• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bol bol meryem suresi okuyalım , internetten dinleyelim birbirimize bol bol dua edelim okadar kişiyiz her cuma yapsak yine olur 💜😘

Planlılidr o kuzum millet oyle soyluyor 🤷🏻‍♀️ inanma
Ben o sürpriz bebeklerin hiçbirisine inanmıyorum canım, yıl olmuş 2020 istemezsen hamile kalmazsın gerekli yöntemleri bir arada kullanarak 😁
Yok kızlar ya gerçekten istemiyordu, Allah korusun falan diyordu hatta. Kpssye hazırlanıyordu şimdi o da kaldı. Yani Allah istemeyene mi veriyor anlamıyorum

kıyamam üzülme canım bizimde sınavımız bu inşallah Rabbim bizlerede nasip edecek ama anlıyorum seni insan öyle duyunca çok tuhaf oluyor üzülme biz bol dua edelim :KK19:
Hep ediyorum ama bazen de insan dayanamıyor ben bu yükü kaldıramıyorum yani çok zor 😞

Böyle diyenleri hiç anlamam ya artık bizede süpriz olsa ya formülü nedir acaba 🤷🏻‍♀️🤣
Aynen ya arıcam bakalım bugün nasıl olmuş ben de öyle deneyeyim 🙄

Hep ediyorum ama bazen de insan dayanamıyor ben bu yükü kaldıramıyorum yani çok zor 😞

Aynen ya arıcam bakalım bugün nasıl olmuş ben de öyle deneyeyim 🙄
Bizede söyler misinnn 🙈 bizde yapalım bari

Kızlar günaydın ☀️
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani 😞
Şöyle oluyor. Herşey olması gerektiği gibi tam zamanında oluyor öncelikle buna inanın ve teslim olun.. Ve yine şöyle oluyor bizim gibi takmıyor yoğunlaşmıyor düşünmüyor. 😊🙏

Iyiyim kuzum sen nasılsın🤗 doğum günüm bugün içim kıpır kıpır :KK68: günaydın kızlar 🤩

Canım mutlu yıllar. Yeni yaşında inş bebiş haberi alırsın 🤗

Gelmiş yine bi gereksiz, anlayışsız, kıt arkadaşım ❤
güzel vatandaş sanane! İster belirti arar ister aramaz! Sonrasında hayal kırıklığı yaşar sanane? Ne zor biliyomusun sen bebeği olsun diye uğraşmak, bir yerden bir umut aramak o umut ayakta tutup bir sonraki aya dirayetli kalmayı sağlıyo. Sen hamilesin şükür allah hayırla kucağına almalar nasip etsin. Ama sana uymayan bir görüş varsa dalga geçme sesssizce oku geç. Senin de üzülmeni istemem mutlu ol inşallh🙏
Kıtlıktan bahseden arkadasım asıl kıtlık sanırım sende. Hakaret istiyorsunuz artık. Cehaletiniz almış başını yürümüş. Size diyyorm ki 8 sene bu yoldan geçtim burada ne yazıyorsa okudum. Hiçbiri olmadı ve hamile kalan herkes benim gibi aynı düşüncede. Ha ben kıt beyinliyim sen anlamıyorum yazdıklarını diyorsan saygım sonsuz!! Açık açık yazmışım okumakta ve anlamakta zorluk çekiyorsan devam et arkadaşım. Gerçekten artık hakaret yazılarını hakkediyorsunuz. Madem takip etmişsin yazdıklarımı okumuş olman lazımdı nelr yaşadığımı!!! Pes!

Kızlar günaydın ☀
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani 😞
Benim de eltimin 8 aylık bebeği varken 5 aylık hamile olduğunu öğrendik. O da kaza olduğunu söyledi bir bize olmuyor öyle kazalar.🤦‍♀️

Back
X