Hamilelik olabilir mi?

rachelgreengeller

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
450
199
23
29
Herkese merhabalar az önce üye oldum eğer müsait olup bana cevap yazarsanız çok sevinirim. Evliyim ve birkaç aydır eşimle çocuk için uğraşıyoruz. Diğer aylar sürekli adet oldum ama bu ay diğerlerinden farklı olarak kasık ağrım sürekli devam etti, zaman zaman bacaklarımın uyuştuğunu bilirim. Bugün adetime 7 gün var ve ben az önce dayanamayıp test yaptım, sanki belli belirsiz gölge görünüyor gibi. Sizin de fikrinizi almak istedim, ben hayal mi görüyorum yoksa bu ay için bir umut var mı? (Gelecek günlerde tekrar deneyeceğim ama ister istemez heyecanlandım ve sizin de fikrinizi almak istedim) görseller şu şekilde:

Eklentiler

• IMG_4459.webp
    IMG_4459.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_4462.webp
    IMG_4462.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_4463.webp
    IMG_4463.webp
    17 KB · Görüntüleme: 153
Yinede umutlandırmak istemem ama bende adetime 6 gün varken bundan bir tık daha koyu gölge şeklinde çıkmıştı ve su an 16 haftalık oldum bile. İki gün sonra erken gebelik testi ile tekrarlayın kesin sonuç alırsınız. İnşallah hamilesinizdir

Nolcak biz bu annelerin heyecanı sabırsızlığı 🥰 Yanlış anlama sakın bende regliye 5 kala yapmıştım çok çok silik çizgi vardı hergün tekrarladım her geçen gün dahada koyulaştı. Ama bunlar hep nasip ya Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sanki gölge gibi var sanırım ama her gün ilk idrarla tekrarla bence hakkında hayırlısı olsun

Ayy var gibi ama daha çok minik 🥹 her gün sabah tekrarlayın, koyulasma gorurseniz kan testi verin hayırlı olsun ❤️

Nolcak biz bu annelerin heyecanı sabırsızlığı 🥰 Yanlış anlama sakın bende regliye 5 kala yapmıştım çok çok silik çizgi vardı hergün tekrarladım her geçen gün dahada koyulaştı. Ama bunlar hep nasip ya Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sanki gölge gibi var sanırım ama her gün ilk idrarla tekrarla bence hakkında hayırlısı olsun
Ayyy gerçekten hiç sorma kaç aydır yapıyorum testi ilk defa gölgeli çıktı 🙈 inşallah sonuç alırım çok teşekkür ederim cevabın için 😍

Benimde adete 6 gün var. Yarın test yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum. Çok heyecanlıyım. Tekrar yap bi bakalım. Hayırlısı olsun canım🌸
Benim de bugün itibariyle 6 gün var kuzum aynıymışız 🙈 deneyeceğim bugün akşam sonucu yazarım buraya da, sen de yap bence eğer belirtiler varsa. Benim hâlâ şu an bile vitmeyen kasık ağrılarım var en büyük şüphelendiğim şey oydu

Benim de bugün itibariyle 6 gün var kuzum aynıymışız 🙈 deneyeceğim bugün akşam sonucu yazarım buraya da, sen de yap bence eğer belirtiler varsa. Benim hâlâ şu an bile vitmeyen kasık ağrılarım var en büyük şüphelendiğim şey oydu
Ayy canım. Benimde kasık ağrılarım. Alt karın ağrım. Bitmedi bi türlü. Bundan şüpheleniyorum zaten. Hadi yap inşallah çift çizgiri görürüz🤲🏻🥹. Beniö bugün 7 gün var daha adetime. Çok heyecanlıyım😅

Ayy canım. Benimde kasık ağrılarım. Alt karın ağrım. Bitmedi bi türlü. Bundan şüpheleniyorum zaten. Hadi yap inşallah çift çizgiri görürüz🤲🏻🥹. Beniö bugün 7 gün var daha adetime. Çok heyecanlıyım😅
İnşallah tatlıım 🙈 ben de çok heyecanlıyım en hayırlısı olur inşallah ikimiz için de. Senin ilk çocuğun mu?

6 gun kala erken test yaptim canm negatif cikti 4 gun kala adte kaset tesy yaptm cok cok silik cıktı suan 7 haftalik ikizler .gebelik varsa bile erken yaptigın icin bu tarz cikabilir testini tekrarla 😊

6 gun kala erken test yaptim canm negatif cikti 4 gun kala adte kaset tesy yaptm cok cok silik cıktı suan 7 haftalik ikizler .gebelik varsa bile erken yaptigın icin bu tarz cikabilir testini tekrarla 😊
Öyle yapacağım ben de 🙈 dün dayanamadım ve açıkçası çok umudumun olmadığı sırada yaptım, silik çıkınca bir acaba mı oldum, testten birkaç saat sonra iki çizgiye döndü bugün sağlama almak için erken gebelik testi alıp deneyeceğim🙈 allah bağışlasın ikizleri, bir anca sağlıkla kucağına almak nasip olsun💕

O kadar çok umut oldun ki şuan bana. Bende dün yaptım. Negatif çıktı. Maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım🤲🏻🥹😍

Öyle yapacağım ben de 🙈 dün dayanamadım ve açıkçası çok umudumun olmadığı sırada yaptım, silik çıkınca bir acaba mı oldum, testten birkaç saat sonra iki çizgiye döndü bugün sağlama almak için erken gebelik testi alıp deneyeceğim🙈 allah bağışlasın ikizleri, bir anca sağlıkla kucağına almak nasip olsun💕
Amin canm insallah ❤

Back
X