Hamilelik Oncesi Testler

Kan testi yaptırın. Adetleriniz daha önceleri de gecikir miydi?

sadece geçen ay 5 gün gecikti 28 ile 30 arasında muhakkak olurdum

iyi günler 20 haftalık hamileyim.mantar enfeksiyonu sorunum var.2 defa fitil tedavisi gördüm.geçti fakat tekrarladı.bebeğime bir zararı olur mu?

iyi günler 20 haftalık hamileyim.mantar enfeksiyonu sorunum var.2 defa fitil tedavisi gördüm.geçti fakat tekrarladı.bebeğime bir zararı olur mu?

gEÇMİŞ OLSUN. BEBEĞİNİZE BİR ZARARI YOK. TEKRARLAYAN MANTAR ENFEKSİYONLARINDA BORİK ASİT ÇÖZELTİSİ HAZIRLATIP UYGULATIYORUM. FAYDASI OLABİLİYOR. SAĞLIKLI BİR GEBELİK DİLERİM...

merhabalar dr bey. bugün gebelik düşündüğüm için ön muayene için dra gittim vajinal ultrason yapıldı ve smear alındı. dr. rahim temiz yumurtalık da düzgün çalışıyor dedi yumurta üretiyormuş ama tüplerle ilgili bişey sylemedi ultrasonda tüpler görülebiliyor mu? ben bundan 2 ay öncesinde kimyasal gebelik yaşadım druma bunu da söyledim tüplerin kapalı olması durumunda da kimyasal gebelik olabilir mi diye sordum olabilir onu bilemeyiz dedi tüpler kapalıyken dış gebelik bile olabilir dedi ama sizce tüpler kapalıyken kimyasal gebelik mümkün mü?

bir de çok fazla vajinal akıntımın olduğunu söyledi akıntım hep vardı ama renksiz ve kokusuz olduğu için önemsememiştim şimdiye kadar. bunun için de fitil ve antibiyotik verdi. siz ne önerirsiniz kokusuz ve renksiz olmasına rağmen kullanmalı mıyım fitili? bir de bu durumda antibiyotik tedavim bitene kadar korunmam gerekecek snırım öyle değil mi? teşekkür ederim şimdiden..

Şimdi gebelik denemeye devam etmenizi öneririm (annelerimiz gibi) 1 yıl deneyip gebe kalamazsanız evet rahim filmi çektirip tüplerin durumuna bakılabilir (ama siz gebe kalın bunlara ihtiyaç olmasın). Akıntınızı görmediğim için tedavi hakkında da yorum yapamam. Doktorunuzun tedavisi süresince korunmanız, endişeli bir gebelik yaşamanızdan daha iyi. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

çok teşekkür ederim ilginiz ve iyi dilekleriniz için doktor bey iyi günler..:)

dr bey merhaba bugün gebelik öncesi muayene için kontrole gittim.Gögsümden sıvı geldiği için prolaktınımı düzende tutmak için dostinex yazdı.3 yaşında kızım var emzirmeye bıraktan sonra kesilmedi hala ama şuan cok cok az geliyor.reglımın 21 günü yapılan progesteron tahlılınde degerım 7.89 cıktı dr düşük dedi gebe kalabilmeniz için 8 den yukarda olmalı dedi bu beni bıraz korkuttu gelecek ay test tekrar edilecek. ama unun için ialç filan vermedi.Prolaktın hormonu yukseklıgı progesteronu düşürür mü yada benim bu konuda yapabileceğim birşey var mı?

Önce prolaktin düşmeli ki sağlıklı yumurtlama olsun. Sonra gebe kalacaksınız. Progesterona takılmayın....

Merhaba doktor bey, ben 1,5 yillik evliyim mayista 41 yasinda olacagim subatta 9+6 günlük düsük yasadim. leke basladi ve 1 hafta sonunda düsük yaptim.bende bebek istiyorum ama gec kaliyorum diye tedirginim haftaya kontrolüm var düsük sonrasi kontrol doktor eger rahim toparlanmissa korunmayi biraktirabilir ben simdi dogal yoldan hamile kalmak icin kac ay daha beklesem diyorum yastan dolayi cok bekleyemem tüp bebege gecmek icin kac ay beklesem bilmiyorum yurt disindayim 2 ay sonra Türkiyede olacagim ancak o zaman hormonlara bakilabilir burada dil sorunum var zorlaniyorum doktora gitmekte sizin öneriniz ne olur cevap veririseniz memnun olurum tesekkürler.

2-3 ay (en azından Türkiye ye gelene kadar) deneyebilirsiniz. Gebe kalmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…