ben hamilelik düşündüğümü doktora söyleyince bunu kullanmaya başla deyip folik asit vermişti. 3-4 ay kullandıktan sonra hamile kaldıum.düşükle sonuçlandı.. hala kullanıyorum folik asit. Allah verirse yine bebek istiyoruz..
Rabbim her isteyene hayırlısını versin.. sanada versin lotus İnşAllah
bende oğlumdan once 3 ay kullandım hamıle ıkende kullandım...
oglum suan 3,5 yasında ..
yıne bebek oldu ondada kullandım..2 aylık düşük oldu..ama hala kullanıyorum ..düşük olalı 39 gun oldu...yınede kullanmaya devam edıyorum çunku yenıden bebişistıyorum..
canım bende ilk bebek düşündüğüm zaman dr verdi folbiol..3 ay içtim hamile kaldm düşük oldu..düşükten sonrada kesmedim devam ettim..4 ay sonra yeniden hamile kaldım..yani hamile kalmadan önce yaklaşık 7-8 ay içtim..şu an 24 haftalık hamilyim folic plus içiyorum..
esracım folbiol 1 tane mi yutuyordun.. kimisi yarım kullanılır diyor da, bende ne yapacağımı bilemez oldum.. bu arada hayırlı olsun yavrucuk :)
teşekkür ederim canım..günde 1 adet alıyodum ben folbiolu..hiç bi yan etksi falanda olmadı..şu an folic plus ı da günde 2 tane alıyorum..
canim benim doktorum hamilelik fikrini düsünmeye basladigin ay hapada baslamami tavsiye etmisti.hamilelik öncesinde vücüdun depolamasida iyi oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?