Hamilelik mümkün mü?

Coynes55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
294
153
53
Merhaba arkadaşlar temmuzun 8 inde evlendim 21 temmuz da adet oldum.
Normalde adetlerim bazen düzenli bazen bir hafta 10 gün gec gelirdi.
Adetim 7 gün sürüyor.Henuz yeni evli olduğumuz icin kondom kullandi esim iliskinin basinda takmadi daha sonlara doğru takti kondomu.
Zaten iliski yasama sıklığımiz 4 gün 3 gün henuz oturmadı bazi seyler
Benim adetim 10 gün gecikti,test yapmaya çok korkuyorum hamileysem çok erken diye tedirginim.
Adet belirtim normalde ates basmasi ve belimde agri olurdu onlar ara ara oluyor ama adet olmadim baska hic bir belirti yok
Eger test pozitif olursa çok mutsuz bir hamile olucam galiba
Bu süreci nasil yönetmem gerekiyor

Kondom sonradan takildiysa hamile olma ihtimaliniz var tabi ki . Bebek istemiyosaniz ilişkinin basında takmanız lazım

Korunuyormuşsunuz zevk suyuyla gebe kalacağınızı sanmıyorum. Ama ihtimal var mı az da olsa var. Yeni evliymişsin vücutta bu sebepten değişmeler olur. Bir de zaten düzensizlik olduğu da oluyormuş. Sanmıyorum ki gebesin

Kondom sonradan takildiysa hamile olma ihtimaliniz var tabi ki . Bebek istemiyosaniz ilişkinin basında takmanız lazım
İkimizde ilk ikiskisi ben ona bıraktım oda bu sekilde yapıyordu sanmıyorum hamile degilsin ben eminim diyor‍♀

Valla Allah başka dert vermesin canım bizde 3 yıldır çocuk olsun diye uğraşıyoruz ALLAH nasip eder inşallah bizede sende hamileysen üzülme Allah gönlüne göre versin test yap korkunun ecele faydası yok

Valla Allah başka dert vermesin canım bizde 3 yıldır çocuk olsun diye uğraşıyoruz ALLAH nasip eder inşallah bizede sende hamileysen üzülme Allah gönlüne göre versin test yap korkunun ecele faydası yok
Allah en kısa zamanda nasip etsin insallah size
Artik yapicam testi de

Evlendikten belli bir süre sonra ancak hormonlar düzene giriyor ister istemez düzen bozukluğu oluyor vücudunuz değişiyor gecikmeler normal bence benimde öyle olmuştu çünkü her ay hamileyim kafasına giriyordum

Kan verip öğrenebilirsin.

Su insanlara ve icgudulerine asiri anlam yuklemeseniz mi? Tamam en hisli sizin kocaniz Bi de tatlim demezseniz sevinirim, sizin hicbir seyiniz olmadigim gibi pek tatli bir insan da sayilmam
Sende pek atarlısın anladık tamam insanlara bukadar sert tavırlı olmak zorunda değilsiniz sataşacak yer arıyorsunuz heralde lütfen kalp kırmayın kocam hisli demedim kimilerini öyle dedim yazmasanız sevinirim

Bu arada konu sahibi, lutfen prezervatifi iliskinin basindan itibaren kullanin yoksa istemediginiz bir hamilelik yasayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…