Hamilelik öncesi Nar yemek Hamileliğe Engel mi?

denizgozlum_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
28
3
86
İstanbul
slm arkadalar ben hamile kalmaya çalışırken nar yemek kesinlikle zararlı bebek olmaz diye duyudm aslında bu tarz şeyler inanmam ama söz konusu bebek olunca insan merak ediyor bir arkadaşım eşine 1 yıl boyunca nar yedirmedi çokta severdi narı sonuç arkadaşım 6 aylık hamile banada ısrarla yeme diyorlar sayesinde takıntı oldu aranızda yiyen bilen var mı lütfen cevap versin.

slm arkadalar ben hamile kalmaya çalışırken nar yemek kesinlikle zararlı bebek olmaz diye duyudm aslında bu tarz şeyler inanmam ama söz konusu bebek olunca insan merak ediyor bir arkadaşım eşine 1 yıl boyunca nar yedirmedi çokta severdi narı sonuç arkadaşım 6 aylık hamile banada ısrarla yeme diyorlar sayesinde takıntı oldu aranızda yiyen bilen var mı lütfen cevap versin.
hamile kalmaya çalışırken duymadım ama hamileyken antioksidan olduğu çin bebeği yabancı bi madde görip atmaya çalışıyo bunun gibi bikaç şey daha var maydonoz hurma vs netten bak bnce yememek daha iyi riske hiç gerek yok :31:

ne alakasi var ya bende cok severim nari sureklide yerim ALLAHA sukurde hamileyim ve halada cok yiyorum inanma canim boyle seylere banda balik yeme cocugun gozleri egri olur sakiz cigneme cenesi dusuk olur:1::1:bi sure sey gulup geciyorum

ay çok sağolun kızlar nete yazıyorum ama hep hamileyken yemekle ilgili şeyler çıkıyor oysaki ben öncesini arıyorum narlarda öyle güzelki bu sene insanın nasıl canı çekiyor :nazar:

Back
X