Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım, oğlumda çok erken öğrenmiştim, Adetime 5-6gün vardı öğrendiğimde😅 bu kez farklı ama ya ilkinde ilk ay olmuştu, şimdi 4.ayım deniyoruz bakalım Rabbim hayırlı zamanda versin🙏🏻
Olsun canım daha yolun basındasın umitsizlik yok asla

kız gaza gelirim deme:rolleyes: Aslında evde çok test var ama, hepsi normal test erken gebelik değil, sonra üzülüyorum gecikene kadar yapmama kararı aldım, dayanabilirsem:confused:
6 gün varken normal gebelik testinde çıktı silik çizgi bende cnm. Dene derim. Erken gebelik te daha silik çktı güvenme erken gebelik testlerine

uzum benm hala böyle bem beyaz akıntım içinde lekede var pembemsi ama cok değil azckk odaa normal ilk aylarda inşAllah hamilesindir benm akıntılarm adet gününden sonra başladıı benmde adet gününe kdr
bitmişdii belirtiıer hatta ben hiss ediyodum ama neden yok diyodum belirti sonra geldi 🤗
[/QUOTE]
Kaçıncı denemenizdi birde özel bir şey yaptiniz mi 😊

uzum benm hala böyle bem beyaz akıntım içinde lekede var pembemsi ama cok değil azckk odaa normal ilk aylarda inşAllah hamilesindir benm akıntılarm adet gününden sonra başladıı benmde adet gününe kdr
bitmişdii belirtiıer hatta ben hiss ediyodum ama neden yok diyodum belirti sonra geldi 🤗
Kaçıncı denemenizdi birde özel bir şey yaptiniz mi 😊
[/QUOTE]
1.5 senedir istiyoruz kuzum ama bu ay ovülasyin testi yaptm Yumurtalama zamanıma yaın olan günneri her gün değerlendirdim 🤗

Nasılsınız kızlar ?

Ben artık hamilelik rüyaları yerine, regl olduğumu görüyorum 😅

Pazartesi test yapacağım artık çıkmazsa, evde tarl... adet söktürücü ilaç var ona mı başlasam diyorum.
Ya bende bu gece niyet ederek uyudum , Allahım çocuğum olucakmı olıicakmı öğrenmek istiyorum diye niyet ederek uyudum ve aşırı bir kanama gördüm rüyada et parçaları böyle büyük büyük hala şoktayım :/

Ya bende bu gece niyet ederek uyudum , Allahım çocuğum olucakmı olıicakmı öğrenmek istiyorum diye niyet ederek uyudum ve aşırı bir kanama gördüm rüyada et parçaları böyle büyük büyük hala şoktayım :/
Kuzum kötü düşünme. Bizde hamile oldugumuzu görüyoruz ama degiliz onun gibi bişey

Ne anlama geliyormuş peki canım

Maşallah Canm Sağlılkı Gebelik gecirelim İnşAllah bende p tesi gidicem senin testlerde nasl çıkmışdı canm? veya şu anda nasl testlerin koyuluğu
Dün daha koyuydu bugün yapmadım yarın yapcm bide. Seninkiler nssıl

Eklentiler

• 1587805020412.webp
    1587805020412.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 38
Back
X