merabaooo aramıza hoş geldin canıımm.öncelikle çookk geçmiş olsunn.sende bendensin.
şuan 28 haftalık ikizlere hamileyim.bütün gün evde tek başımayım.sadece tv ve internet var.akşam 5 te eşimin işten gelmesiyle yanlızlığımın ancak bitiyor.panik atağım be krizin ne zaman geleceği belli olmuyor.tek başıma dışarıda çıkamıyorum.zaten karnımda çok büyüdü,rahat yürüyemiyorum.ee bi de panik atak olunca evin içinde boğuluyorum sıkıntıdan.
psikiyatristim pasiflora vermişti,onu kullanııyorum 2-3 aydır.bitkisel bir şurup,bebeklere zararı olmaz demişti.az da olsa faydası var.
sende psikiyatriye git bence,dr desteği çok iyi geliyo insana.mecbur bir iyi bir kötü idare edeceğiz doğuma kadar.allah tüm hamilelere sabır ve kolaylık versin.
pasiflora nasıl rahatlatıyor muooo aramıza hoş geldin canıımm.öncelikle çookk geçmiş olsunn.sende bendensin.
şuan 28 haftalık ikizlere hamileyim.bütün gün evde tek başımayım.sadece tv ve internet var.akşam 5 te eşimin işten gelmesiyle yanlızlığımın ancak bitiyor.panik atağım be krizin ne zaman geleceği belli olmuyor.tek başıma dışarıda çıkamıyorum.zaten karnımda çok büyüdü,rahat yürüyemiyorum.ee bi de panik atak olunca evin içinde boğuluyorum sıkıntıdan.
psikiyatristim pasiflora vermişti,onu kullanııyorum 2-3 aydır.bitkisel bir şurup,bebeklere zararı olmaz demişti.az da olsa faydası var.
sende psikiyatriye git bence,dr desteği çok iyi geliyo insana.mecbur bir iyi bir kötü idare edeceğiz doğuma kadar.allah tüm hamilelere sabır ve kolaylık versin.
ben de acaba deliriyormuyum diye aklımdan geçmiyor değilbende aynıyım.Sanki artık herseyden boğuluyorum.Hep aklımda felaket senaryoları.ıçim huzursuz,mutsuz.Delircem bu gidişle(
ne güzel eşin yardımcı olmuş benim eşimde elinden geldiğince yardımcı oluyormerhaba arkadaşlar.........bende hamileliğimde panik ataklarımdan çok zorlanıyordum.gece yarıları uyanıp eşimle beraber evde turlardık,bende titreme sıkıntı kasılma bulantı anlayacağınız herşey vardı.....ben çok zor tedaviyle hamile kaldım.buna rağmen bebeklerim bile çıkıyordu aklımdan....ama eşimin teskinleri ve benim panik ataklı olmamı kabul etmem gerektiğini normalde çok sağlıklı olduğumu sürekli tekrar ettiridi bana..o zaman sadece ikizlerimi düşünür ve onları hayal ederdim.bu şekilde diğer aylarımı çok rahat geçirdim.sizede tavsiyem sadece bunu düşünün ve bebeğinize odaklanın inanın çok rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?