Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

kizlar varya insanin yanina diyet yapmak isteyen bi arkadasinin olmasi cok harika bir sey.. benim yeni dogum yapan arkadasim da zayiflamak istiyor.. onunla birlikte bugün tam 2,5 saat gezdik carsida.. alisveris yaptik, torbalar, cocuk arabasi epeyce efor sarfettik... bir de sizler varsiniz.. bir sey yerken artik iki kere düsünüyorum... aksam ben bu kadar yiyecegi yazarsam kizlar beni döverler diyorum :9::9::9: yazmazsam da kendimi kandirmis olurum sizi degil.. yani sizinle olmaktan dolayi coooooooooook mutluyum :16::16::16::16::16:

Canım benim bizde seni çok seviyosssssssss:54:

Kuşum elektrik gitti şimdi geldi yaaa sinir oldum nerde bu millet :53:

kuzum ben de tam listemi yazmaya girmistim :1::1: senin mesajin gelmis.. valla ya dizi aksami bu aksam.. hayatla feriha var.. kimseler gelmiyor maalesef..

kizlar malumunuz sabah konsolosluga gittim, bu sebepten saatlerim biraz bozuldu... ama sabah sirada cok ayakta durduk, iyi kalori harcamisimdir... :1:

Ana ögün - 11:00 = bir porsiyon sucuklu yumurta, iki dilim cekirdekli ekmek, 2 su bardagi sekersiz cay

Ara ögün = yok

Ana ögün - 16:00 = 4 yemek kasigi sakatat (tavuk), 3 yemek kasigi makarna

Ara ögün = kocisin kizartmasindan 3-4 tane patates, 1 bardak sütlü kahve

2,5 saat yürüyüs + 1 litre su + 2 bardak birki cayi :16::16::16:

kizlar malumunuz sabah konsolosluga gittim, bu sebepten saatlerim biraz bozuldu... ama sabah sirada cok ayakta durduk, iyi kalori harcamisimdir... :1:

Ana ögün - 11:00 = bir porsiyon sucuklu yumurta, iki dilim cekirdekli ekmek, 2 su bardagi sekersiz cay

Ara ögün = yok

Ana ögün - 16:00 = 4 yemek kasigi sakatat (tavuk), 3 yemek kasigi makarna

Ara ögün = kocisin kizartmasindan 3-4 tane patates, 1 bardak sütlü kahve

2,5 saat yürüyüs + 1 litre su + 2 bardak birki cayi :16::16::16:

yeşil çay iç kuşum uyumadan bugün içmedin galiba istersen meyvada ye canım fazla birşey yememişsin ama işlerin vardı tabi

yeşil çay iç kuşum uyumadan bugün içmedin galiba istersen meyvada ye canım fazla birşey yememişsin ama işlerin vardı tabi

yesil cay ictim canim birazdan yine icicem.. evet isler vardi aslinda iyi oldu yaa... yarin zaten meyve sebze günü yapcam.. bugün protein karbonhidrat agirlikli oldu.. ara ögüne meyve koyarim.. öyle gecinirim :1::1: tatlim yaa et yeme olayi nasil olsun?? özellikle diyetlerde sakatattan uzak durun yaziyor hep.. ne yapmaliyiz bu konuda?? sen de mesela bugünkü diyet listeni yazar misin??

yesil cay ictim canim birazdan yine icicem.. evet isler vardi aslinda iyi oldu yaa... yarin zaten meyve sebze günü yapcam.. bugün protein karbonhidrat agirlikli oldu.. ara ögüne meyve koyarim.. öyle gecinirim :1::1: tatlim yaa et yeme olayi nasil olsun?? özellikle diyetlerde sakatattan uzak durun yaziyor hep.. ne yapmaliyiz bu konuda?? sen de mesela bugünkü diyet listeni yazar misin??

cANIM 1 YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE KÖFTE YİYEBİLİRSİN.YANİ 2 KÖFTEYE EŞ OLUYOR.
KUŞBAŞI ET 3-4 PARÇA YİYEBİLİRSİN.
BİFTEK,PİRZOLA ,BONFİLE 1 KÜÇÜK BOY
CİGER 1 YUMURTA KADAR
TAVUK HİNDİ 1 YUMURTA KADAR
BALIK 1 YUMURTA KADAR
SALAM 1 İNCE DİLİM
SUCUK 3 İNCE DİLİM
SOSİS 1/2 ADET

cANIM 1 YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE KÖFTE YİYEBİLİRSİN.YANİ 2 KÖFTEYE EŞ OLUYOR.
KUŞBAŞI ET 3-4 PARÇA YİYEBİLİRSİN.
BİFTEK,PİRZOLA ,BONFİLE 1 KÜÇÜK BOY
CİGER 1 YUMURTA KADAR
TAVUK HİNDİ 1 YUMURTA KADAR
BALIK 1 YUMURTA KADAR
SALAM 1 İNCE DİLİM
SUCUK 3 İNCE DİLİM
SOSİS 1/2 ADET

tesekkür ederim canim benim...

selam kızlar nasılsınız :)
geceniz güzel olsun...

