- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Hmm o zaman eşim boşa gitmesin oraya canım yapmazlar gibi geldi öbür ay direk büyük hastaneye gideriz olmazsaBenim bildiğim yok canım eşimde üniversite hastanesinde yaptırmıştı
Küçük bir hastane miydi canım? Yani böyle mahalle arasında olan devlet hastanesi gibi düşünBizde devlet hastanesi üroloji bölümünde yaptırmıştık canim
Mutlaka ama her konu bakımından özeller daha iyi :) işin daha kolay halloluyoAslında biraz da araştırmak lazım canım. Arada iyi doktorlar da var ilgilenenler yönlendirenler. Ama onu bulmak mesele işte.
Evet canım reglin düzenli ise deneHımm evet kuzum mantıklı aslında ben de öyle deneyebilirim belki
Yok canım büyük devlet hastanesiKüçük bir hastane miydi canım? Yani böyle mahalle arasında olan devlet hastanesi gibi düşün
Aynen öyle canım. İlk 6 aya kadar normal zaten üstün bi güce gerek yok hamile kalabilmek icinKesinlikle öyle, mesela @stoprak kaç senedir bekliyordu, bize yol gösterdi ben bunları bunları yaptım vesile olmuş olabilir diye, ben de yararlandım şuan önerdiklerini kullanıyorum.
Ama üçüncü ayda ben yediklerime dikkat ettim Bu ay hamile kaldım diyenler var, afedersin ama aptal mısın diyesim geliyor. Dikkat etmesen de kalıcaktın zaten çok yüksek ihtimalle
Acaba sekreteri arasam hastane nin bilgi verir mi ya olmuyorsa iptal edelim randevuyuYok canım büyük devlet hastanesi
regl geldmi ben hala beklemedeyım galba pskolojik gecikiyor benmkibenimde regli günüm canım kader ortağım :) kasık ağrım var biraz onun dışında bişeyim yok
test neden yapmıyosunregl geldmi ben hala beklemedeyım galba pskolojik gecikiyor benmki
Amin canım cemicümlemize inşallahOo çok erken canım tüp bebekte bile 12 gün diyorlar o da en erken yani, bekle bat gününü olmazsan normal idrar testi yaparsın, Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin☺
3 senelik evlilikte 2 senedir bebek istiyorum hep test yapayım diye niyetine girdiğimde regl oldum korkuyorum sonucu görmek istemiyorumtest neden yapmıyosun
Gecikme oluyo muydu peki3 senelik evlilikte 2 senedir bebek istiyorum hep test yapayım diye niyetine girdiğimde regl oldum korkuyorum sonucu görmek istemiyorum
gecikme kırk yılda birr 1 gün olur fakat adet belirtim her zaman göğüs ağrısıdır bu ay o ağrım da yok enteran şekilde hep 10 gün önce göğüslermde ağrı başlaması gerekirdi fakat ne zaman umutlansam hüsrana uğradımGecikme oluyo muydu peki
Seni cok iyi anlıyorum canımm. Ama gecikmende varken evde test yapsan hicbise kaybetmezsingecikme kırk yılda birr 1 gün olur fakat adet belirtim her zaman göğüs ağrısıdır bu ay o ağrım da yok enteran şekilde hep 10 gün önce göğüslermde ağrı başlaması gerekirdi fakat ne zaman umutlansam hüsrana uğradım
benim hala gelmedi canım bakalım beklemedeyimBende aynıyım cnm ilk kez ovu testi ile denedik tam tuturduk yumurtlamayı fln diye konuşuyorduk eşimle adetten 3 gün evvel test negatifti ama bugün kırmızılar geldi
gelmedi kuzucum bekliyorum test yaptım sabah negatif hala gelen giden yokregl geldmi ben hala beklemedeyım galba pskolojik gecikiyor benmki
inşallah bebiştir yaaa kan vericek misin ?gelmedi kuzucum bekliyorum test yaptım sabah negatif hala gelen giden yok
aaa testte belki geç çıkar bazen geç çıkıyomuş okuyodum öyle bengelmedi kuzucum bekliyorum test yaptım sabah negatif hala gelen giden yok
araya hafta sonu giriyor kuzum pazartesi veya salı gelmezse yine doktora gitmeyi düşünüyoruminşallah bebiştir yaaa kan vericek misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?