Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adet gecikmesine daha var ama şiddetli bir sağ tarafta batma hissiyle uyandım karnıma doğru gebelik belirtisi olabilirmi sizce yaşayan varmı
Arkadaşlar adet gecikmesine daha var ama şiddetli bir sağ tarafta batma hissiyle uyandım karnıma doğru gebelik belirtisi olabilirmi sizce yaşayan varmı
Benim reglden 1 hafta öncesinde başlayan ağır regl ağrısı gibi ağrılarım olmuştu. Tabiki başlı başına bir sebep değil. Göğüs uçlarımda hassasiyet vardı. Hatta ramazan bayramı arefesinde sabaha kadar kasik ve bel ağrısına uyuyamamistim. Sabah acile gitmiştim.
Benim de adetime daha var ama gebelik planlıyoruz ara ara gelen iki tarafta da oluyo bi batma oluyo batıp çıkıyo gibi bunu iyiye mi kötüye mi yoralım ben de bilemedim