Hamilelik olabilir mi?

Gece adetım günümde kahverengı sıyah reglımdı Internet’ten baktım yerleşme kanaması olarak geçiyormuş

Ben yaptım negatif çıktı olmadı bende biraz bekleyeceğim ondan sonra kan vermeye gderm

Ayy ne güzel motive ettiniz beni allah razı olsun. Dediğiniz gibi yapmayı bende düşünüyordum. En temizi kan tahlili. Sizde mi bebek bekliyorsunuz?
Rica ederim Evet bizde eşimle 3 senedir uğraşıyoruz bu sene 4.cu yılımıza girceğiz ama benim polikistik over sendromum var kilo aldırttı sonra yumurtalıklarımda kücük kistcikler oluştu aslında gelişmeyen orda sıkışan yumurtalarmış felan fıstık ama düzensiz adet olduğumda bana doktorum 3 yıl boyunca her ay test evde yaptırıyodu. Benim yaşadığım hayalkırıklığını düşünsene .. O yüzden rahat ol ben daha 2-3 gün önce burda okudum bitane kadın ilaçsız adet göremiyor haşimato tiroid hastası ve gebe kalmış tedaviyle bu çok iyi şansımız yüksek olucak yani zamanı var..

AMİN BU AYIN GEBESİ SİZ VE BEN OLAYIM :) VE İSTEYEN TÜM ANNE ADAYLARI
Merhaba siz test yaptınız mı durum nedir? Geçen adetimden bu yana 45 gün oldu hala adet olmadım. İlk kez bu kadar uzadı hayatımda. 38. Günde idrar testi yapmıştım evde negatif çıktı.
AMİN BU AYIN GEBESİ SİZ VE BEN OLAYIM :) VE İSTEYEN TÜM ANNE ADAYLARI
Merhaba siz test yaptınız mı durum nedir acaba? Benim bugn 45 gün oldu ocak ayından olan adetimden bu yana. Hala daha olmadım. Hiç hayatımda bu kdar uzun sürmemişti. İlk 38. Günde evde test yaptım negatif çıktı. Dün öğlen saatlerinde yine evde test yaptım yine negatif. Acaba kan mı versem diyorum niye böyle oluyor anlamadım ki?

Ben yaptım negatif çıktı olmadı bende biraz bekleyeceğim ondan sonra kan vermeye gderm
Merhaba siz de sonuç nedir? Kan verdiniz mi? Benim 45.gün oldu bugün hala adet olmadım. Dün test yaptım yine bu 2.testim negatif cıktı. En son 1 hafta daha bekleyip kan vermeye giderim(

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba. Sizin adetinşz kaç gün geçmişti hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba? Benim en son adet tarihim 16 ocaktı. Şubatta olmadım. Bugün 2 mart 45.gün oldu. Bugünde sabah evde test yaptım negatif. Bu 3. Testim. Gidip kan versem mi acaba kanda çıkar mı?

Benim adetim 18 gün geçti yani 48. Günümde evde test yaptım pozitif çıktı, kandada yaklaşık 7000 olmuştu

Kan verin bence ne çıkarsa hayırlısı

Kan verin bence ne çıkarsa hayırlısı
Allah razı olsun beni bilgilendirdiğin için. Yarın sabah kan vereceğim erkenden. Varsa zaten çıkar yoksada adet söktürücü felan yazar herhalde. Allah büyük herşeyin bir zamanı var.

Merhaba siz de sonuç nedir? Kan verdiniz mi? Benim 45.gün oldu bugün hala adet olmadım. Dün test yaptım yine bu 2.testim negatif cıktı. En son 1 hafta daha bekleyip kan vermeye giderim(
valla ikinci testimde negatip cikti bugun 7gun omdu yano 1haftdr adet grmuyrn yarin saglik ocagina gdip kan verecegm

24 subat duzensiz degil hep 24de olurum ocakta oldum ama regliye benzemiyrdu siyah kahverengi karisimiydi

Sabah erkenden aç karnına gidip sağlık ocağında kan verdim. Pazartesi sonuç çıkacak. Bugün 47.günüm hala adet yok. Pazartesi ne çıkarsa artık.

benim bugn 8gunum terkra test yaptim saglik ocagina gec gttigim icin yapmadi pazartesi 10 bucukta gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…