sagol tatlim.. senin de :16:

Ben biraz aldığım kötü haberlerden dağıldım ama bugünkü programım

bi bardak limonlu ılık su aç karna birde böğürtlen kökü içiyorum aç karna
sabah:1 bardak şekersiz yeşilçay ,1 katı yumurta,1 dilim uno light denge ekmeği,maydanoz,havuç,salatalık ve 1 dilim beyaz peynir
ara: 1 bardak su üzerine yarım kase yoğurt 1 elma
1 bardak adaçayı
öğlen:1 bardak su üzerineporsiyon buharda haşlanmış sebzeler(havuç,brokoli,kabak,karnıbahar)1/2 kase yoğurt 1 dilim uno ligt denge ekmeği bitiminde tekrar 1 bardak su
1 bardak yeşilçay
ara:1 bardak su salatalık ve 1/2 kase yoğurt

bundan sonra ailevi sebepler dolayısıyla moralmen çöktüm vebozuldu kızlar 1 sade türk kahvesi ,sert nescafe ,sakinleştirici,melisa çayı,1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası ve ağırı kesici

eğer bozulmasaysı 1 kase çorba 1 büyük kase salata 2 köfte ve buharda haşlanmış sebzeler olacaktı
ara:portakal
1 bardak yeşilçay

iyiyim canim yaa nolsun kocisle ugrasip duruyorum.. bi taraftan da burdayim.. sen neler ypaiyorsun bakalim??

ben kocişi uyuttum
kızımın ateşi vardı bugün sbs ye hazırlanıyo çok yoruluyo
dersane vs. yorgun düştü sanırım hep onunla uğraştım
gün boyu

sabah:1 bardak şekersiz yeşilçay ,1 katı yumurta,1 dilim uno light denge ekmeği,maydanoz,havuç,salatalık ve 1 dilim beyaz peynir
1 bardak adaçayı
öğlen:1 bardak su üzerineporsiyon buharda haşlanmış sebzeler(havuç,brokoli,kabak,karnıbahar)1/2 kase yoğurt 1 dilim uno ligt denge ekmeği bitiminde tekrar 1 bardak su
1 bardak yeşilçay

bundan sonra ailevi sebepler dolayısıyla moralmen çöktüm vebozuldu kızlar 1 sade türk kahvesi ,sert nescafe ,sakinleştirici,melisa çayı,1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası ve ağırı kesici

eğer bozulmasaysı 1 kase çorba 1 büyük kase salata 2 köfte ve buharda haşlanmış sebzeler olacaktı
1 bardak yeşilçay

canım geçmiş olsun.geçer ailevi meseleler üzme kendini.
diyet proramın çok ağır geldi bana.
zor olmuyor mu.

canım geçmiş olsun.geçer ailevi meseleler üzme kendini.
diyet proramın çok ağır geldi bana.
zor olmuyor mu.

sAĞOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİMYA ASLINDA ÇOK GELİYOR SÜREKLİ ARA ÖĞÜN VAR VE AÇLIK HİSSETMİYORUM AMA NE YAPARSAM YAPİM ARA ÖĞÜNLER KALKMIYOR BU BUGÜNDÜ MESELA DÜN 3 KAŞIK MAKARNA ET SALATA YEDİM ÖĞLEN AKŞAM SALATA BALIK ÇORBA YEDİM SABAH KOÇİŞ OLMADIĞINDA SÜTLE KELOGS YİYORUM BÜNYE ALIŞINCA RAHAT OLUYOR AMA TABİ YAVAŞ YAVAŞ BAZI GÜN UYMUYORUM BİLR CANIM YAŞ PASTA YEMEK İSTİYOE YİYORUM AMA ERTESİ GÜN TELAFİ EDİYORUM

1 bardak adaçayı
1 bardak yeşilçay

1 bardak yeşilçay

üzülme tatlim.. dualarimiz seninle.. insallah güzel haberler getirirsin... :54:

ben kocişi uyuttum
kızımın ateşi vardı bugün sbs ye hazırlanıyo çok yoruluyo
dersane vs. yorgun düştü sanırım hep onunla uğraştım
gün boyu

ben de biraz yorgunum canim.. oluyor arada öyle..

sağol canım teşekkür ederimya aslında çok geliyor sürekli ara öğün var ve açlık hissetmiyorum ama ne yaparsam yapim ara öğünler kalkmıyor bu bugündü mesela dün 3 kaşık makarna et salata yedim öğlen akşam salata balık çorba yedim sabah koçiş olmadığında sütle kelogs yiyorum bünye alışınca rahat oluyor ama tabi yavaş yavaş bazı gün uymuyorum bilr canım yaş pasta yemek istiyoe yiyorum ama ertesi gün telafi ediyorum

ben salı yürüdüm 1 saat 25 dk bisiklet çevirdim
çarşamba pazara gittim temizlik yaptım
perşembe yürüdüm 45 dk kocişle alışverişe çıktık ordada bi 2 saat dolandım
cuma bugün hiç bişi yapmadım bi evi elektrik süpürgesiyle süpürdüm

Back
X