Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

regen bravo

ama banada bravo kızlar
ayın 2 sinde başlamıştım diyete
kendimce sıkı diyetteyim:)

ve 83.3 e düşmüşüm
çok mutluyum.2.7 zayıflamışım

tebrik ediyorum regencim life seninde...kızlar bu arada eşim bugün tartıl dedi görmeşti o nedendir anlamadım ama ben bugn sabh tok karnına tartıldım bi baktım 79.4 neden öle oldu yaa ..acaba adetliyim diyemi yaa..79.2ydim tamm da neden öle oldu yaa keyfim kaçtı hee..neyse dünyediklerimi yazım ben

sabah sıcak limonlu sirkeli su kiraz sapısuyu yeşil çay
domates havuç 1 kk peynir 3 zeytin
bi elma 1dilim kek
3 yemek kşaığı araka 2 yk bulgur
1 elma
1 kepçe çorba 3 yk araka 4 yk yoğurt
1 elma
3 fincan yeşil çay 2 litre su

günaydın kızlar :42: incecik günlere merhaba :46:

tatlım Weight Loss - Diet Ticker bu aderse gir istedin çubuğu seç next bas,sonra burdan bi seçenek daha seç next bas, password pin yazan yere şifte yaz track yazan yerde 2.yi tıkla aşada pound yazan yeri kilogram yap altına
hedef kilo
başladığın kilo
şuanki kilonu
başaldığın tarihi yaz
boys bays indexs kısmını metrixs yap orayda ilk önce mere sonro cm olrk boyunu yaz..bb code yazan yerde httpyle başyan yeri aşa kadar kopyala..profil düzenleden çizelge kısmına yapıştr

tatlım Weight Loss - Diet Ticker bu aderse gir istedin çubuğu seç next bas,sonra burdan bi seçenek daha seç next bas, password pin yazan yere şifte yaz track yazan yerde 2.yi tıkla aşada pound yazan yeri kilogram yap altına
hedef kilo
başladığın kilo
şuanki kilonu
başaldığın tarihi yaz
boys bays indexs kısmını metrixs yap orayda ilk önce mere sonro cm olrk boyunu yaz..bb code yazan yerde httpyle başyan yeri aşa kadar kopyala..profil düzenleden çizelge kısmına yapıştr

galiba yaptım :34: çok teşekkür ederim canım sağol

gelen giden yok neyse pazartesi görüşürüz inşallah. kendimize hakim olalım kızlar hadi bye:42:

regen bravo

ama banada bravo kızlar
ayın 2 sinde başlamıştım diyete
kendimce sıkı diyetteyim:)

ve 83.3 e düşmüşüm
çok mutluyum.2.7 zayıflamışım

bravo hepimize canim benim :46::46::46::46::46: 11günde bence cok cok güzel bi sonuc.. ben haftada 1kilo hedeflemistim ama bu cok güzel bi baslangic oldu.. benim kilom cok olmadigi icin yavas veririm onu biliyorum.. sonlara dogru yavasliyor.. ama cok sükür bacaklarim halen sImsIkI :52::52::52: tek derdim selülit :50:

tebrık ederım regenciimm :) çok sevındım.. ınsanın bişeleri başarması nası da motıve edıo dimi :)))

evet tatlim.. cok haklisin.. bir kilo verince bile insan bir kilo daha vermek icin sIkIyor disini.. bugün arkadasimi ziyaret ettim biraz ucu kacti ama yarin bunun icin yürüyüs yapar kapatirim arayi.. gerci yemek yiyecegimizi bildigim icin kahvalti yapmadim ve yürüyerek gittim geldim.. öyle iste tatlim.. insallah istemediigmiz bütün kilolar gider.. bize saglikli tas gibi bir vücut kalir :8::8::8::8:

kizlar güzel bi yazi buldum simdi onu size aktarcam.. umarim isinize yarar, yani hepsi her zaman ulasabilecegimiz seyler olmasa da bilmekte fayda var.. rezene cayinin bebeklere verildigini biliyorum ama demekki cok saglikli :54:

Ananas : Ananastaki bazı enzimler, balık ve kırmızı etteki proteinin daha kolay parçalanmasına yardımcı oluyor. Böylece protein, hücreler içinde daha kolay emilebiliyor; vücut bu proteinlerden daha fazla yarar sağlıyor.

Elma : Elmanın sağlığımıza pek çok faydası olduğunu artık herkes biliyor. Bu faydalardan biri de kilo vermenize yardımcı olmasıdır. Bunu nasıl yaptığını düşünüyorsanız, iştahınızı kapatıyor. Elmanın içindeki pektin maddesi, uzun süre tok kalmanızı sağlar ve gereksiz atıştırmaları önler.

Enginar : Enginarda bulunan “cynarin” isimli madde, vücuttaki toksinlerin atılımını sağlıyor. Karaciğer dostu olarak bilinen bu sebze, bol magnezyum içeriyor ve yağ yakımını hızlandırıyor.

Fasulye : Yağ oranı düşük ve protein açısından zengin fasulyenin her türü, zayıflamak isteyenlerin listesinde mutlaka bulunmalıdır. Tok tuttuğu için atıştırmayı önleyen fasulye, kolesterolü düzenler ve metabolizmanın hızlı çalışmasına yardımcı olur.

