- 13 Mayıs 2008
- 209
- 7
- 118
- Konu Sahibi hatay-yozgat
-
kızlar benım kan degerlerım dusuk ve kanda demır eksıklıgım de var o zaman ne oluyor ?
S.a Bu gün maşallah konu konu dolaşıyorum ama bu başlık dikkatimi çekti bende fikir almak istiyorum ben 11 senelik evliyim 4 yaşına gircek bir kızım var Aslında şahsi düşüncem 2. bi çocuğa hazır değilim fakat bazı zamn kızımı yanlız hissediyorum ve çevremdekiler 2 bebeğin zamanı geldiğini söylüyor kızımdan önce sorunlu iki hamilelik geçirdim birinde ölü doğum yaptım biride dış gebelik şimdi ikinciye cesaretim yok ama vicdanende kızım kardeşsiz büyümemesini istiyorum hazırlık için yazdıklarınızı okuyunca bendemi hazırlansam ne dersiniz bu yeriz korkumu yenebilirmiyim ?
bana öyle geliyor fakat bu seferde büyüdüklerinde yaş farkı çok olur diyorlar ben istiyorum ki kızım bir sene sonra kardeşiyle oyunlar oynasın zaten yşadığımız çevreden dolayıda yanlız çocuk sürekli bana düşüyor her saat oyun oynayamıyorum ama sizin dediğinizde mantıklı kararsız kaldım biraz daha düşünmeliyim sanırım
Amin canım sağolasın yorumların içinde teşekkür ederim fikir edinmem iyi oldu ergenliği düşünememeiştim :) neyse bir iki sene daha ben erteleyim en iyisi plan yapan tüm doslarında CenabıHak Yardımcısı olsun çabalarını boşa çıkarmasın İnşallah Hayırlı Geceler Cümleten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?