• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi gitmesi gereken 10 kilo için destek olacaklar buraya!! :)

Canım ben diyeti bıraktım, motivasyonumu kaybettim. Ara ara sadece dengelemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek falan yemiyorum. 68'de takıldım kaldım. Korunmayı da bıraktık bu yüzden bitki çaylarını içmeyi de bıraktım. Ne kadar az kiloyla hamile kalırsak iyidir. Seni rahatsız ediyorsa kiloların hamilelik öncesi vermende fayda var. Ama yine de çok kafana takma, önemli olan sağlıklı bebiş dünyaya getirmek, kilolar bir şekilde gider :KK66:
yapmış olduğun hurma diyeti tam olarak nasıl ilk sayfalarda yazdığın

yapmış olduğun hurma diyeti tam olarak nasıl ilk sayfalarda yazdığın
Sabah - öğle - akşam 1 kase yoğurtla yanında 10 hurma yeniliyor. Günde toplam 30 hurma yiyebiliyorsun. Ben yaz aylarında yaptım, hem ferahlatıcıydı hem de çok açlık hissetmedim. Sadece 1 hafta 10 günden fazla yapmak zararlı diye yazıyor internette.

Sabah - öğle - akşam 1 kase yoğurtla yanında 10 hurma yeniliyor. Günde toplam 30 hurma yiyebiliyorsun. Ben yaz aylarında yaptım, hem ferahlatıcıydı hem de çok açlık hissetmedim. Sadece 1 hafta 10 günden fazla yapmak zararlı diye yazıyor internette.

canm demoya gidiyormusun halka bebek istediğin için zararlı olabilir bitki çayı içme ama yemeyi azaltıp yürüyüş yaparak zayıflayabilrisn

canm demoya gidiyormusun halka bebek istediğin için zararlı olabilir bitki çayı içme ama yemeyi azaltıp yürüyüş yaparak zayıflayabilrisn
Yok canım korunmayı bıraktığımız için her an ihtimal var. Zaten onlarda gelmeyin bişey olursa makineler zarar verebilir dediler son 2 dersim maalesef yandı :( karışımlı bitki çaylarını bıraktım, 2 aydan sonra ilk defa dün yeşil çay içtim. Hamile bir diyetisyen yeşil çayın zararı olmaz dedi ona güvendim :)

Yok canım korunmayı bıraktığımız için her an ihtimal var. Zaten onlarda gelmeyin bişey olursa makineler zarar verebilir dediler son 2 dersim maalesef yandı :KK43: karışımlı bitki çaylarını bıraktım, 2 aydan sonra ilk defa dün yeşil çay içtim. Hamile bir diyetisyen yeşil çayın zararı olmaz dedi ona güvendim :)

yeişlçay adet söktürüyor bende o yüzden korkuyorum bende bebek isityorum içiceksem de adetken sonraki 10 gün içiyorum daha sonra içmiyorum:KK48: kendimce yöntemler geliştiyorum da.

yeişlçay adet söktürüyor bende o yüzden korkuyorum bende bebek isityorum içiceksem de adetken sonraki 10 gün içiyorum daha sonra içmiyorum:KK48: kendimce yöntemler geliştiyorum da.
Bende ödem atsın diye içiyorum. 2 ay bişey olmasın diye içmedim ama kendimi psikolojik olarak kötü hissettim, sanki karnımda falan ödem var gibi. Yani umarım ödemdir :KK70:

Bende ödem atsın diye içiyorum. 2 ay bişey olmasın diye içmedim ama kendimi psikolojik olarak kötü hissettim, sanki karnımda falan ödem var gibi. Yani umarım ödemdir :KK70:

ödem değildir bebektir inşallah:KK68:

ben çok uzun zaman bekledim sen beklemezsin inş
2 buçuk yılda hamile kaldım onuda kaybettik hala atlatamadım. hamilelik muhteşem bi duygu rabbim tüm kadınlara yaşatsın. bana sana ve tüm isteyenlere tez zamanda inşallah:KK68:

ödem değildir bebektir inşallah:KK68:

ben çok uzun zaman bekledim sen beklemezsin inş
2 buçuk yılda hamile kaldım onuda kaybettik hala atlatamadım. hamilelik muhteşem bi duygu rabbim tüm kadınlara yaşatsın. bana sana ve tüm isteyenlere tez zamanda inşallah:KK68:
Kaybın için çok üzüldüm canım, tez zamanda atlatırsın inşallah. Güzel duan için kooocaman yürekten bir AMİİİİN diyorum, hayırlı zamanda gelsinler inşallah :)

Merhaba :) Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) Fit in time a bende 12 seans gittim. İlk başlarda yediklerime daha çok dikkat ediyorum ama sonradan biraz bozdum. Sıkılaşma anlamında çok memnun kaldım, selülitlerim çok azaldı. Ama kaç cm inceldin dersen inan onu bende bilmiyorum çünkü ölçüm yaptırabilmem için 4 saat açlık istiyorlar su bile içmemem gerekiyordu. Spordan önce de mutlaka yemek yemem gerekiyor çünkü baya yoğun bir program yaptırıyorlar. Bu nedenle son seansım için ölçüm yaptıramadım ama giydiğim kıyafetlerimden inceldiğimi farkettim. Kilo verme değil de sıkılaşma ve fit olma açısından çok faydalı bence deneyebilirsin :KK66:

Ay çok güzel çok güzel çok güzel : D kesinlikle başlayacağım ben de. Hem de 24 seans alayım da hepten taş gibi olayım :D

Ay çok güzel çok güzel çok güzel : D kesinlikle başlayacağım ben de. Hem de 24 seans alayım da hepten taş gibi olayım :D
Valla canım sen bu istek ve azimle taş ötesi olursun :) Başladıktan sonra bana nasıl gittiği konusunda yaz mutlaka ;)

Back
X