Pazartesi de kan verin. Birde hiç düşünmeyin unutun. Benim pazartesi sonucum çıkacak. Umarım herşey istediğimiz gibi olurtestim yine negatf cikti
Pazartesi de kan verin. Birde hiç düşünmeyin unutun. Benim pazartesi sonucum çıkacak. Umarım herşey istediğimiz gibi olur
5amin insallhPazartesi de kan verin. Birde hiç düşünmeyin unutun. Benim pazartesi sonucum çıkacak. Umarım herşey istediğimiz gibi olur
Merhabalar pkos hastasıyız düzenli adet olamadığım için net bi şey diyemiyorum. Sizce pozitif olabilir mjMerhaba güzel kızlar. Tecrübeli kızkardeşlerim bana yardımcı olabilirler mi? 1 sene 8 aylık evliyim. Artık çocuk sahibi olmak istiyorum. 1 senelik evli iken özel hastaneye gittim allaha şükür eşimde de bende de bir sorun yok. Doktor düşünme, stres yapma, kafandan at olur dedi. Zamana bıraktık. En son adet tarihim, 16 ocak idi. O günden bu güne henüz olmadım. Adetlerim düzensizdir benim. 30,33,29,34,35,38 en geç 38 e kadar görürüm. Fakat bu ay 40'ı da geçti. Adet olacakmışım gibi his geliyor sürekli. Aha oldum diyorum tuvalete gidiyorum hiçbirşey yok kaç gündür pedle geziyorum. İlk 4 gün geçtiğinde dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı. Şimdi baya geçiyor. Tekrar test yapsam pozitif çıkma olasılığı var mıdır? Yada biraz daha bekleyip kan testi mi yapsam? Çoğu kişilerde idrarda negatif olup kanda çıkıyormuş. Lütfen yardımcı olun? Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum artık. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
olubilir iki cizgi cikiyr bu testi nerden aldinizMerhabalar pkos hastasıyız düzenli adet olamadığım için net bi şey diyemiyorum. Sizce pozitif olabilir mj
olubilir iki cizgi cikiyr bu testi nerden aldin
Minnak kurabiyeler sayfasiolubilir iki cizgi cikiyr bu testi nerden aldiniz
Silik çizgi bu hamilelik yok demek olmuyor. Ama var da demek olmayabilirMerhabalar pkos hastasıyız düzenli adet olamadığım için net bi şey diyemiyorum. Sizce pozitif olabilir mj
2 ay oldu düzensizlik pkos kaynaklı düzensiz oluyorumSilik çizgi bu hamilelik yok demek olmuyor. Ama var da demek olmayabiliren son adetiniz den bu yana kaçıncı gündesiniz?
Ee gidip kan verin. Silik çizgi çıkmış 2 ayda geçmiş üzerinden. Hamilelikbelirtileriniz var mi peki?2 ay oldu düzensizlik pkos kaynaklı düzensiz oluyorum
Pkos var zaten ilaçsız zor regl oluyorum. Belirti yok hiç. Yumurtlama da yakalayamadimEe gidip kan verin. Silik çizgi çıkmış 2 ayda geçmiş üzerinden. Hamilelikbelirtileriniz var mi peki?
Pkos olanlar hamile kalamıyor mu arkadaşım? Testiniz silik çıkmış hamile olabilirsiniz. Ee 2 ayda olmamışsınız, yeni hamile iseniz belirti şuan olmaz ki zaten. Geç olmadan kan verip emin olun. Belki riskli olur zamana bırakırsanız. :))Pkos var zaten ilaçsız zor regl oluyorum. Belirti yok hiç. Yumurtlama da yakalayamadim
Merhaba acaba test yaptinizmi tekrar hamilemisiniz cok merak ettimMerhaba siz test yaptınız mı durum nedir? Geçen adetimden bu yana 45 gün oldu hala adet olmadım. İlk kez bu kadar uzadı hayatımda. 38. Günde idrar testi yapmıştım evde negatif çıktı.
Merhaba siz test yaptınız mı durum nedir acaba? Benim bugn 45 gün oldu ocak ayından olan adetimden bu yana. Hala daha olmadım. Hiç hayatımda bu kdar uzun sürmemişti. İlk 38. Günde evde test yaptım negatif çıktı. Dün öğlen saatlerinde yine evde test yaptım yine negatif. Acaba kan mı versem diyorum niye böyle oluyor anlamadım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?