- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Öyleyse Hakkımızda hayırlısıPlates hamileliktede yapılıyor zaten çok iyi yapmışsın. Keşke bende gidebilsem
Kuzum Bayadır yazamıyordum hayırlı olsun allah sağlıkla doğmayı nasip etsin çok sevindimmmKızlar sonuc cıkmıs 1623 nasıl sizce? @Storycan @Regen89fk99 @Ebruseyda Hirasarem hus3545 yildizsavascisi @melinda- @tazeegelinnn @Serragul93
teşekkür ederim fikriniz için benim de düşüncem yaptırmak yönünde şuanSıkıntılarım var diyorsun zaten. Yaptır bence aşılama, ben olsam yaptırırdım yani
Umarım bebeğindendir canımKızlar
Aylardır deniyorum bende. Bu topikleri yeni keşfettim. Beklenen adet tarihim bugün. Ama henüz olmadım tık yok. Umarım olmaz
Kendimi yokladığımda ise rahmimde yani alt karnımda 3 4 gündür kramplar var. Ben normalde regl ağrısı da çekerim ama hiç böyle kramp şeklinde çekmemiştim. Hasta mı olacağım acaba. Umutla bekliyorum :/
maşallah kuzum ben pek anlamam sayılardan ama inşallah sağlıkla büyür gelişir bebişin sorunsuzKızlar sonuc cıkmıs 1623 nasıl sizce? @Storycan @Regen89fk99 @Ebruseyda Hirasarem hus3545 yildizsavascisi @melinda- @tazeegelinnn @Serragul93
Umarım bebeğindendir canım
ah canım hoşgeldin bende adetim dündü olamadım sabah test yaptım evde bugün negatif çıktı morallerim çok bozuldu ama hala gelen giden yok kasığımda ağrı varKızlar
Aylardır deniyorum bende. Bu topikleri yeni keşfettim. Beklenen adet tarihim bugün. Ama henüz olmadım tık yok. Umarım olmaz
Kendimi yokladığımda ise rahmimde yani alt karnımda 3 4 gündür kramplar var. Ben normalde regl ağrısı da çekerim ama hiç böyle kramp şeklinde çekmemiştim. Hasta mı olacağım acaba. Umutla bekliyorum :/
Canım Allah ım aratmaz nasip eder inşalahKızlar
Pko olduğum için İnsülin direncim var zaten canım malesefKızlar hormonlar dışında insülin direncinize de mutlaka baktırın insülin direnci varsa yumurtlamayı bozabiliyomuş ve erkeklik hormonu daha fazla salgılanmaya başladığı için gebe kalmak zorlaşıyormuş ben 1.60 boy 53 kg yağ oranım olması gerekenin altında ideal kilomu altında olmama rağmen insülin direncim çıktı şok oldum, malesef stres yaşam koşulları, dengesiz beslenme hepsi tetikliyormuş bunu aklınızda olsun
Ya bunu ben de almak istiyorum ama karaciğer sorunu olanlar kesinlikle kullanamaz diyo benim de karaciğer enzimlerim yüksek acaba kullansam Bi şey olur mu ki pko ya faydası var deniyorBu ay bunu deneyeceğim+ ovülasyon testi
Azze yildizsavascisi hus3545 M -Murphy Hirasarem Eki Görüntüle 2672243
Bu ay bunu deneyeceğim+ ovülasyon testi
canım bu ne kiBu ay bunu deneyeceğim+ ovülasyon testi
Kızlar hormonlar dışında insülin direncinize de mutlaka baktırın insülin direnci varsa yumurtlamayı bozabiliyomuş ve erkeklik hormonu daha fazla salgılanmaya başladığı için gebe kalmak zorlaşıyormuş ben 1.60 boy 53 kg yağ oranım olması gerekenin altında ideal kilomu altında olmama rağmen insülin direncim çıktı şok oldum, malesef stres yaşam koşulları, dengesiz beslenme hepsi tetikliyormuş bunu aklınızda olsun
Whatsapptan sorunca cevap veriyor canım sen durumunu yazıyorsun. Arkadaşım aldı 50 günden önce adet olmuyordu şimdi düzenli oldu daha ilk ayında.Ya bunu ben de almak istiyorum ama karaciğer sorunu olanlar kesinlikle kullanamaz diyo benim de karaciğer enzimlerim yüksek acaba kullansam Bi şey olur mu ki pko ya faydası var deniyor
Allah razı olsun canım cok sagolKuzum Bayadır yazamıyordum hayırlı olsun allah sağlıkla doğmayı nasip etsin çok sevindimmm
Evet canım dahiliye ya da kadın doğumcundan isteyebilirsin sağlık ocağında da yapıyolar aç karna kan vermen lazımKan tetkikiylemi öğrenebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?