aam konsantre mi oldu???benimki de hep öyle zaten.. ama garibim cok yürüyor is yerinde ondan.. yoksa gece 11da olsa yer yemegini.. ama masallah esin cok güzel kilo vermis.. peki sen kilo verince böyle bacaklarin felan yumusak kaldi mi??
fistigim Allah razi olsun senden yaa... zirt pirt sorarak da rahatsiz etmek istemiyorum ama senden de baska gidecegim kimse yok.. burda druma sordum, onun muayenehanesinde diyetisyen felan da kilo da verdiriyorlar.. bana gicik gicik bakti, ki o zaman daha 4kilomu vermemistim.. yani ben istiyorum bana neden yardimci olmuyorsun da ihtiyacin yok eyip gönderiyorsunbal gibi de var.. ben önlemini almak istiyorum iste kötü bir sey mi allah allah...
dün cok fazla hareket ettim zaten 6da kalktim temizlikti yemekti vs vs iyi hareket ettim acigi ordan kapatmisimdir belki..
tamam tatlim ben yesil cay yapayim kendime o zaman bir tane.. bikay saat sonra bi tane daha, bir de yatmadan oh mis![]()
Ne olucak kız buraya yazınca biyerimmi eksiliyor birilerinin işe yarayabiliyorsam ne mutlu bana.İstediğini istediğin zaman sor.Benim bacaklar yumuşamadı çünkü çok yürüyüş yaptım ve bisiklet çevirdim ev maşallah spor salonuna döndü benim yürüyüş bandı bisiklet,ağırlıklar