- 19 Ağustos 2023
- 96
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi gebelikistiyorum47
-
Test yapsan erken gebelik testinde çıkar eğer varsaKızlara adetime 2 gün var bi haftadr kasıklarmda sağlı sollu agrı bel ağrısı arada çok nadir mide bulantısı oluyor ve sulu bi akıntım var bugun oldu lekelenmem yok henüz hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi çok mu dünleyip abartyrm yada
Ben de pcosum bata 4 günüm var hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Sonucu benimle de paylaşırsan çok sevinirimTest yapıp negatifi görme ihtimalim yüksek diye genede bi ümit bü kaç gün daha beklemek istiyorum 1 sene once mol gebelk yaşadm pkosda var ondan dolayı olmszsa üzülmek istemyrm suan
Adetin 5gun geciksin test yap adetle.gebelik belirtileri genellikle ayni oluyor ben gebe kaldigimda akinti durdu sonra yine azar azar gelmeye başladiKızlara adetime 2 gün var bi haftadr kasıklarmda sağlı sollu agrı bel ağrısı arada çok nadir mide bulantısı oluyor ve sulu bi akıntım var bugun oldu lekelenmem yok henüz hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi çok mu dünleyip abartyrm yada
Kuzum ben de pkosluyum ve her ay negatif görmekten bıkmıştım femara ile hamileyim şu an ve hayıt tohumu içtim. Yumurta takibi yapıldı falan filan.. Çok şükür ama. Bi dene silik çizgi olursa kan verirsin adetin düzenliyse tabiKızlara adetime 2 gün var bi haftadr kasıklarmda sağlı sollu agrı bel ağrısı arada çok nadir mide bulantısı oluyor ve sulu bi akıntım var bugun oldu lekelenmem yok henüz hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi çok mu dünleyip abartyrm yada
İnşallah Rabbim nasip eder. Ama olmazsa benim denediğim şeyleri deneyebilirsin çünkü ben sürekli hastane test bıkmıştım. Çocuğun zor olur kilo ver bilmem ne ameliyat ol neler nelerKızlara adetime 2 gün var bi haftadr kasıklarmda sağlı sollu agrı bel ağrısı arada çok nadir mide bulantısı oluyor ve sulu bi akıntım var bugun oldu lekelenmem yok henüz hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi çok mu dünleyip abartyrm yada
Malisef canm bugün regl oldumBen de pcosum bata 4 günüm var hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Sonucu benimle de paylaşırsan çok sevinirim
Neşer yapmştn peki banada anlatırmısın canımİnşallah Rabbim nasip eder. Ama olmazsa benim denediğim şeyleri deneyebilirsin çünkü ben sürekli hastane test bıkmıştım. Çocuğun zor olur kilo ver bilmem ne ameliyat ol neler neler
Geçmiş olsun tez zamanda Rabbim nasip edecektir inşallah canını sıkmaMalisef canm bugün regl oldum
Adetim düzenli canım ama bn bugun regl oldum hamile kalamadm henüz hayıt tohumu pkosda ostorojeni daha artıryor diyor doktorlar femara hemen işe yaradımı sendeKuzum ben de pkosluyum ve her ay negatif görmekten bıkmıştım femara ile hamileyim şu an ve hayıt tohumu içtim. Yumurta takibi yapıldı falan filan.. Çok şükür ama. Bi dene silik çizgi olursa kan verirsin adetin düzenliyse tabi
İnşallah canm Allah razı olsunGeçmiş olsun tez zamanda Rabbim nasip edecektir inşallah canını sıkma
Sen nezamandor cocuk düşünüyorsun doktorlar bi tedaviye başladımı sendeGeçmiş olsun tez zamanda Rabbim nasip edecektir inşallah canını sıkma
Evet hemen işe yaradı. Aylarca özel hastanede gitmediğim doktor kalmadı birsürü para. En son umudumu kesmiştim ki özel hastaneye üniversiteden doktor geçtiğini duydum son ona gideyim dedim. Sağolsun femara başladı. Düzenli yumurta takibi yapıldı ilişki gününe kadar doktor söylüyor. Femara içerken hayıt tohumu da içtim demleyip. Ve ilk ay sonuç gördüm ha bi de glifor kullandım 3 kilo verebilmiştim. Doktor yazdı tabi ilacı gbe kalınca kestiAdetim düzenli canım ama bn bugun regl oldum hamile kalamadm henüz hayıt tohumu pkosda ostorojeni daha artıryor diyor doktorlar femara hemen işe yaradımı sende
Anladm canm adetin 3.günü hormon testi yaptrdm hormonlarda bişe çkmadı normal dedi iki dokotrda ovulosyon kullncm olmazsa dedğin şeklde yapıcam bakalmEvet hemen işe yaradı. Aylarca özel hastanede gitmediğim doktor kalmadı birsürü para. En son umudumu kesmiştim ki özel hastaneye üniversiteden doktor geçtiğini duydum son ona gideyim dedim. Sağolsun femara başladı. Düzenli yumurta takibi yapıldı ilişki gününe kadar doktor söylüyor. Femara içerken hayıt tohumu da içtim demleyip. Ve ilk ay sonuç gördüm ha bi de glifor kullandım 3 kilo verebilmiştim. Doktor yazdı tabi ilacı gbe kalınca kesti
Pcos varsa hayit tohumu iyi gelmiyor muAdetim düzenli canım ama bn bugun regl oldum hamile kalamadm henüz hayıt tohumu pkosda ostorojeni daha artıryor diyor doktorlar femara hemen işe yaradımı sende
Ben kullandım kullandığım ay işe yaradı ben de pkosluyumPcos varsa hayit tohumu iyi gelmiyor mu
Kafam allak bullak valla adette olamadim bilmiyorum Bi arkadaş ostrojeni artriyo demiş kafama takildi birdeBen kullandım kullandığım ay işe yaradı ben de pkosluyum
Hayıt tohumu ostorojeni çok yükseltiyor pkosdada ostorojen hormonu dengesz ondan dolayı hayıt tohumu önerlmiyorPcos varsa hayit tohumu iyi gelmiyor mu
Kesnlkle doktor onermeden almayın doktora hayıt tohumunu sorun zaten doktor iç yaada içme diyorKafam allak bullak valla adette olamadim bilmiyorum Bi arkadaş ostrojeni artriyo demiş kafama takildi birde
Endokrine ugrayip öyle almak lazim demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?