Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

evet canim insallah hayirli haberler aliriz.. ayyy biz de sonuc alcaz insallah Allahim iyi sonuclar aliriz yaaa aman bi sorun yasamak istemiyorum, tek sorunumuz stres olsun baska bir sey olmasin... sen de bebisden güzel haberler getir...

inşalla cnm bakalım artık nasip ikimizinde kaderinde etkili bi gun cnm 5 kg demişin nasıl biraz verebildinmi

yok tatlim yaa bi degisiklik :1: sen nasilsin??? kilolarla aran nasil?? isin kötü tarafi benim tartim da yok

yememi frenledim biraz ama arada -yasak olduğu halde- tartıya çıkıyorum bi değişiklik olmayınca moralim bozuluyo :1: hocaya da söylemiyorum artık tartıldığımı :1: hasta mı olacam nedir nasıl bir halsizlik var üstümde anlatamam :50:

hoşgeldin yaren2007 nasılsın :49:

inşalla cnm bakalım artık nasip ikimizinde kaderinde etkili bi gun cnm 5 kg demişin nasıl biraz verebildinmi

yok fistik yaa tartim da yokki.. :9: hic haberim yok kendimden..

yememi frenledim biraz ama arada -yasak olduğu halde- tartıya çıkıyorum bi değişiklik olmayınca moralim bozuluyo :1: hocaya da söylemiyorum artık tartıldığımı :1: hasta mı olacam nedir nasıl bir halsizlik var üstümde anlatamam :50:

hoşgeldin yaren2007 nasılsın :49:

canim benim üstüne cikcak tartim da yok yaaa allahim esim sen al götür tartiyi :9: digerine bu hafta pil alcam insallah.. :9: bugün kirmizilar geldiler benim bitsinler de bi tartilayim artik belki de 70 olmusumdur haberim yok :44:

yok fistik yaa tartim da yokki.. :9: hic haberim yok kendimden..

canim benim üstüne cikcak tartim da yok yaaa allahim esim sen al götür tartiyi :9: digerine bu hafta pil alcam insallah.. :9: bugün kirmizilar geldiler benim bitsinler de bi tartilayim artik belki de 70 olmusumdur haberim yok :44:

tartılma günüm ve reglim yaklaştıkça iyice geriliyorum :18: vücudum toparlandı gören zayıflamışsın diyor ama manyak tartı bir de üstüne kilo aldın diyor sinir oluyorum :45: bu gidişe dur demenin bi vakti geldi zati. :8:

Son düzenleme:
tartılma günüm ve reglim yaklaştıkça iyice geriliyorum :18: vücudum toparlandı gören zayıflamışsın diyor ama manyak tartı bir de üstüne kilo aldın diyor sinir oluyorum :45: bu gidişe dur demenin bi vakti geldi zati. :8:

canim bak dr bi arkadasim dediki, kilo vermeden bedenin kücülmesi cok daha iyi diye o zaman saglikli oluyormus bence senin yaptigin en iyisi.. ay benim de spora baslayasim geldi resmen.. tabi tartinin verdigi mutluluk ayri bir sey onu inkar edemem :1::1::1:

cok güzel canim yaa aynen böyle devam :10:
valla çok mutluyum 66 kg mdan bu kiloya indim çok şükür darısı başınıza

ben de şuan reglim ve emziriyorum. 3. regl oluşum. 56 kg mım ama sanki reglden sonra şiştim mi ne fazla çıkıyorum. regl olurken şiş mi oluyoruz yoksa şişlik iniyormu

valla çok mutluyum 66 kg mdan bu kiloya indim çok şükür darısı başınıza

ben de şuan reglim ve emziriyorum. 3. regl oluşum. 56 kg mım ama sanki reglden sonra şiştim mi ne fazla çıkıyorum. regl olurken şiş mi oluyoruz yoksa şişlik iniyormu

canimm bünyene göre regl döneminde mesela 2 kilo felan fazla cikabiliyorsun.. yani bi sislik oldugu gercek.. sanirim vücut kan felan üretiyo ekstradan ve depoluyo :44:

:19: ne yaptın sen seyda :19: kat kat giyinip tartıya çıkılır mı kız :) biz seni kesmeyelim de birkaç hafta sonra sabah aç karna, üstüne kat kat giyinmeden tartıl canım.:34:kaç kilo farkediyo inanamazsın.boşuna moralini de bozup kendini hırpalama :45: hareket yapıyo musun bu arada, yeni hareketler paylaşayım mı senin için

