bekaretimi vermek icin kendimi hazir hissetmedimyarısı giriyosa diğer yarısıda girsin artık yarım bırakmayın yazık size. bu kadar tutuşacağınızada korunun bi zahmet
Canım bekaretini vermşsn zaten. Bekaret zar değildir sadece. Hamile değilsin rahat olbekaretimi vermek icin kendimi hazir hissetmedim
sizden sadece bir cevao bekliyordum insanlari yargilamak size dusmez malesef toplumdaki BAZİ buyuklerimiz herzaman birisinin acigini bulmaya calisir ve kusura bakmayinda ben issiz bir insan degilim amacim kimseyle kafa bulmak degildir malesef sizin beyninizde samam bile yok tamamen ici bomboş ve geri kafalisiniz yaşınızdan utanınMaasallah taa 6 temmuz da aynı soruyu sormuşsun demekki sende aliskanlik yapmış birilerini keriz yerine koyduğunu sanmak. Dur şu foruma Penis vajina gibi açık saçık şeyler yazıyım dà azıcık kafa bulayım milletle diye düşünürken aslında senin beyninin sadece alt tarafında attığını kafatasinin muhtemelen samanla dolu olduğunu ispat etmişsin insanlara. Ha bu arada kesin HAMILESIN
ve ayrıca sanirim sizdede aliskanlik etmis milletin acigini bulmak ^-^sizden sadece bir cevao bekliyordum insanlari yargilamak size dusmez malesef toplumdaki BAZİ buyuklerimiz herzaman birisinin acigini bulmaya calisir ve kusura bakmayinda ben issiz bir insan degilim amacim kimseyle kafa bulmak degildir malesef sizin beyninizde samam bile yok tamamen ici bomboş ve geri kafalisiniz yaşınızdan utanın
ha bu arada kesin APTALSINIZ.ve ayrıca sanirim sizdede aliskanlik etmis milletin acigini bulmak ^-^
beyin yasim sizden daha ileride merak etmeyin :)Ha Ha Ha o kadar rencide oldum ki yazdıklarından anlatamam. İnsanları geri zekalı yerine koymadan önce lütfen kendi profiline gir daha önceki yazdığın mesajlara bak. En azindan tarihleri tutturmaya çalış. Bu arada kendi açıklarının farkında olman azıcık da olsa beyne sahip olduğunu gösterir bu senin için iyi bir ilerleme
kendimi size ezdirmem merak etmeyin kusura bakmayın ama insaj genç olunca aşık olduğu birisiyle birşeyler yaşamak isyiyor.Ve ben birdaha asla yapmayacagik gibi gibi bir cümle kurmadım ben size soru soruyorum siz ezmeye calisiyorsunuz belliki sizin amaciniz yardim etmek degil o zaman neden yaziyorsunuz? madem bu kadar cevap vermemeye meraklisin yazma cevao verme bu kadar basitBide ısrarla sirf altta kalmamak için hala cevap yaziyorsun madem anlatsana bize 6 temmuzdan beri öğrenemedin mi hamile kalıp kalmadığını? Hani güya korkmustun bir daha asla yapmayacaktin noldu da 1 ay sonra sanki yeni olmuş gibi aynı soruyu sorma gereğini duydun?
evet bende öyle okudum zevk suyu gelmedi dedi ama bilemiyorum küçüilugumde bir düşme yaşadım doktorun raporu var orada bakireligim gitmis olabilir ama ailem bana pek bilgi vermiyor bu konudaKizlik zari bozulmuş sanirim cunku yarisi girdi diyorsun
Nerden vardin buna dersen 1-1,5 cm yani hemen girişte
Gerci şöyle burşey de var bazi kadinlarin ya kizlik zarlari esnektir yada dogustan yoktur onh bilemem ama dedigim gibi hemen giriste
O yuzden erkek arkadasinla surtunme dahi olsa prezervatif kullansin zevk suyunda da sperm olabiliyor öyle okumuştum
Senin için hayirlisi olsun ne diyim canimevet bende öyle okudum zevk suyu gelmedi dedi ama bilemiyorum küçüilugumde bir düşme yaşadım doktorun raporu var orada bakireligim gitmis olabilir ama ailem bana pek bilgi vermiyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?