Dün akşam eşim de bana yanıyosun farkında değil misin dedi. Sabah kalktım kahverengi akıntı devam ediyor. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenleri okumuştum. Bi deneyeyim dedim ama doğru mudur bilemiyorum tabii..bende aksam beri vücut ateşim cok elim ayağım yanıyor kaşıklarım batıyor cok afedersiniz vajinama sanki ara da bir bican saplanır gibi okuyorum neden acaba yasa bende sabah kalktim normal gebelik testi vardı onu yaptim hani ne bilim acaba mi diye iyicene kafayı yedim herhalde test yek çizgi cikti
Evet bende onu burda öğrendim ..adetine yakin yaptın mi yani 2-3 gun kala koyu kırmızı çizgiler çıkarsa gebelik oluyor..Dün akşam eşim de bana yanıyosun farkında değil misin dedi. Sabah kalktım kahverengi akıntı devam ediyor. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenleri okumuştum. Bi deneyeyim dedim ama doğru mudur bilemiyorum tabii..
Verebilir ama vermek istemiyor kuzum eczaneye göre değişir aslındaEczaneler internetten sipariş veremiyo mu
Kuzum çıkardı büyük ihtimalle yaGünaydın kızlar ben normal gebelik testi yaptım negatif, hamile olsam çıkardı demi bugün yumurtlamadan sonra 16. Günüm çünkü,
Günaydın canım, hep mi böyle oluyorGünaydın kızlar bugün berbat bi haldeyim tansiyonum yerlerde uyandım
Renk ayarina gerek yok benceGünaydın kızlar ben bugünki testimde de çok silik çizgi görüyorum ama emin olamıyorumrenk ayarı filan yapan arkadaşlar vardı nerede onlar
Ya niye öyle diyorsun canım benim bir kere gebe kalmışsın ya şimdi neden olmasınnÖyle bişey olursa mucize olur heralde...
Bilmiyorum ki kuzu sınav var kendimi ona vermek istiyorum canım iyice sıkılır negatifi görünce diye gitmekten vazgeçtim :) adetimi beklicem bir şey olursa yazarım yineKuzum çıkardı büyük ihtimalle yaama senin için rahat etmeyecek bence git kan ver
Adetime 3-4 gün var. Yaptım ama silik çizgi çıktı. Tek bir gebelik testim var. Onu da akıntı adete dönmezse pzt yapacağım.Evet bende onu burda öğrendim ..adetine yakin yaptın mi yani 2-3 gun kala koyu kırmızı çizgiler çıkarsa gebelik oluyor..
canım evet genellikle tansiyonum düşer hatta bir kaç kere bayılmışlığım bile varGünaydın canım, hep mi böyle oluyorneden mucize diyorsun kuzum sen bir kere hamile kaldın yine kalmış olabilirsin iyi düşünelim
Benimde fsh bu ay 14 çıktı çıktı mesela dokotr o tek başına birşey ifade etmez dedi. Ultrasona bakacağız dedi. Ve baktı yumurtaların var dedi toplam 5 yumrta saydı. Her aybu değşir her ay aynı oranda yurtamız olmayabilir dedi. Adetlerim 30 günde bir mesela 29 günde de oluyor düzenli denebilir. Yaşım da 38 bu arada. Bana takbiye verdi yumurta güçlendirici bir de kürlerre ağırlık ver dedi.Benim fsh 18 oldugu halde adet oluyorum canim onunla ilgisi yoktur diye dusuniyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir. Sor onada. 9 cok kotu degil ama yasin kac?
Ben vajiyi kendi kenidme yendim ben de yardımcı olaiblirim isterseniz:Merhaba bende vajinismustum , sormak istediklerini özelden sorabilirsin canım seve seve yardımcı olurum
kuzum sıfır belirti vücutta hiç bi değişim yok ne kasık ağrısı ne meme hassasiyeti ne bel ağrısı sadece ara ara sol göğsüm sızlıyor kasığım sızlıyor o da çooook hafif yani regl öncesi hep olan şeylerYa niye öyle diyorsun canım benim bir kere gebe kalmışsın ya şimdi neden olmasınn
Bak ne güzel gününü beklerken sınavla zaman daha hızlı geçer. Günün gelmeden pozitifse bile negatif çıkabilir. Boşuna üzülüp sınavını da riske atma derim benBilmiyorum ki kuzu sınav var kendimi ona vermek istiyorum canım iyice sıkılır negatifi görünce diye gitmekten vazgeçtim :) adetimi beklicem bir şey olursa yazarım yine
geç döllenmede olıuşabilir sende belli olamz canımGünaydın kızlar ben normal gebelik testi yaptım negatif, hamile olsam çıkardı demi bugün yumurtlamadan sonra 16. Günüm çünkü,
O zaten en mantıklısı canım ama kafan takılırsa diye dedimBilmiyorum ki kuzu sınav var kendimi ona vermek istiyorum canım iyice sıkılır negatifi görünce diye gitmekten vazgeçtim :) adetimi beklicem bir şey olursa yazarım yine
canım bu clife ya da naturallen falan diye markaların ballı bitkisel karışımları var onlar hakkında bilgin var mı doktorlar aktardan direk alıp uygulanmasına karşı ama bu tarz paketli takviyelerde sıkıntı görmüyolar çünkü hepsinin dozu vs. belli diğer türlü biz dozunu ayarlayamadığımız için sıkıntı bu ürünler yumurtayı baya uyarıp büyütüyomuşBenimde fsh bu ay 14 çıktı çıktı mesela dokotr o tek başına birşey ifade etmez dedi. Ultrasona bakacağız dedi. Ve baktı yumurtaların var dedi toplam 5 yumrta saydı. Her aybu değşir her ay aynı oranda yurtamız olmayabilir dedi. Adetlerim 30 günde bir mesela 29 günde de oluyor düzenli denebilir. Yaşım da 38 bu arada. Bana takbiye verdi yumurta güçlendirici bir de kürlerre ağırlık ver dedi.
Günüm bence geldi adetlerim düzensiz olduğu için biraz karışık ama yumurtlama günümü biliyorum bence, inşallah sınavım da başarılı olurum bari bu olmadıBak ne güzel gününü beklerken sınavla zaman daha hızlı geçer. Günün gelmeden pozitifse bile negatif çıkabilir. Boşuna üzülüp sınavını da riske atma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?