Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

regen listede benım bılgılerımı de deiştir.. bugün itibariyle 52,6 oldum .. birde ewet süt acaip iştah kesio çünkü glisemik endeksi düşük olduğu için uzun sürede azar azar verio kan şekerini.. ben ara öğünler de süt içiorum hep , tabii bir tanesinde sıcak çkolatalayla haırlanmış süt :) tek kaçamııım bu.. 11 günde 3,4 kilo werdim..

süt gerçekten mucize gibi bi şey :39: bende sık sık içerim. 11 günde gayet güzel kilo vermişsin canım maşallah :nazar:

tamamdir sekerim :16::16::16: masallah yaa... bakalim cuma günü tartida ben ne cikcam.. o zaman 9 gün olcak diyete baslayali.. ama iste kabizlik var maalesef.. zaten vardi, diyetle azdi iyice.. wcye cikmadan da tartiya cikmam morlaim bozulur :9::9::9: insallah ben de 1 kilodan fazla vermisimdir.. yoksa üzülürüm yani 10günde de bir kilo gitmezse yuh bana.. o kadar da azar azar yiyorum.. tokum mesela ama canim tatli istiyor :17:

canım kabızlık için en iyi şey kuru kayısı :42: günde istersen kahvaltıdan önce ye istersen suda beklet suyuyla birlikte tüket çok farkediyor tavsiye ederim. ha bi de 7-8 tane kuru inciri 1 sb suyla tencereye koy haşla ılınınca ye. onun da çok faydasını gördüm ben

bugünkü yediklerim

sabah:
3 çatal menemen
2 dilim ekmek
kk peynir

öğlen:
1 kepçe k.mercimek
2 dilim ekmek
5 çatal menemen

ara: 3 yk yoğurt
çeyrek muz

akşam:
1.5 dilim ekmek
1 kepçe k mercimek
5 yk t. fasulye
4 yk pilav

listen çok güzel canım ama pilav kaçamak sanırım :20:

bugünkü yemek listem:

Ana ögün - 10:30 = 1 yumurta + 2 yesil zeytin + 1 salatalik + 1 biber + 1 dilik kepek ekmek

Ara ögün = 1 mandalina + 150 grlik light yogurt ( 1,5 saat arayla)

Ana ögün = 1 kase salcasiz mercimek corbasi + 4 yemek kasigi yesil fasülye + 1 kepce sulu köfte

Ara ögün = 200 ml light süt + 4 tane biskrem + mandalina...

1 litre su + 2 bardak yesil cay + 2 bardak bitki cayi + sabah limonlu ilik su

aksam yemegim biraz karisik oldu ama malum, kalan yemekler.. yenmezse cöpe gideceklerdi :9:
obavv 4 tane biskirem...bak bakk yaa..ondan yicene from bisküvi yesene kuzum..bu arada akşam yemeği yokk

kızlar günde kaç kupa yeşilçay içiyosunuz ben 4-5 tane içiyorum akşamları bol limonlu :32:
içine bir tatlıkaşığı kadar rezene atıp demliyorum. demlendikten sonra minik bir tutam zencefil koyuyorum
burda bi yerde okumuştum zencefil yağ yakımını hızlandırıyormuş
sizler nasıl içiyorsunuz

evet zencefili bende duydum ben normal sallam içom öbüryle uğraşmıyom ıstınca acı oluyo öbrü daha kolay bende 3 4 tane içiyorum.içine çubuk tarçın atıyorum..bu arad bi yerde okudum 3 litre suya 3 tane elma 1 dilim ayva 1 tane limon 1tatlı kaşığı top karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı zencefil 1 büyük çucuk tarçın..bunları koyuyosun elmaları ayvalrı limonu bölüyon tabi..kaynadıktan sonra 5 dakka daha kaynatıp her öğünden sonra 1 2 bardak içtin mi yağ yakımını hızlandıryomuş..

fazla yemek yedim :43: sebze yemeği değildi hem :5: vicdan azabı çekiyorum resmen.

tamam tatlımda ne yedin ben de bozdum bugn galba yaa..sabah 3 zeytin 1 havuç domates üçgen krem peynir yedim ara öğünde 4 kepek bisküvi yedim az öncede 3kaşık araka hem sebze hem et 2 yk bulgur pilavı dayanamadım bide bi dilim kek yedim (bu arada saremnaz hala adetliyim )

bu arada regenim çizzelgede yanlışlık var ben 2.2 kilo verince 71.2 yapmomki 79.2 yapom kzucum ..81.4 den

regencim ilk sayfadaki listeye yeni sütunlar açsan da hafta hafta, kilo bildirimi yaptıkça ilerlemelerimizi görsek daha iyi olmaz mı canım:42:

kızlar dayanamadınız kaçamak yaptınız. 1 dilim yemekti niyetiniz tamamını bıtırdınız.. sorun deıl.. bız kendımızle yarısıoruz ve bu kez eskı deneyımlerımızdekı gıbı yarıda bırakmıcas.. ben mesela 2 sene once yaptıım dıyette 2 ayda 8 kılo werdım.. ama bunun 10. gunuydu sanırım bı arkadasımda kalcaktım cmtsi aksamı , dışarda gayet dikkat ettım haslanmıs sebze sodalı beyaz şarap fılan.. eve gelırken mahvoldum.. gece bir de.. hadi dedim sucuk ekmek :)))) yarım ekmek bıtırdım yarımda sucuk gece gece :)) ama sonra dıkkat ettım hep.. birde hafta 1 kez ödül werdım kendıme..pazar kahvaltıları ıcın :))

