Muhasebeci kafası mesleki hastalık
Yok ilaci kullandigim icin ama biraktim adetim cok gecikti yumurtlama olmadi adetken adetim kesildi falan biraktimE senin 1,6 ya düşmüş ben şuan da 2,70 lerde sandım
Merhaba bende vajinismustum , sormak istediklerini özelden sorabilirsin canım seve seve yardımcı olurumVajinismusu yendikten sonra burada olacağım inşaAllah ..
Ben göremedim canım çok karanlık ortam güneş ışığını testin arkasına alarak çekseneGünaydın kızlar ben bugünki testimde de çok silik çizgi görüyorum ama emin olamıyorumrenk ayarı filan yapan arkadaşlar vardı nerede onlar
Kuzum evde bırakıp işe geldim, yarın tekrar yapacağım atarım yine.Ben göremedim canım çok karanlık ortam güneş ışığını testin arkasına alarak çeksene
Günaydın canım nolduGünaydın kızlar bugün berbat bi haldeyim tansiyonum yerlerde uyandım
Regl yaklaşıyor ya kuzum sabahları böyle oluyorum ben hazırlanırken ayağa bile kalkamadımGünaydın canım noldu
O kaşıntı bende de var kollarım bacaklarım sanki böcek gezmiş gibi kaşınıyorbende aksam beri vücut ateşim cok elim ayağım yanıyor kaşıklarım batıyor cok afedersiniz vajinama sanki ara da bir bican saplanır gibi okuyorum neden acaba yasa bende sabah kalktim normal gebelik testi vardı onu yaptim hani ne bilim acaba mi diye iyicene kafayı yedim herhalde test yek çizgi cikti
Aa günaydın geçmiş olsun canım niye öyle oldu kiiGünaydın kızlar bugün berbat bi haldeyim tansiyonum yerlerde uyandım
Regl öncesi günler benim tansiyonum düşüyo canım böyle hele reglin ilk günü 6 gün kaldı artık başlar yavaş yavaşAa günaydın geçmiş olsun canım niye öyle oldu kii
Neden acepO kaşıntı bende de var kollarım bacaklarım sanki böcek gezmiş gibi kaşınıyor
Yaa ondan mı oluyokii inşallah regl gelmez gebesindir kuzuuumRegl öncesi günler benim tansiyonum düşüyo canım böyle hele reglin ilk günü 6 gün kaldı artık başlar yavaş yavaş
Öyle bişey olursa mucize olur heralde...Yaa ondan mı oluyokii inşallah regl gelmez gebesindir kuzuuum
Hiç bilmiyorum ki hormonların değişimi ile ilgili olabilirNeden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?