- 21 Temmuz 2020
- 199
- 105
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden veya tam olarak neyin sagliksiz oldugunu düsünüyorsunuz?
Sebze ağırlıklı beslenip, şeker ihtiyacınızı meyve ile karşılarsanız, cola-cips-ekmek vs keserseniz çok güzel kilo verirsiniz
Hem de sağlıklı kalırsınız
Ben diyet ve aç kalmakla kilo verilmesine karşıyım.
Şimdi şöyle, ben diyet yapmıyorum ama gebelil düşündüğümden özellikle dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Mesela çerezden kastınız nedir, atıyorum badem veya ceviz yiyorsam yağ ihtiyacımı karşılamış oluyorum. Bide hamile kalmaya gerçekten etkisi olduğunu düşündüğüm besin balık. Kendinizi aç bırakmayın da, sağlıklı olduğunu düşündüğünüz ne varsa tüketin işteteşekkür ederim. sanırım çiğ çerez de destek olabilir hamilelik için değil mi? çerez meyve ağırlıklı olabilir diyetim. evet beyaz ekmek yasak zaten![]()
Merhaba ne kadar sürede 8 kg verdiniz spor yaptınız mı? Şuan bende kullanıyorum 5 gün oldu 1,5 kg gitti tabi bu simdilik ödem gercek yağ yakımı ne zaman olur biliyprmusunuz?ben herbalife takvıye besın kullanıyorum 8 kg verdım orantılı şekilde spora destekleyeerek
canım yağ yakmayı çay yapıyor bol su tuketmen lazımMerhaba ne kadar sürede 8 kg verdiniz spor yaptınız mı? Şuan bende kullanıyorum 5 gün oldu 1,5 kg gitti tabi bu simdilik ödem gercek yağ yakımı ne zaman olur biliyprmusunuz?
Günde en az 2 lt su iciyorum. Bana cayı 1,5 lt suya 3 çay kaşığı çay koymam söylendi ama normal sıcak suda yapılan daha mı etkili biliyor musunuz?canım yağ yakmayı çay yapıyor bol su tuketmen lazım
ben spor yaptıgım ıcın soguk suyla karıstıyırp ıcıyorumGünde en az 2 lt su iciyorum. Bana cayı 1,5 lt suya 3 çay kaşığı çay koymam söylendi ama normal sıcak suda yapılan daha mı etkili biliyor musunuz?