Progestan ve folikasitİlaç ne kulanıyosunuz?
Asla ben bunu sormadım zaten, bebek oluşmuşmudur son ilişkinin üzerinden 5 gün geçti. Muhtemelende o gün çatlamış yumurtaHamile kalmissaniz su asamadan sonra yapilacak bir sey yok.
Simdi size burada bebegi dusurmek icin tuyo verecek degiliz.
Bıraksanız adet olmazsınız. İğneden 14 gün sonra olur regl. Ben 16. Ve 17. Günde olmuştum 2 kez kullandım iğne. Ama ilaçları bırakmanız gebelik oluşumunu engellemez.Progestan ve folikasit
Asla ben bunu sormadım zaten, bebek oluşmuşmudur son ilişkinin üzerinden 5 gün geçti. Muhtemelende o gün çatlamış yumurta
Yani beklemem gerekiyor teşekkürlerBıraksanız adet olmazsınız. İğneden 14 gün sonra olur regl. Ben 16. Ve 17. Günde olmuştum 2 kez kullandım iğne. Ama ilaçları bırakmanız gebelik oluşumunu engellemez.
Çatladıktan sonra 24 saat yaşar deniliyor bir yumurta için. Ve o 24 saattede ilişki oldu, bugün 5.gün oluyor. Yani yarın mı yerleşicek. İnanın o kadar üzgünüm ki bildiklerimide unuttumBebek yumurtanin dollenmesini takiben ortwlama 6 gunde rahme yerlesir. Yumurta dollenmisse yerlesecektir yani.
Dru arama gibi bir imkanım yok çünkü devlet hastanesi dru.Doktorunuzu arayıp soramıyorsunuz sanırım, aile hekimi bilmez mi acaba?
Arayıp sekreterine sorabilirsiniz.Dru arama gibi bir imkanım yok çünkü devlet hastanesi dru.
Evet o 24 saatte olan iliski yumurtayi dolleyebilir. Takip eden 6 gun icinde de rahme yerlesir yumurta. Illa 6.gun degil. Yerlesmis de olabilir. Tabi hic dollenmemis de olabilir.Çatladıktan sonra 24 saat yaşar deniliyor bir yumurta için. Ve o 24 saattede ilişki oldu, bugün 5.gün oluyor. Yani yarın mı yerleşicek. İnanın o kadar üzgünüm ki bildiklerimide unuttum
Arayabileceğim bir numara bile yok kiArayıp sekreterine sorabilirsiniz.
Sekreter yanlış oldu, yanlarında hemşire oluyor ya, onlara.
Üzülürüm tabikide ama baba olmayı haketmeyen biri ve ben tek başıma bakamam ki. Böyle biri olduğunu şimdiye kadar anlamamda benim suçum.Yumurtaliklarinizda sorun varsa bu sansi kaybederseniz ya omur boyu bir daha bebek sahibi olamassaniz pisman olmazmisinizevet kotu kocayla asla yasanmaz ama sizin saglik sorununuz var olmama ihtimali var ya o yuzden sordumm cok uzulurdum yaa bu srfsz kocalar yuzunden kadinlar neler cekiyo
Hastanenin adını Google ile aratınca numara çıkar, santral, oradan istediğiniz doktorun adını soyadını söylersiniz, gerekirse branşını da söyleyin, kadın doğum Ayten Güleç odasını bağlar mısınız dersiniz, doktor çıkmaz zaten telefona, cevaplayan kişiye derdinizi anlatırsınız.Arayabileceğim bir numara bile yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?