Hamilelik olabilirmiyim?

Dalga yapıcaktın mı? Neyce yazıyorsun bacım sürtünmeyi biliyorsun az Türkçe de öğrensen fena olmaz
daha neden öyle yazdığımi kavrayamıyorsan yazık sana ha ayrıca biraz insan gibi ciddi olmayı ögrende gel burada kendini çok büyükmüş gibi gösteriyorsun gülünç oluyor

daha neden öyle yazdığımi kavrayamıyorsan yazık sana ha ayrıca biraz insan gibi ciddi olmayı ögrende gel burada kendini çok büyükmüş gibi gösteriyorsun gülünç oluyor
Evet çünkü sokak ağzı bilmiyorum çoluk çocyularla muhatap olmuyorum

Diger yarisini da sokuverin bir zahmet. En azindan bi dahakine kazara gebelik olursa bari tam birlesmeden olsun.

Birincisi henüz çok gençsin sanırım. Bende çok büyük sayılmam ama sana tecrübelerimden yola çıkarak tek bir şey söyleyeyim kuzum. Hayatına belki defalarca aşık olacağın insan girip çıkacak. Bir gün gerçekten hayatının aşkını bulduğun zaman o gelinliği giyip beline kırmızı kuşak takılırken hayatında onu hak etmediğini düşüneceksin. Kızlıkmış falan zerre önemli değil bu tamamen saygı meselesi. Erkek arkadaşın seni gerçekten kalben sevse zaten seninle böyle bir şeyi bu yaşta yaşamaz. Kızma böyle söylediğim için bir gün belki anlarsın ne demek istediğimi. Çok gördüm ben lise yıllarımda aşığım diye sevgilisi ile ilişkiye giren kız arkadaşlarımı. Aşağı yukarı hepsi 17 yaşlarındaydı. Şimdi hiçbiri o aşık oldukları insanlarla birlikte değil ve hepsi aynı pişmanlık içinde. Çünkü biri ile oluyorsa onun ardından gelenle de olacak muhakkak. Bu arada erkek boşaldığını anlayabilir ama zevk suyunun gelip gelmediğini fark edemez. Prezervatif falan da güvenmeyin. Eğer korkuyorsan da tatlım doğum kontrol hapı kullan ama o da bu yaşta bünyeni mahvedecek. Henüz rahmin çok taze umarım hamile değilsindir.

Gına geldi artık şu konulardan. Kızlar, eğer sonuçları sizin için ağır olacaksa sürtünmeyin sağa sola. Beş dakikalık zevk yaşayacaksınız diye bir ay kıvranıyorsunuz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…