Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveet ben gebeliğimi bundan anlamıştım regl sancısıKızlar merhaba. Adetime 6 gün var belim ağrımaya başladı hafiften. Hamile olduğunu ogrenen ama yine de regl sancısı çeken var mı yani sancı çekiyorum ama acaba hamile olabilir miyim öyle bı ihtimal var mı
Üç gün kala test mi yaptinizBen adete 3 gün kala falan öğrenmiştim ve o tarihten itibaren 1-2 hafta baya baya adet sancım olmuştu. Elimde kan testi olmasa şüphe edecektim adet olcam heralde diye
Evet. Yerleşme kanaması yaşadım ordan suphelendimÜç gün kala test mi yaptiniz
Canım yerleşme kanaman nasıldı benim dünden beri açık kahverengi lekem var hafif kasık ağrısı ile birlikteEvet. Yerleşme kanaması yaşadım ordan suphelendim
Çok koyu kahverengiydi benimki ama açık pembe,açık kahve yada koyu kahve olabiliyormus. Adet olcam gibi sancım vardı benimdeCanım yerleşme kanaman nasıldı benim dünden beri açık kahverengi lekem var hafif kasık ağrısı ile birlikte
Peki testin ozamanlae nasıl çıkıyordu daha gebeliği öğrenmedenmi oldu lekelenmem kaç gün sürdü canimÇok koyu kahverengiydi benimki ama açık pembe,açık kahve yada koyu kahve olabiliyormus. Adet olcam gibi sancım vardı benimde
Canım ne yaptın? Test yaptın mı?Üç gün kala test mi yaptiniz
Adetime 2-3 gün vardı yerleşme kanamam olduğunda ve 2 gün falan sürdü ama çok az geldi. Günde 4-5 damla gibi. Yerleşme kanamasını öğrendiğim gün evde test yaptım direk çift çizgi çıktıPeki testin ozamanlae nasıl çıkıyordu daha gebeliği öğrenmedenmi oldu lekelenmem kaç gün sürdü canim
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına darısı bize olsunAdetime 2-3 gün vardı yerleşme kanamam olduğunda ve 2 gün falan sürdü ama çok az geldi. Günde 4-5 damla gibi. Yerleşme kanamasını öğrendiğim gün evde test yaptım direk çift çizgi çıktı
Amin canım hakkinizda hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına darısı bize olsun
Canım yumurtlama üzerinden 4 gün geçti.nugğn aşırı adet ağrım var ve kahverengi akıntım var.aizin de böyle mi olmuştuBen adete 3 gün kala falan öğrenmiştim ve o tarihten itibaren 1-2 hafta baya baya adet sancım olmuştu. Elimde kan testi olmasa şüphe edecektim adet olcam heralde diye
Benim adet ağrısına benzer ağrım gerçekten adet olmam gereken tarihlerde olmuştu. Adet tarihinden 3 gün önce kahve lekelenmem olmustuCanım yumurtlama üzerinden 4 gün geçti.nugğn aşırı adet ağrım var ve kahverengi akıntım var.aizin de böyle mi olmuştu
Öylemi.1-2 hafta önce yazmışsın yorumda ondanBenim adet ağrısına benzer ağrım gerçekten adet olmam gereken tarihlerde olmuştu. Adet tarihinden 3 gün önce kahve lekelenmem olmustu
Nerde yazmışım ki yanlış yazmış olabilirim ama adetten 1-2 hafta öncesi yumurtlama zatenÖylemi.1-2 hafta önce yazmışsın yorumda ondan
Hayır test yapmadım 2 gün var regl günüme hala olmadım 5gun kala test yaptım negstif çıktıCanım ne yaptın? Test yaptın mı?
Bende aynı şeyi hissediyorum ilişki sırasında da duvar varmış gibi hissettim ilk kezbende beklentideyim ama bende hiç regl sancısı olmadı sadece içimde birşey var hissi gaz çok var