Doğuma Hazırlık Hamilelik mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Umudumsensin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
33
7
6
23
Merhabalar arkadaşlar benim iki yada üç haftadır adete giricekmis gibi ağrım ve kasıklarımda çok batma oluyor göğsüme batma oluyor rahminde de oluyor adetime şuan 5 gün kaldı acaba hamilelik varmı çok istiyorum şimdide bazen kasik batmasi oluyor ama adet olicakmis gibi ir agrimda var neden oluyor acaba yaşıyan var mı

Merhabalar arkadaşlar benim iki yada üç haftadır adete giricekmis gibi ağrım ve kasıklarımda çok batma oluyor göğsüme batma oluyor rahminde de oluyor adetime şuan 5 gün kaldı acaba hamilelik varmı çok istiyorum şimdide bazen kaşık batmasi oluyor ama adet olicakmis gibi ir agrimda var neden oluyor acaba yaşıyan var mı
Bilemiyoruz ki canım inşallah vardır.
Mens dönemi belirtileri olabilir
Kist olabilir (yumurta çatlamamış)
Gebelik olabilir

Bu belirtiler bu üçünde de oluyor.

Belirtiler aynıdır o yüzden ben hiç vücudumu dinlemedim. Boşa umutlanmayayim diye. Regl gecikmeden de test yapmadim. Bu süreç belki uzun olacak belki kısa bilemiyoruz o yüzden sabrı tavsiye ederim☺

Merhabalar arkadaşlar benim iki yada üç haftadır adete giricekmis gibi ağrım ve kasıklarımda çok batma oluyor göğsüme batma oluyor rahminde de oluyor adetime şuan 5 gün kaldı acaba hamilelik varmı çok istiyorum şimdide bazen kasik batmasi oluyor ama adet olicakmis gibi ir agrimda var neden oluyor acaba yaşıyan var mı
Ben 18 ay deneme sonrası kaldım hamilelik ile adet belirtileri arasında pek fark yok. Hamile olduğumu öğrenmeden önce 1 hafta kasık ağrım olmuştu az az ama son gün bıçak saplanır gibi ağrı girdi çıktı. Ama hamilelik belirtisi de olabilir regl da

Adet tarihi geçmeden belirti olmaz canım adet tarihinde test yap

Benimde 5 günüm var canım belirtilerim regl belirtisi gibi kasık ağrısı bel ağrısı. Regl gecikmeden belirtiler aynı oluyormuş birtek akıntım yok bekliyorum bakalım gecikme olursa test yaparım anca çünkü hiç umudum yok 😏

Benimde 5 günüm var canım belirtilerim regl belirtisi gibi kasık ağrısı bel ağrısı. Regl gecikmeden belirtiler aynı oluyormuş birtek akıntım yok bekliyorum bakalım gecikme olursa test yaparım anca çünkü hiç umudum yokA

Benimde 5 günüm var canım belirtilerim regl belirtisi gibi kasık ağrısı bel ağrısı. Regl gecikmeden belirtiler aynı oluyormuş birtek akıntım yok bekliyorum bakalım gecikme olursa test yaparım anca çünkü hiç umudum yok 😏
Allah'ım herkesin gönlüne göre versin bizimde inşallah nasip Allah hayırlısını versin inşallah ❤️❤️❤️😊😊😊

Back
X