Silik derken? Bu çok belli bir çizgi, evet var, tebriklerEki Görüntüle 2674554 Eki Görüntüle 2674556
Kizlar , batım 3 gun gecikti. Bende idrar testi yaptım . İkinci çizgi cookk silik çıktı yaa..
Sizce var mıdır birşeyler..
Evet çok silik değil ama sanki kesik kesik çıkmış bence sabah bi daha yap ya da kan ver kesin öğrenelimEki Görüntüle 2674554 Eki Görüntüle 2674556
Kizlar , batım 3 gun gecikti. Bende idrar testi yaptım . İkinci çizgi cookk silik çıktı yaa..
Sizce var mıdır birşeyler..
Hayırlısı olsun inşallahEvet çok silik değil ama sanki kesik kesik çıkmış bence sabah bi daha yap ya da kan ver kesin öğrenelim ☺☺ Ayy inşallah pozitif olur
Geçen yıl benim de öyle olmuştu bir ay, nedenini hala bilmiyorumKızlar bu ay adetim çok ağrılı geçiyor dayanamıyorum ve aşırı kanamam var
kaplıcadan falan olmuş olabilir mi kuzumGeçen yıl benim de öyle olmuştu bir ay, nedenini hala bilmiyorum
Canim ya pek emin olamadim .. silik gibi geldi bana.. ondan size sormak istedim.Silik derken? Bu çok belli bir çizgi, evet var, tebrikler
Hiç bilmiyorum kaplıca konusunda bilgim yokkaplıcadan falan olmuş olabilir mi kuzum
Hiç bilmiyorum kaplıca konusunda bilgim yok
İnşallah canim ya 4 yildir bu ani bekliyoruz ..Evet çok silik değil ama sanki kesik kesik çıkmış bence sabah bi daha yap ya da kan ver kesin öğrenelim ☺☺ Ayy inşallah pozitif olur
Bence kan verCanim ya pek emin olamadim .. silik gibi geldi bana.. ondan size sormak istedim.
Banada bazen oluyor. Doktoruma sormuştum deneme yaptığınız zamanlarda böyle değişimler olabiliyor demiştiKızlar bu ay adetim çok ağrılı geçiyor dayanamıyorum ve aşırı kanamam var
Toparlanmaya çalışıyorum halasağol kuzum
Nasılsın nasıl gidiyor
Sağol canim , inşallah vardırBence kan verSağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah kuzum rabbim gönülüne göre versinToparlanmaya çalışıyorum halaEylülde tekrar deneyeceğiz, denemeye başlayınca daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum
Evet bencede imkanın varsa ve müsaitsen yarın hemen kan ver bizlerede bu mutlu haberi verSağol canim , inşallah vardırBence de En mantıklısı kan testi vermek olacak . Ondan sonra kesin inanmis olacağım .. cunku ben bu ani 4 yıldır bekliyorum..
Içindeki heyecanı çok iyi anlıyorum inşallah bebeğin seninledir..Sağol canim , inşallah vardırBence de En mantıklısı kan testi vermek olacak . Ondan sonra kesin inanmis olacağım .. cunku ben bu ani 4 yıldır bekliyorum..
Amin inşallah.....Sen nasılsın canımİnşallah kuzum rabbim gönülüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?