canim bende yaklaşık 1 saat once gebelik testi yaptım benimde silik cikti .. ama kizlar gebeligin olduğunu söylediler , cok heyecanlandim ..Kızlar hamile miyim test silik ciktida
İçeriği genel olarak hücre kalitesini arttırmaya yönelik canım, bir arkadaşımıza 5 yıl sonra vesile oldu. Sanırım tüp bebek öncesi de veriliyor yumurta ve sperm kalitesi içinBu ımpry
hakkında pek bilgi bulamadım nasıl iyimi sence canım bana verdi doktor
Kaç dk içinde çıktı canım bence varEki Görüntüle 2674554 Eki Görüntüle 2674556
Kizlar , batım 3 gun gecikti. Bende idrar testi yaptım . İkinci çizgi cookk silik çıktı yaa..
Sizce var mıdır birşeyler..
Madem regl de geçmiş hiç bekleme kan ver canım hemen yarınİnşallah canim ya 4 yildir bu ani bekliyoruz ..
İsteyen herkesin olur inşallah
Canım bu silik değil tebrik ederim kan ver hemenKızlar hamile miyim test silik ciktida
İçeriği genel olarak hücre kalitesini arttırmaya yönelik canım, bir arkadaşımıza 5 yıl sonra vesile oldu. Sanırım tüp bebek öncesi de veriliyor yumurta ve sperm kalitesi için
Canım sen tüp bebek e mi başlayacaksın bu ilaç tüp bebek öncesi veriliyor diye biliyorumGercekten mi ımpry kullanırken mi oldu ❤
Silikmi kız resmen bebiş el sallıyor hayırlısı olsun
İstiyorum haftaya hastaneye kontrole giderimcanim bende yaklaşık 1 saat once gebelik testi yaptım benimde silik cikti .. ama kizlar gebeligin olduğunu söylediler , cok heyecanlandim ..
En yakin zamanda kan testine gideceğim , bence sende de var birseyler kesin emin olmamiz icin gidip kan testi verelim
Umarim bebislerimiz bizimledir
İnşallah vardır canimm senin adına çok mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım 2 3 kere daha testi denemek
İstiyorum haftaya hastaneye kontrole giderim
Yok tatlım femaraya baslayacaktık ama hsg cekilmeye karar verdim hsg çekildiğim için hemen tedavi uygulayamam dedi dedi glukofen ve bu ımpryl verdi aslında ınofolic veriyordu sonra yada dur Baska yazıcam bu daha iyi dedi sadece ben anestezili cekildim hsg cok ta dinlenemediğimden dolayı sersem gibiydim bu ilaç hakkında hiç bişe soramadan cıktım odadan cok merak ediyorum etkisini bılgı bulamadım forumda bu kadar pahalıysa baya iyi birşey olsa gerekCanım sen tüp bebek e mi başlayacaksın bu ilaç tüp bebek öncesi veriliyor diye biliyorum
Sağlıkla ilerlesin inş.E
Ayy gerçekten mi
Bekledim hic canim , hemen çıktı. Umarim vardir inşallahKaç dk içinde çıktı canım bence var
Ben ilcede kalıyorum cnm biraz sıkıntı burada merkeze gitmem gerekir. Kan testi sonucumu alinca buraya yazacağım ..Madem regl de geçmiş hiç bekleme kan ver canım hemen yarın
Anladım canim hayırlısı olsun inşallah ikimiz icinde , mutlu haberleri buradan yazarizCanım 2 3 kere daha testi denemek
İstiyorum haftaya hastaneye kontrole giderim
Sağlık ocağına git canım merkeze hastaneye gerek yokBen ilcede kalıyorum cnm biraz sıkıntı burada merkeze gitmem gerekir. Kan testi sonucumu alinca buraya yazacağım ..umarim vardir inşallah
Ayy inşallah canım benimAnladım canim hayırlısı olsun inşallah ikimiz icinde , mutlu haberleri buradan yazarizAllah'ın izniyle vardir umarim
inan yalnız değilsin hemen hemen bu topikteki14.günüm ve az önce regli oldum :) yoruldum, sıkıldım, bunaldım.. Ne üzülüyorum ne ağlamaklıyım içimde sonsuz bir boşluk var sadece. Biliyorum bu bir başarı ya da başarısızlık değil ama kesinlikle öğrenilmiş çaresizlik halini almaya başladı.
Hepimiz aynı durumdayız gerçekten. Buralardan birbirimize destek oluyoruz en azında biraz da olsa işe yarıyor. Kafanı dağıtıcak bir şeyler yapmaya çalış. Umarım hepimiz sırasıyla burda birbirimize güzel haberlerimizi veririz. O güzel günler de gelecek ben yürekten inanıyorum14.günüm ve az önce regli oldum :) yoruldum, sıkıldım, bunaldım.. Ne üzülüyorum ne ağlamaklıyım içimde sonsuz bir boşluk var sadece. Biliyorum bu bir başarı ya da başarısızlık değil ama kesinlikle öğrenilmiş çaresizlik halini almaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?