regencim ilk sayfadaki listeye yeni sütunlar açsan da hafta hafta, kilo bildirimi yaptıkça ilerlemelerimizi görsek daha iyi olmaz mı canım:42:

hallederiz sekerim.. 4 tane sütun acariz aylik takip ederiz.. ay bitince sileriz sütunlari yine ay boyunca takip ederiz.. kolay onlar yeter ki biz kilo verelim :8:

bu arada regenim çizzelgede yanlışlık var ben 2.2 kilo verince 71.2 yapmomki 79.2 yapom kzucum ..81.4 den

gel seyda hatami yüzüme vurmayan bi sen kalmistin :9::9::9: saka saka.. Allah yazdirmis demekki daha ne istiyon :19::19:

diyeti bozdum dövün beni :43::18:

ne kadar bozduguna bagli sekerim.. ucundan acciksa bir sey olmaz ödül deriz ona.. ama batti balik yan gider dediysen o zaman hakettin kötegi :20:

süt gerçekten mucize gibi bi şey :39: bende sık sık içerim. 11 günde gayet güzel kilo vermişsin canım maşallah :nazar:

canım kabızlık için en iyi şey kuru kayısı :42: günde istersen kahvaltıdan önce ye istersen suda beklet suyuyla birlikte tüket çok farkediyor tavsiye ederim. ha bi de 7-8 tane kuru inciri 1 sb suyla tencereye koy haşla ılınınca ye. onun da çok faydasını gördüm ben

listen çok güzel canım ama pilav kaçamak sanırım :20:

deneyim bakalim belki faydasini görürüm.. ama iste seker orani yükseliyor onunla da.. neyse, kabizlikta iyidir.. ay bu kabizlik yüzünen de kilo aliyoruz heee :19::19::19:

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr ben bugün tartilddiiimmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:

ayiptir söylemesi dün aksam wcye gidince, dedim sabah tartilayim... bekledigimden de iyi bi sonuc aldim soklardayim yani.. cok mutluyum.. bu mutlulukla bugün 4 saat yürüdüm :9::9::9::9:

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr ben bugün tartilddiiimmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:

ayiptir söylemesi dün aksam wcye gidince, dedim sabah tartilayim... bekledigimden de iyi bi sonuc aldim soklardayim yani.. cok mutluyum.. bu mutlulukla bugün 4 saat yürüdüm :9::9::9::9:

regencim supersin valla,bu azimle daha nice kilolar verirsin canim...darisi basima insllah:)...bu arada ben daha tarttilmadim ama iki gundur dikkat ediyorum yediklerime,ben maalesef diyet programi yapamiyorum,yediklerimi azaltip ayarlamaya calisiyorum...dun gece cok actim yaaa.ama sadece 1-2 meyve yedim ve uyudum...bu aksamda karisik salata ve yarim porsiyon haslama yogurtlu makarna yedim...belki bir rezene ya da yesil cay icerim..gun de gecmis oldu boylece...aa bu arada bugun arabaya binmeyip yuruyerek carsiya indik..bayagi iyi oldu benim icin...benden sen son haberler boyle:)

regencim supersin valla,bu azimle daha nice kilolar verirsin canim...darisi basima insllah:)...bu arada ben daha tarttilmadim ama iki gundur dikkat ediyorum yediklerime,ben maalesef diyet programi yapamiyorum,yediklerimi azaltip ayarlamaya calisiyorum...dun gece cok actim yaaa.ama sadece 1-2 meyve yedim ve uyudum...bu aksamda karisik salata ve yarim porsiyon haslama yogurtlu makarna yedim...belki bir rezene ya da yesil cay icerim..gun de gecmis oldu boylece...aa bu arada bugun arabaya binmeyip yuruyerek carsiya indik..bayagi iyi oldu benim icin...benden sen son haberler boyle:)

insallah canim yaa... yavas yavas veriyoruz iste.. ama bu hafta belki daha yavas veririm kiloyu.. acaba haftaya 66li bi rakam görür müyüm ki :26::26: ayyy ben yarin biraz daha yürüyeyim yaa.. kimseyi almayim yanima hem de.. arkadaslarim hep cocuklari var onlarin bagirmiasi aglamasi hadi gideli diye tutturmalari felan hic cekemem valla.. bi hafta boyunca cocuk aglamasi duyuyorum zaten :19: güzeeeelce yürürüm bütün carsiyi bastan asagi, magazalara girer girer cikarim... parkta yürümekten daha zevkli geliyor bana :1::1::1:

evet bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
kk peynir
yumurta

öğlen:
2 kepçe çorba

arA: yoğurt

akşam:
6 yk bol yoğurtlu makarna

yanii bi tek sabah ekmek yedimm:)

kaaç çıktın cnmm?

Back
X