Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapınYarın adet olucam ama agri hiç yok sadece kasikta ara ara 1 2 saniyelik batma oluyo geciyo sadece gogusler asiri hassas ve zaman zaman ates basıyo sizce hamilelik olabilir mi
OlabilirYarın adet olucam ama agri hiç yok sadece kasikta ara ara 1 2 saniyelik batma oluyo geciyo sadece gogusler asiri hassas ve zaman zaman ates basıyo sizce hamilelik olabilir mi
Çok açık kahve rengi akıntı geldi sarimsitrak kahve rengi gibi acaba üstüne gorme mi adet mi bakalimAdetinden 1,2 gün geçmesini bekle bence daha net sonuç alırsın
Adetine ne kadar.var bu arada canimYa bilmiyorum ki bende öyleyimve test yaptim bundan 4 gün önce birsey cikmamisti simdi ilk 3 dk da cizgi cikti yumurtlamanin 12. Gunundeyim
Bugun gunümAdetine ne kadar.var bu arada canim
Benimde bugün günüm dün açık kahve akıntı geldi azıcık kesildi bugun şuan adet olmadım hala bakalım sen adet oldun muBugun gunüm
Yok sabah uyandim lavaboya gittim hafif sari parlak akintim varBenimde bugün günüm dün açık kahve akıntı geldi azıcık kesildi bugun şuan adet olmadım hala bakalım sen adet oldun mu
cnm meraba kan verdinmi varmi hamilelikBenimde bugün günüm dün açık kahve akıntı geldi azıcık kesildi bugun şuan adet olmadım hala bakalım sen adet oldun mu
şuan sizle aynı durumdayım, benim testi de ekliyorum. Bugün bat ama yumurtlamam bu ay biraz geç oldu (test ile takip ediyordum). Çook silik çıktı benim de . Siz kan verecek misiniz hemen?Bugun gunüm
Yok hala olmadimBenimde bugün günüm dün açık kahve akıntı geldi azıcık kesildi bugun şuan adet olmadım hala bakalım sen adet oldun mu
Bende 25.04 te yumurtlama görmüştüm dün tam 12. Günüydü yumurtlamanin bugün 13. Gunum hala belim agriyor arada kasiklarim agriyorşuan sizle aynı durumdayım, benim testi de ekliyorum. Bugün bat ama yumurtlamam bu ay biraz geç oldu (test ile takip ediyordum). Çook silik çıktı benim de . Siz kan verecek misiniz hemen?Eki Görüntüle 3244787
Ben de aynenn ! Yumurtlama 27-28 çatlama da 29’u. Siz benim koyduğum fotoda görebildiniz mi çizgi? Hadi inşallah vardır hepimizde de ay çok heyecanlandımBende 25.04 te yumurtlama görmüştüm dün tam 12. Günüydü yumurtlamanin bugün 13. Gunum hala belim agriyor arada kasiklarim agriyor
Ben bugün test yapicaktim elimde yoktu once koyulasmayi takip edip gunum 3 gün gectikten sonra kan vermeyi düşünüyorum hemen heveslenip hevesim kirilsin istemiyorum
Ben hemen kan vermeyi düşünmüyorum testle koyulasmayi takip edip adetim 3 4 gun geçtikten sonra vermeyi dusunuyorumCanm benimde yarın adet gunun ama inan ne agri var nede akıntı kan testi vercem sende öyle yap.en doğru sonuç kan testi ins hamisizdir ikimizde
Evet var cizgi iste benimkide ayni sizinki gibi herkes goremedik deyince siyah yaptım fotografi oynama yapmadim direkt filtre ekledim insallah vardir benim goguslerim cok agriyoe agrisindan duramiyorum sizliyor icten ice batiyor baslarina dokunamiyorumBen de aynenn ! Yumurtlama 27-28 çatlama da 29’u. Siz benim koyduğum fotoda görebildiniz mi çizgi? Hadi inşallah vardır hepimizde de ay çok heyecanlandım
Birde bizim çatlama günü iliski olmadi benim hic umidim cok yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü iliski olmustuBen de aynenn ! Yumurtlama 27-28 çatlama da 29’u. Siz benim koyduğum fotoda görebildiniz mi çizgi? Hadi inşallah vardır hepimizde de ay çok heyecanlandım