Yaptım test ama gecikmeden önce yapmıştım negatifti şimdi tekrar test alıp aynı yıkımı yaşamaya korkuyorum açıkçası.Gecikme varmış, test yapın çıkar
Bence hamile olabilirsiniz, test yapinMerhaba kızlar benim 1 haftadır falan akıntım var adetim de dün olmam gerekiyordu memede ağrı var onun dışında uykum genelde oluyor ama ümitlenmek istemiyorum 2 senedir olmuyor ara ara kasıkta ağrı oluyor gidiyor akıntı da beyaz kokusuz yardımcı olur musunuz
Bu belirtilerin yanında artı olarak bende şimdi ateş basması, ayaklarda ağrı, tuvaletimi yaparken sızlama, sol kasıkta ağrı, gögüslerim de hafif ağrılar başladı daha reglime 6 gün var ve normalde göğüslerim çok ağrıması şişmesi lazımdı o belirtide yok umarım hamilesinizdirMerhaba kızlar benim 1 haftadır falan akıntım var adetim de dün olmam gerekiyordu memede ağrı var onun dışında uykum genelde oluyor ama ümitlenmek istemiyorum 2 senedir olmuyor ara ara kasıkta ağrı oluyor gidiyor akıntı da beyaz kokusuz yardımcı olur musunuz
Benim de sol kasıkta ağrı girip çıkıyor sizin gibi ateş falan yok ama bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizBu belirtilerin yanında artı olarak bende şimdi ateş basması, ayaklarda ağrı, tuvaletimi yaparken sızlama, sol kasıkta ağrı, gögüslerim de hafif ağrılar başladı daha reglime 6 gün var ve normalde göğüslerim çok ağrıması şişmesi lazımdı o belirtide yok umarım hamilesinizdirtest yapın mutlaka çıkacaktır bende günümün geçmesini beklicem haber vermeyi unutmayın
Aminnn inşallah rabbim gönülden isteyen senelerdir bekleyenlere de nasip etsinBenim de sol kasıkta ağrı girip çıkıyor sizin gibi ateş falan yok ama bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Artık travma oldu gebelik testleri bende. Sabaha kadar olmazsam yarın yaparım ben de umarım eşime ve size güzel haberle gelrim Allah herkesin kucağını doldursun inşallahAminnn inşallah rabbim gönülden isteyen senelerdir bekleyenlere de nasip etsinyarın içim rahat etsin diye test alıp yapabilirim bu kadar şeye silikte olsa çıkar diye düşünüyorum geçen ki hamileliğimde(boş gebelik geçirdim) 7 günüm vardı çıkmıştı o zaman
Aminn canım inşallah güzel haberlerle gelArtık travma oldu gebelik testleri bende. Sabaha kadar olmazsam yarın yaparım ben de umarım eşime ve size güzel haberle gelrim Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
Şimdi lavaboya gittim de peçetede pembe silik iz vardı adet oluyorum herhalde bir daha sildim gelmedi sol kasığımda kramplar olup duruyorAminn canım inşallah güzel haberlerle gel
Yerleşme kanaması olabilirrrrŞimdi lavaboya gittim de peçetede pembe silik iz vardı adet oluyorum herhalde bir daha sildim gelmedi sol kasığımda kramplar olup duruyor
Aklıma geldi ama işte insan kendini heveslendirmek istemiyor dua edin lütfen kızlarYerleşme kanaması olabilirrrr
Ediyorum hemde çoookAklıma geldi ama işte insan kendini heveslendirmek istemiyor dua edin lütfen kızlaraf edersin hani silince pembemsi oldu peçete. Artık yarına belli olur
İnşallah Allah razı olsunEdiyorum hemde çoookgüzel haberle geliceksin gönülden inanıyorum yarın bence mutlaka bir test yapın
Üç gün falan sonra test yap çıkarMerhaba kızlar benim 1 haftadır falan akıntım var adetim de dün olmam gerekiyordu memede ağrı var onun dışında uykum genelde oluyor ama ümitlenmek istemiyorum 2 senedir olmuyor ara ara kasıkta ağrı oluyor gidiyor akıntı da beyaz kokusuz yardımcı olur musunuz
Aminnn canım inşallahİnşallah Allah razı olsunumarım aynı anda hamile kalmış oluruz Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin sabah yapıcam inşallah
Gerçekten miRegl oldum sağlık olsun
Reglime 6 gün var ve sanırım hamileyimmmmİnşallah Allah razı olsunumarım aynı anda hamile kalmış oluruz Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin sabah yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?