OYYY CNM BENİMMM HARBİİ PAYLAŞSANA YENİ HAREKETLER YAAA...bu aralar hiç keyfim yok kendimii toprlamam lazım kızlar bana biriniz dur deynn...şu lanet midemi durduramıyorum..yiyorum 15 dkka sonra hiç yememiş gbiyimm..acayip tatalı krizlerine gririyorumm yaa

diyeti soruyorsan tatlim, valla dagildik eskisi gibi degiliz o yüzden gitmiyor acikcasi.. ben mesela, su an cokokremle püskevit yedim, ondan önce de cips :17::17::17:

ahhh kuzum sende benim gbisinn yaaa biriniz gelin beni dövünn yaa uyuz olmaya başladım kendime yaaa.şöle ağzımın ortasına çakcam hee...uyuz olom kendime...aynaya bakom bu kadrmı iradesiz bu kadr mı onursuzun diyom bi tarafım güeniyo öbürü de aman ölede ölcez bölede ölcez takma diyo...öbür tarfıma bi çakasım geloki anlatamm yaaa

ahhh kuzum sende benim gbisinn yaaa biriniz gelin beni dövünn yaa uyuz olmaya başladım kendime yaaa.şöle ağzımın ortasına çakcam hee...uyuz olom kendime...aynaya bakom bu kadrmı iradesiz bu kadr mı onursuzun diyom bi tarafım güeniyo öbürü de aman ölede ölcez bölede ölcez takma diyo...öbür tarfıma bi çakasım geloki anlatamm yaaa

kuzum onurla alakasi yok bu isin ama iradeyle cok alakali.. ben cok yemek yemiyorum arada bi böyle abur cubura takiliyorum, yarindan itibaren son ama :19: insallah :9::9::9:

OYYY CNM BENİMMM HARBİİ PAYLAŞSANA YENİ HAREKETLER YAAA...bu aralar hiç keyfim yok kendimii toprlamam lazım kızlar bana biriniz dur deynn...şu lanet midemi durduramıyorum..yiyorum 15 dkka sonra hiç yememiş gbiyimm..acayip tatalı krizlerine gririyorumm yaa

sana dur diyorum seyda :45: :20: madem kısa sürede acıkıyorsun küçük porsiyonlar tüket canım. şimdi bunu yiyeyim bir saat sonra şunu yiyecem diye yönlendir kendini. belki işe yarar canım. senin için yeni hareketler yükleyeyim o vakit :8: gelmiorsun diye eklemiyordum

diyeti soruyorsan tatlim, valla dagildik eskisi gibi degiliz o yüzden gitmiyor acikcasi.. ben mesela, su an cokokremle püskevit yedim, ondan önce de cips :17::17::17:

havalardan mıdır nedir bi dağıldık ki :41: azcık güneş görsek insanın evde durası gelmez de bu sene güneş kendini bayaaaa bi özletti

kendine benim kadar sinir olamazsın canım :1: motivasyonumu tamamen kaybettim.sözde spora gidiyorum haftada 5 gün, ama boğazıma hiç dur diyemiyorum. ye ye dur. kilo vereceğim yerde aldım bi de :43: bugün tartılma günüm bakalım ne kadar daha almışım :43:

kuzum onurla alakasi yok bu isin ama iradeyle cok alakali.. ben cok yemek yemiyorum arada bi böyle abur cubura takiliyorum, yarindan itibaren son ama :19: insallah :9::9::9:

gerçekten iradeyle alakalı regencim haklısın :46: birbirimize gaz mı versek :1:

Forma girmek isteyen bayanlar; Fazla yorulmadan yapabileceğiniz egzersizler ile sıkı bir vücuda sahip olmak artık çok kolay. Tam 5 eşsiz egzersiz hareketleri ile yaza damganızı vurun.

ilk egzersiz hareketimiz. Bisiklet sürme egzersizi, karın ve göbekteki fazla kiloları vermede ve karnımızdaki 6 bakla
8 kas dilimlerini) ortaya çıkarmada en etkili yöntemdir. Amerikan diyetisyenler ve egzersiz konseyi tarafından da akredite edilmiş bir egzersiz yöntemidir. yapılışı söyledir:

$1.webp

1. Sırtüstü uzanıp ellerinizi başınızın altına alınız.
2. Dirseklerinizi diz kapaklarınıza değecek şekilde göğüs hizasının altına kadar uzatınız.
3. Bisiklet çevirme hareketi yaparken sağ dirsek sol baldıra, sol dirsek sağ baldıra gelecek şekilde eş zamanlı germe hareketi yapınız.
4. Her 12-16 tekrardan sonra 1 dakika uzanarak dinleniniz. ve en az 5 tekrar yapınız. İlk zamanlar tek tekrardan başlarsanız karnınızda yanma az hissedilir.