Kirmizi Aci Biber : Bibere acı tadı veren “capsalcin” maddesi, metabolizmayı hızlandırır, vücut ısısını arttırır. Vücut, yükselen ısıyı düşürmek için, ekstra enerjiye ihtiyaç duyar ve böylece yağ yakımını kolaylaştırır. Zerdeçal da, vücutta kırmızı bibere benzer bir etki yaratır.

Rezene : Çok güçlü bir aromaya sahip bu bitkinin içindeki uçucu yağlar, metabolizmayı hızlandırıyor Enzim oluşumunu arttırıyor ve yağların vücutta depolanmasını önlüyor.

Tavuk Eti : Derisinden ayrılan beyaz tavuk eti, protein açısından zengin, yağ açısından ise son derece fakirdir. Tavuğun yanı sıra piliç, devekuşu ve hindi de aynı özelliğe sahiptir. Bu gıdalar zengin birer protein kaynağı olarak, cildin yağ dokusunu güçlendirir.

Yabanmersini : C vitamini bombası yabanmersini, aynı zamanda güçlü bir antioksidandır. Ona koyu rengini veren madde, serbest radikalleri yok ederek, toksinlerin dışarı atılmasını sağlar.

alintidir..

dün kendimi ödüllendirdim arkadaşlar:)

sabah:
2 dilim ekmek
kk peynir
1 yumurta

ara: 1 dilim armut

öğlen:
iskender yoğurtlu
altındaki pideleri az yedim ama:)

akşam:
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
3 yk t.fasulye
1 yk pilav

evet kızlar yedikerlim
13 ocak cuma
sıcak limonlu sirkeli su kirazsapı suyu yeşil çay
domates havuç 3 zeytin 1 kk peynir
1 elma
2 yk kuru fasulye
1 armut
1 kepçe çorba 2 yk pırasa 3 yk bulgur
1,5 elma(eşim çitos çikolata yedi ben yemedim)

2 litre sıcak su 4 fincan yeşilçay

14ocak cumartesi
sıcak limonlu sirkleli su yeşil çay
sabaHdomates 1kk peynir 2 zeytin
araöğün yok
ÖĞLEN 2 yk pırasa 3yk bulgur
ARAÖĞÜN1 bardak fanta:(
AKŞAM1kepçe çorba 3 yk pırasa
ARA ÖĞÜN1 elma (yemeyi düşünüyorum tatalımmm))

ŞİMDİLİK 1 LİTRE SU

nasilsiniz bayanlarr??? ya ben bu haftasonu diyet felan takip edemedim :50::50::50: yarin kaldigim yerden devam ediyorum.. eski pantolonlarim olmaya basladi cok mutluyum yaa.. umarim hepimiz hepimiz amacimiza ulasiriz :16::16::16:

nasilsiniz bayanlarr??? ya ben bu haftasonu diyet felan takip edemedim :50::50::50: yarin kaldigim yerden devam ediyorum.. eski pantolonlarim olmaya basladi cok mutluyum yaa.. umarim hepimiz hepimiz amacimiza ulasiriz :16::16::16:

haftasonu kaçamaklar oluyor haliyle canım :13: ooo pantolonlar olmaya başladıysa tam gaz devam :10:

haftasonu kaçamaklar oluyor haliyle canım :13: ooo pantolonlar olmaya başladıysa tam gaz devam :10:

haklisin birtanem.. misafirlik ve haftasonu bütün isi bozuyo ama simdi limonlu suyumu icicem.. bugün biraz gec kalktim da :1: bakalim bu hafta da güzel bi sekilde gider umarim :16::16::16::16: birbirimize destek olmamizin sayesinde aslinda ben buna inaniyorum :54:

dün kendimi ödüllendirdim arkadaşlar:)

sabah:
2 dilim ekmek
kk peynir
1 yumurta

ara: 1 dilim armut

öğlen:
iskender yoğurtlu
altındaki pideleri az yedim ama:)

akşam:
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
3 yk t.fasulye
1 yk pilav

:8::8:ben ödül gününün motiveyi artırdığını düşünüyorum canım liste gayet güzel

haklisin birtanem.. misafirlik ve haftasonu bütün isi bozuyo ama simdi limonlu suyumu icicem.. bugün biraz gec kalktim da :1: bakalim bu hafta da güzel bi sekilde gider umarim :16::16::16::16: birbirimize destek olmamizin sayesinde aslinda ben buna inaniyorum :54:

evet destek çok önemli canım. destekleri esirgemeyelim hanımlar :34:

evet destek çok önemli canım. destekleri esirgemeyelim hanımlar :34:

valla elimden geldikce yazilar felan paylasmaya calisiyorum ben.. insallah isimize yarar.. gideyim de kahvaltimi yapayim daha fazla gecmeden.. sonra da is beni bekler :10::10::10:

15 0cak pazar
domates havuç 3 zeytin
1 elma
2 dilim yumurtalı ekmek fırında
1 elma
1 kepçe çorba 2 yk ıspanak 3 yk pırasa
1 elma

16 ocak pazartesi
domates 2 zeytin
1 elma
yumurtalı domatesli zeytin peynir li omlet yağsız tuzsuz yeşil çay 4 5 tane patates kızartması
1 mandalina
1 kepçe çorba 4 yk ıspanak 2 yk pilav 1 bardak yoğurt..
....kaynanamı doktora götürdüm sabh çıkrken öle attım ağzıma öğle yemeğini haff kalvaltıyla geçştrdim 2 gündür limonlu suyumu içemedimm...dişimde çıkıyo istiyer yiyemiyorumm..

Back
X