üzülme tatlim.. dualarimiz seninle.. insallah güzel haberler getirirsin...
ben de biraz yorgunum canim.. oluyor arada öyle..
Sağol canım biliyorum dualarınızı eksik etmeyeceğinizi inşallah cnm inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme tatlim.. dualarimiz seninle.. insallah güzel haberler getirirsin...
ben de biraz yorgunum canim.. oluyor arada öyle..
sAĞOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİMYA ASLINDA ÇOK GELİYOR SÜREKLİ ARA ÖĞÜN VAR VE AÇLIK HİSSETMİYORUM AMA NE YAPARSAM YAPİM ARA ÖĞÜNLER KALKMIYOR BU BUGÜNDÜ MESELA DÜN 3 KAŞIK MAKARNA ET SALATA YEDİM ÖĞLEN AKŞAM SALATA BALIK ÇORBA YEDİM SABAH KOÇİŞ OLMADIĞINDA SÜTLE KELOGS YİYORUM BÜNYE ALIŞINCA RAHAT OLUYOR AMA TABİ YAVAŞ YAVAŞ BAZI GÜN UYMUYORUM BİLR CANIM YAŞ PASTA YEMEK İSTİYOE YİYORUM AMA ERTESİ GÜN TELAFİ EDİYORUM
canım sana tarçın tavsiye edicem.
kan şekerini düzenliyo şeker ataklarını kontrol altına alıyor.
her öğünden sonra bir fincan içmek çok iyi geliyor
Canım teşekkür ederim ben hormonlar için hergün 3 bardak adaçayı içiyorum adetimide düzene soktu ve mutlaka içine çubuk tarçın koyuyorum çünkü şeker atmıyorum ve başka türlü çok acı geliyor
e çok iyi canım.hadi bakalım gitsin kilolar.
benim doğumdan sonra çooook işim olacak gibi.
umudum emzirmek tabi emzirme sürecinde kendimi iyi kontrol etmem de gerek.
şimdi hamile şımarıklığı yapıyorum :) laf aramızda
doğumdan sonra acısı çıkıcak ama..
e çok iyi canım.hadi bakalım gitsin kilolar.
benim doğumdan sonra çooook işim olacak gibi.
umudum emzirmek tabi emzirme sürecinde kendimi iyi kontrol etmem de gerek.
şimdi hamile şımarıklığı yapıyorum :) laf aramızda
doğumdan sonra acısı çıkıcak ama..
tatlim tabiki tadini cikar... yapay olan seylerden uzak dur zaten o yeter basli basina.. e bazilari da cok abartiyo.. her oturusta mideyi tika basa dolduruyo... zaten midenin yeri giderek daralio.. hele hamur isi.. hic bir artisi yokki.. sadece kalori.. hamurisinden alacagimiz seyleri baska daha iyi dogal maddelerden de alabiliriz.. bence dikkat edilmesi gereken nokta bu..
Allahın izniyle bebiş doğsunda kiloda gider takma allah dermansız dert vermesin ben bebiş olmamasını kafama çok takıyorudum ister istemez çünkü eltinin kız var 6 aylık ve ben bebek isterken o istemiyordu ve kazaren oldu onunki şimdi istedğimide biliyo olmadığınıda çaktırmıyorum ama anlıyo ve haz alıyo onu geçtim evde bi bebek var ve onu her gördükçe olmuyo ya üzülüyom ama bebişi çokkkk seviyorum çok tatlı çitosum benim o
canım bazen iştahım inanılmaz açılıyo canım garip garip şeyler istiyo.
mide kazıntısı nedir unutmuştum son 1 aydır onu da yaşıyorum.
çoğu sabah açlıktan uyanıyorum.
ama elimden geldiğince organik besleniyorum.
ama yine de aman gözün kalmasın,aman hamilesin gibi şeyler bizim toplumda çok söylenir
bu sebeple arada abarttığım oluyor da.
canım benim olur inşallah.
neden olması ki,hep olumlu düşün kimsenin seni üzmesine izin verme.
sonuçta rabbim herkesin gönlüne göre veriyor :)
canım bazen iştahım inanılmaz açılıyo canım garip garip şeyler istiyo.
mide kazıntısı nedir unutmuştum son 1 aydır onu da yaşıyorum.
çoğu sabah açlıktan uyanıyorum.
ama elimden geldiğince organik besleniyorum.
ama yine de aman gözün kalmasın,aman hamilesin gibi şeyler bizim toplumda çok söylenir
bu sebeple arada abarttığım oluyor da.
canım benim olur inşallah.
neden olması ki,hep olumlu düşün kimsenin seni üzmesine izin verme.
sonuçta rabbim herkesin gönlüne göre veriyor :)
tabiki tatlim haklisin.. sen cikolata cips yagli yüzlü hamur isi pek yanasma yine de.. valla bak faydasini görürsün..
zaten cips hiiiç sevmem,çukulata bitter yiyorum azz tabi :)
hamur işini severim ona da dikkat etmeye çalışıyorum 20. haftam bitti
8kilo aldım dr.um iyi diyor ama bana çok gibi geliyor bakalım
ya valla bence o kilo bünya meselesi tatlim, bak neden.... bu drlar da bazen ne dediklerini ya unutuyorlar.. ya da baslarindan atmak icin iyi diyorlar.. hepsi diyorki hamilelikte ideal olan 10-12 kilo... ondan sonra da sen daha yolun yarisindasin 8kiloya iyi diyor.. e esas kilo son haftalarda alidigina göre??? saglikli olun da canim önemli olan bu...
Canım bugün dr umu aradım ulaşamadım bende msj attım kasık ağırımı söylemim sol taraf bıçak saplanır gibi dedim sürekli değil özellikle sol tarafa yatınca dedim gelince bakarız ama erken yumurtlama olabilir dedi
olabilir tatlim.. ben de sorcam zaten.. benim de oluyor ama bakmadan bir sey dyemezlerki agrinin sebebine..
kızlar iyi geceler ben kaçıyorum
öpüldünüz kocamaaaaan :))
Şeyda nerelerdesin kuzucuk bakim sen