$3 uzun_kol_egzersizi-300x132.webp

1. Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı 90 derece açı yapacak şekilde havaya dikin.
2. Bacaklarınızı makas biçiminde açıp kapatarak karın kaslarınızın gerldiğini hissedin.
3. Harekin en zor anında bir süre o pozisyonda bekleyin.
4.Hareketi 15 kez tekrarlayın.

$4 bacak-egzersizi.webp
Karın inceltmede işe yarayan bir diğer hareket te kol esnetme hareketidir. Yapılışı:
1. Yere uzanarak ellerinizi kulak hizasında tutun ve mekik vaziyeti alın.
2. Hafifçe kalkmaya çalışırken karın kaslarınızı mümkün olduğunca zorlayın.
3. Ellerinizi ense arkadında kavuşturursanız boynunuz tutulabilir. Hareketi 15 kez tekrarlayınız

$bacak-dikme-egzersizi-274x300.webp

Bu egzersiz bacak dikme egzersizine benzemekle beraber karında değişik kas kitlelerini çalıştırmaktadır. Hareket şu şekilde yapılır:

1. Zemine uzanınız ve fotoğraftaki gibi ellerinizi iki yana uzatın.
2. Bacaklarınızı göğüs hizanızla 90 derece açı olasıya kadar kadırın ve makas hareketine geçin.
3. Bacaklarınızı hiç açmadan ağır ağır dikleştirerek aşağı doğru indirin. bacağınızı indirirken dizkağaklarından kırmayın.
4. Hareketi 15 kez yapınız.
5. Basit ama faydalı bir harekettir. Başlangıç için ideal karın inceltme hareketlerinden birisidir.

$5 dik-bacak-egzersiz-hareketi.webp
Bu hareket de öncekine benzer ama ayakları yükseltirken hiç kırmamak ve o vaziyette makas hareketi yapmayı gerektirir.

Son düzenleme:
sana dur diyorum seyda :45: :20: madem kısa sürede acıkıyorsun küçük porsiyonlar tüket canım. şimdi bunu yiyeyim bir saat sonra şunu yiyecem diye yönlendir kendini. belki işe yarar canım. senin için yeni hareketler yükleyeyim o vakit :8: gelmiorsun diye eklemiyordum

havalardan mıdır nedir bi dağıldık ki :41: azcık güneş görsek insanın evde durası gelmez de bu sene güneş kendini bayaaaa bi özletti

kendine benim kadar sinir olamazsın canım :1: motivasyonumu tamamen kaybettim.sözde spora gidiyorum haftada 5 gün, ama boğazıma hiç dur diyemiyorum. ye ye dur. kilo vereceğim yerde aldım bi de :43: bugün tartılma günüm bakalım ne kadar daha almışım :43:

evet canim, günes ciksa yürürüz bir sey yapariz evde kalip yemege vermeyiz kendimizi... valla benim sizden baska bana gaz vercek kimsem yok :50: kaynanam kilo alayim diye ugrasiyo zaten trye gitcez ya, millet desin iyi bakmislar diye :50: esim desen masallah tam formunda... gecenin yarisi patates kizartmasi yer kilo almaz.. bugün 5günde 5kilo diyetine baslayim diyorum en azindan cumaya kadar iyi hissederdim yaa... ne yapalim merycim??

evet canim, günes ciksa yürürüz bir sey yapariz evde kalip yemege vermeyiz kendimizi... valla benim sizden baska bana gaz vercek kimsem yok :50: kaynanam kilo alayim diye ugrasiyo zaten trye gitcez ya, millet desin iyi bakmislar diye :50: esim desen masallah tam formunda... gecenin yarisi patates kizartmasi yer kilo almaz.. bugün 5günde 5kilo diyetine baslayim diyorum en azindan cumaya kadar iyi hissederdim yaa... ne yapalim merycim??

canımcım evdeysen çalışmıyorsan 5gün diyetini yapabilirsin.ben yapmıştım ikinci gün açlıktan ellerim titriyordu iş yerinde :1: eşim bozdurmuştu diyeti. ama 3 kilo vermiştim 2 günde.
ben geçen gün bi diyet gördüm forumda.15 günde 9 kilo verdiriyormuş en azından haftasonları onu yapayım diyorum ne dersin yapalım mı?

