Hamilelik midir?

Dmr2595

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
79
0
18
30
Merhaba kızlar benim 1 haftadır falan akıntım var adetim de dün olmam gerekiyordu memede ağrı var onun dışında uykum genelde oluyor ama ümitlenmek istemiyorum 2 senedir olmuyor ara ara kasıkta ağrı oluyor gidiyor akıntı da beyaz kokusuz yardımcı olur musunuz

Bence hamile olabilirsiniz, test yapin

Bu belirtilerin yanında artı olarak bende şimdi ateş basması, ayaklarda ağrı, tuvaletimi yaparken sızlama, sol kasıkta ağrı, gögüslerim de hafif ağrılar başladı daha reglime 6 gün var ve normalde göğüslerim çok ağrıması şişmesi lazımdı o belirtide yok umarım hamilesinizdir test yapın mutlaka çıkacaktır bende günümün geçmesini beklicem haber vermeyi unutmayın

Benim de sol kasıkta ağrı girip çıkıyor sizin gibi ateş falan yok ama bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz

Benim de sol kasıkta ağrı girip çıkıyor sizin gibi ateş falan yok ama bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Aminnn inşallah rabbim gönülden isteyen senelerdir bekleyenlere de nasip etsin yarın içim rahat etsin diye test alıp yapabilirim bu kadar şeye silikte olsa çıkar diye düşünüyorum geçen ki hamileliğimde(boş gebelik geçirdim) 7 günüm vardı çıkmıştı o zaman

Artık travma oldu gebelik testleri bende. Sabaha kadar olmazsam yarın yaparım ben de umarım eşime ve size güzel haberle gelrim Allah herkesin kucağını doldursun inşallah

Aklıma geldi ama işte insan kendini heveslendirmek istemiyor dua edin lütfen kızlar af edersin hani silince pembemsi oldu peçete. Artık yarına belli olur
Ediyorum hemde çoook güzel haberle geliceksin gönülden inanıyorum yarın bence mutlaka bir test yapın

Üç gün falan sonra test yap çıkar

İnşallah Allah razı olsun umarım aynı anda hamile kalmış oluruz Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin sabah yapıcam inşallah
Reglime 6 gün var ve sanırım hamileyimmmm rabbime şükürler olsun darısı isteyenlerin başına inşallahhhhh

Eklentiler

• Screenshot_20221126_205135.webp
    29 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…