rimelcim sen nasıl bir diyet uyguluyorsun gözümden kaçmış ahh keşke bende 2.5 kilo versem nasıl motive olurum
iki haftda 56 dan 51,8 e düştüm canım toplamda 4,2 werdım.. gecen ay lısteye gırdıımde 55 tım ama 3 haftada boazı tutmayınca 1 kılo daha aldım baktım olmuo eşimle idaalaştık ööle başladım.. yarın sabah iddaa sürem doluo ama ben 51 olmadan bırakmıcam..
ben biçok dietin karışımını yapıorum yada ortak kümesini elde ettım onlardan beslenıorum.. bırde aksamları yatmadan yarım elevıt ıcıorum.. olakı kazayla bebeiş olursa dietimden etkılenmesın dıe..
mesela dukan dıetınden proteın ve sebze kısmını aldım
glısemık endeks dietınden düşük glısemık endeks değerli yiicekleri aldım ( ki yavas doyup yavas acıkayım , insülin direncini kırmaya ve tatlı krızlerıne de yarıo )
1200 kalorı cıvarı bı dıet yaparak kalorıye de dıkkat edıorum
sonuc:14 gun 4,2 kılo-süt ve ürünleri ağırlıklı
ornek listem
sabah:
-peynırlı omlet yağsız,mıkrodalgada pişmiş
-yarım domates
-1-2 yeşil zeytin
ara
-1/3 poşet sıcak çikolata (yarım bardak sıcak süt+yarım bardak sıcak su)( sütte tok tutuo)
öğlen
-1 yemek kaşığı sebze yemeği
-5 yemek kaşığı yourt (dolu dolu doldurun acaıp tok tutuo hemde uzun süre)
ara
-1/3 poşet sıcak çikolata
aksam
_1 yemek kaşığı sebze yemeği
-1 tatlı kaşığı pilav
-3 yemek kaşığı yourt yada 1 su bardağı ayran
ara
--1/3 poşet sıcak çikolata yada 1 kase elma dilimli yourt
sonucta sebze ve süt ürünleri ağırlıklı beslenıorum kı ben cook cabuk acıkırdım ne bulsam yerdım 15 bos durmam mucızeydı hele demır ılaclarıyla:)
haftada 2 öğün de ödül veriorum kendıme.
mesela gecen cumartesi eşim ve arkadaslarıyla dısardaydık konsere gıtmeden acıktık herkes kumpır yedı bende 5 tatlı kaşığı aldım ya da pazar sabah kepek unuyla bol yumurtalı bı krep yaptımm.. ıkıncı hafta daha yavasladı ama no problem kılom sabıtlenıo demek bu ılk hızımdan sonra bıraksaydım aynı hızla gerı alırdım emınım..
--