15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

arkadaşlar 5 gündür yeni bir metobilizma diyetine başladım 4 günde 2,60 kilo verdim.
Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.

- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.

-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.

-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.

-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.

1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz

2.gün:
sabah:şekersiz kahve, bir adet sandviç ekmeği
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti

3. gün:

4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata

5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata

6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç

7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait

EVET BİRbiirimize gazzz verelimm başlıyayım artık şu diyete olmuyoo yaaa...ne olck bilmm böleee...her gün yarın yarın diyorum olmuyoo offff yaa doktor kovcak valla benii az kaldı nisana da yaaa...hareketleri hafatada 3 kez aypim yetr bana..bu arada tatlım ben o diyeti yaprsam mide ağrısından innki ölürüm yaaa...şöle daha kolayı yok mu:1:en son cerraha gidip midemin 3/2 sini aldırcam yaaa..yada ilççmı içsek neee??

canımcım evdeysen çalışmıyorsan 5gün diyetini yapabilirsin.ben yapmıştım ikinci gün açlıktan ellerim titriyordu iş yerinde :1: eşim bozdurmuştu diyeti. ama 3 kilo vermiştim 2 günde.
ben geçen gün bi diyet gördüm forumda.15 günde 9 kilo verdiriyormuş en azından haftasonları onu yapayım diyorum ne dersin yapalım mı?

15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

arkadaşlar 5 gündür yeni bir metobilizma diyetine başladım 4 günde 2,60 kilo verdim.
Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.

- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.

-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.

-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.

-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.

1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz

2.gün:

3. gün:

4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata

5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata

6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç

7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait

protein agirlikli bi diyet, böbrekleri felan zorlamasin.. ama en azindan listedeki seyler adini bile duymadigimiz garip yiyecekler degil :9:

EVET BİRbiirimize gazzz verelimm başlıyayım artık şu diyete olmuyoo yaaa...ne olck bilmm böleee...her gün yarın yarın diyorum olmuyoo offff yaa doktor kovcak valla benii az kaldı nisana da yaaa...hareketleri hafatada 3 kez aypim yetr bana..bu arada tatlım ben o diyeti yaprsam mide ağrısından innki ölürüm yaaa...şöle daha kolayı yok mu:1:en son cerraha gidip midemin 3/2 sini aldırcam yaaa..yada ilççmı içsek neee??

bunlar şok diyetler canım o yüzden tüm gün nerdeyse hiçbirşey yemiyorsun sonra vücuttan su atıyorsun bol bol. kilo verdim diye sevindirik oluyorsun :1:
ben normalde günde 6öğün tüketilen diyetleri daha çok akla yatkın buluyorum hem aç kalmıyorsun hem devamlı birşeyler yiyorsun . öyle diyetlere baktın mı daha önce seyda

protein agirlikli bi diyet, böbrekleri felan zorlamasin.. ama en azindan listedeki seyler adini bile duymadigimiz garip yiyecekler degil :9:

valla zorlar mı zorlar bence :1: protein kilo vermeyi hızlandırıyor ya ondan ağırlıklı sanırım.

bunlar şok diyetler canım o yüzden tüm gün nerdeyse hiçbirşey yemiyorsun sonra vücuttan su atıyorsun bol bol. kilo verdim diye sevindirik oluyorsun :1:
ben normalde günde 6öğün tüketilen diyetleri daha çok akla yatkın buluyorum hem aç kalmıyorsun hem devamlı birşeyler yiyorsun . öyle diyetlere baktın mı daha önce seyda

valla zorlar mı zorlar bence :1: protein kilo vermeyi hızlandırıyor ya ondan ağırlıklı sanırım.

anladim canim cok sagol güzel paylasimin icin, ama su haslanmis yumurta varya, ona sonuna kadar katiliyorum ben... kahvaltida bir yumurta iki dilim ekmek ve bol yesillik yedigim zaman aksam 4e kadar acikmiyorum.. saat 4te de, yani kusluk vaktinde vücudun acikmasi normlamis, o zaman da ufak bir seyle gecistiriyorum aksam yemegimi de 6 gibi yiyince tamam.. ama benim sorunum esimden cok dokundugum nutella sisesi ve cips paketi :17::17::17: ama bitti yok evde baska, esime de dedim almicam diye.. bana ne o da yemesin, zaten masallah, nazar degmesin adam formunda kiskaniyorum :9:

Son düzenleme:
Back
X