• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepiniz için dua edecem rabbim insallah en kısa zamanda sizleride sevindirir. Bende daha aklı başında topiklere gideyim. Hoşçakalın kızlar

canım forumdan geçiçi yada kalıcı olarak gönderiliyosun
:silah: :stop:aboo beni atarlarsa buralari hic bulamam simdi bile zor buluyorum kimseye bulasmaya gerek yok o halde herkes dost kalsin

Kızlar tarlusal adet söktürücü kullanırken yumurtlama yı değerlendirsem gebelik oluşur mu yoksa ilaç korunma mı sağlar?

nolmuş topikte?

Bişey yok cnm, kısacası Belirti aramayacakmışsınız 😊

Ya hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?

Ya hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?
Eğer varsa artık çıkması gerekir kuzum bir daha yap bakalım sabah. Olmadı garanti olması için kan testi de yaptırabilirsin

Eğer varsa artık çıkması gerekir kuzum bir daha yap bakalım sabah. Olmadı garanti olması için kan testi de yaptırabilirsin
İnşaAllah yaa geçenki hamileliğimde 5.gün gecikmesinde silik çıkmıştı belki yarın çıkar inşallah

İnşaAllah yaa geçenki hamileliğimde 5.gün gecikmesinde silik çıkmıştı belki yarın çıkar inşallah
Hadi inşallah kuzum kişiden kişiye değişiyor belli de olmuyor ki :) Ah bir ilaci olsa da şak diye söylesek birbirimize ❣️🌼

Kızlar ya bişey danışıcam adetim pıhtılı oluyor ara ara çok çok afedersiniz Wc gittiğim zaman çok değil ama ara ara pıhtı şeklinde düşüyor ve rahmim çok ağrıyor neden acaba haftaya bir doktora gitmeyi düşünüyorum busefer ultrason ile bakılmasını istemeyeceğim daha detaylı baksınlar değil mi
Azze Azze Regen_ Regen_ @stoprak @Hannereyyan
@Storycan hus3545 hus3545
Rahim duvarın güzelce kalnlastgnda gebelik olusmazsada öyle gelebiliyor canm

Back
X