Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
WhatsApp Image 2020-04-24 at 21.45.42.webp

kizlaarrr bakinizzz lutfen gebelik varmi regleee 5 gun kalmis yaptim,mm ovulyasyonm 9 10 nisandii simdiden tesekkurler

ilk gebeliyimde adetime 2 g kala net cikmisdi iki gun sonra kizarirmi bu ?

Kızlarr dün gece bi arkadaşım beni rüyasında karnı burnunda görmüş hep içimden geçirdiğim gibi kızmış bi de. Kimseye söylememişim saklamışım. Arkadaş çocuk istediğimi bilmiyor bu arada. Çok hoşuma gitti yaa hayrolsun inşallah 🥰

Kızlarr dün gece bi arkadaşım beni rüyasında karnı burnunda görmüş hep içimden geçirdiğim gibi kızmış bi de. Kimseye söylememişim saklamışım. Arkadaş çocuk istediğimi bilmiyor bu arada. Çok hoşuma gitti yaa hayrolsun inşallah 🥰
İnşAllah Hayırdır canm🤗🤗🤗Cok güzel ruyaaa

Bu rüyalar cok güzel değil mi. İnsan etkisinden cıkamıyooo :KK51:

il gebeliyimde iki gun kalmis boyleydi sizce iki uc gune boyle olurmu o testler yani yine yaparsam

İnşAllah Hayırdır canm🤗🤗🤗Cok güzel ruyaaa
İnşallah ya hiç haberi olmayan biri böyle pat diye anlatınca bi değişik oldumm 😍 İşin garibi neydi biliyo musun. Biz bi arkadaş grubuyuz diğer evli arkadaşa ziyarete gitmeden önceki gece onu hamile görmüştüm filiz sen kesin hamilesin dedim evine gidince. Yok değilim dedi ama o zamanlar saklıyormuş şimdi 7-8 aylık hamile. Bana malum olmuştu yani belki bu arkadaşıma da malum olmuşturrr

Back
X