• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi sigara kullanımı

snasver

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
4
0
6
28
Hamilelik öncesi sigara kullanıp hamile kalan var mı 3 aydır deniyoruz acaba sigara mı etkiliyor diye düşünüyorum ama çevremde sigara içip hamile kalan da oldu emin olamadım biraz strese giriyorum bu sebepten kendimi gebelik olunca sigarayı bırakacağım diye fixledim

kan verene kadar içiyordum. sonucu öğrenince bıraktım. bu arada 3 ay da erken bir süre boş yere stres yapmayın. 5. ay hamile oldum

günde 1 paket sigara bitirip evliliğinin 3. ayında hamile kalan tanıdığım var. günde bir paket sigarayı ortaokuldan beri içiyo yani 30 yaşına kadar. sigara doğurganlığı etkilemiyor bence bilemiyorum ama gebelik düşünüyorsanız o ay öğrenene kadar üzerinden 15 gün geçeceği için artık kesinlikle bırakmış olmanız lazım.

Hamilelik öncesi sigara kullanıp hamile kalan var mı 3 aydır deniyoruz acaba sigara mı etkiliyor diye düşünüyorum ama çevremde sigara içip hamile kalan da oldu emin olamadım biraz strese giriyorum bu sebepten kendimi gebelik olunca sigarayı bırakacağım diye fixledim
Günde 2ye yakın içiyorum pcosta var bende yumurtlamadan yana hiç bir sıkıntısı olmadı. Ama hamileliğim normal ilerlemedi ilk söylenen sigara ve pıhtılaşma yada kromozom bozukluğu. Bırakmamız gerekiyor ama bende bırakamayanlardanım

Sigara maalesef kullanıyorum ama yumurtlama ve gebelik üzerine etkisi olmadı tabi ki bu kişiden kişiye değişebilen bir durum keşke hiç olmasaydı

Back
X