Hamilelik paranoyası (Korunduk)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

danteninyuregi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
104
3
13
Cinsellik konusunda da açmıştım soruyu ama az görüş geldi. sevgilimdi ilişki yaşadığım kişi. İlk başta geri çekilme yöntemini teklif etti ama prezervatif kullanmasını söyledim hastalık açısından. Hiv testi vermem gerekiyor 3 ay sonra ama bunu ona asla bahsetmedim haberi yok. Düzgün bir şekilde taktı. O şekilde ilişkiye girdik ama 5-6 dk sürdü nerdeyse. Prezervatif takılıydı ama içimdeyken geldi. Çıkarttığında yırtık vs farketmediğini söyledi. Taşmadı değil mi ben biraz paranoyak bir insanım dedim, hayır öyle birşey olmadı birşey olmaz dedi. Reglime 5-6 gün var bu arada bu aralıkta hamile kalma ihtimali yüksek midir acaba? Yani regl tarihine 1 hafta kala ilişkiye girmek. Forumda prezervatif ile hamile kalan kadınlar da varmış bana da böyle birşey olabileceğini söylediler biraz kafama takıldı

Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz bu kadar korkuyorsanız yapmasaydınız, gebelik testi veya adet gecikmesi olmadan anlayamazsınız zaten sonucu, burada kimse size net bir şey söyleyemez.
korkmak değil sadece fikir almak istedim kafama takıldı baya prezervatif ile hamile kaldığını söyleyenler olmuştu burada

korkmak değil sadece fikir almak istedim kafama takıldı baya prezervatif ile hamile kaldığını söyleyenler olmuştu burada
O zaman sevişmeyeceksiniz.
Her seferinde takıntı yapacaksanız ilişkiye girmeyin.

Cinsellik konusunda da açmıştım soruyu ama az görüş geldi. sevgilimdi ilişki yaşadığım kişi. İlk başta geri çekilme yöntemini teklif etti ama prezervatif kullanmasını söyledim hastalık açısından. Hiv testi vermem gerekiyor 3 ay sonra ama bunu ona asla bahsetmedim haberi yok. Düzgün bir şekilde taktı. O şekilde ilişkiye girdik ama 5-6 dk sürdü nerdeyse. Prezervatif takılıydı ama içimdeyken geldi. Çıkarttığında yırtık vs farketmediğini söyledi. Taşmadı değil mi ben biraz paranoyak bir insanım dedim, hayır öyle birşey olmadı birşey olmaz dedi. Reglime 5-6 gün var bu arada bu aralıkta hamile kalma ihtimali yüksek midir acaba? Yani regl tarihine 1 hafta kala ilişkiye girmek. Forumda prezervatif ile hamile kalan kadınlar da varmış bana da böyle birşey olabileceğini söylediler biraz kafama takıldı
Birşey olmaz zamanla alışırsın.yeni cinsel hayata başlandığı zaman bu şekilde oluyor insan.

Sevişme yiyişmeee takıntı yapacaksan bu kadar en kökten çözüm buu dantee. Ama hiv ? Kimden ihtimali var senden mi ondan mı? İkinizde öyle bir şey varsa 3 ay bekleseydiniz derim. Onun dışında cinsellik konusunda her hangi hastalığı yoksanız takıntı yapmayın yapacaksanız sevişmeyin yani 😅 başka alternatifler olsa spiral taktır derim o da %1 ihtimali kime denk gelirse hamile kalır veya erkek arkadaşın vasektomi yaptıracak sjsjs tamamen şans veya kader yani kaçamazsın 😅 prezervatif yırtıldıysa hamile kalma ihtimalin yüksek, 2 hafta bekle regl olmadıysan test yaptır sonrası 🤰 çıkarsa çaresi artık siz karar verirsiniz

Hiv testi mi hpv mi ? Vereceğiniz test
Böyle bir ihtimal var ise neden ilişkiye giriyorsunuz

Sevişme yiyişmeee takıntı yapacaksan bu kadar en kökten çözüm buu dantee. Ama hiv ? Kimden ihtimali var senden mi ondan mı? İkinizde öyle bir şey varsa 3 ay bekleseydiniz derim. Onun dışında cinsellik konusunda her hangi hastalığı yoksanız takıntı yapmayın yapacaksanız sevişmeyin yani 😅 başka alternatifler olsa spiral taktır derim o da %1 ihtimali kime denk gelirse hamile kalır veya erkek arkadaşın vasektomi yaptıracak sjsjs tamamen şans veya kader yani kaçamazsın 😅 prezervatif yırtıldıysa hamile kalma ihtimalin yüksek, 2 hafta bekle regl olmadıysan test yaptır sonrası 🤰 çıkarsa çaresi artık siz karar verirsiniz
uzun bir süre cinsel ilişki yaşamadım. sanırım bu yüzden biraz kafama takıldı bir de forumda gezinirken prezervatifle hamile kalan olduğunu yazanları falan okudum😄 hiv ihtimali bende var ama kendisi korunmadan yapmak istemişti, kendisine ben aldırdım yine de her ihtimale karşı. prezervatif yırtıldığında erkek bunu kolaylıkla farkedebilir mi peki?

Onunla ne ilgisi var şimdi? Hem ilk birlikteligim demiş.
terslemeden cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. prezervatif ile hamile kalanlarda olduğu için biraz kafama takıldı bir de birine kasıtlı olarak hastalık bulaştıracak olsam korunmam. kendisine ben dedim sadece gebelik için değil hastalık riski için de kullanmak lazım diye

Sana önceki konularından birinde şunu yazmıştım. Gerçekten bir seks yaptın kaç aydır yüz tane konu açtın sitede. Belli ki ruhsal sağlığın sevişmeye müsait değil o yüzden yapma.
Bu da bir sevişicek diye kaç gündür kafamızın etini yedi sitede. Yok öpüştüm bişey hissedemedim, yok evine gitsem mi, yok hivli mi hivsiz mi. Ne seksmiş arkadaş.

Hiv testi verme durumundaysaniz niye insanlarla sevisiyorsunuz? Kendinizi korumak için bu denli paranoya yaparken baskasina bulastirabileceginiz bir hastalik suphesine ragmen korunarak dahi olsa sevismeniz en hafif tabiriyle bencilce. Testinizi verip negatif sonucunuzu alana dek tutamadiniz mi kendinizi.

Gebelik suphesi su konudaki en masum paranoya zira.

Ay ben anlamiyorum cidden bu bencilligi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X