Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada hayırlı akşamlar herkese 🙋‍♀️ bugünü saymazsak 7 gün bata. Durdurun beni test yapmim ya:))) daha çok erken dimi :)
Bende senin durumundayım, benimde 6-7 günüm var, bu sabah uyandım aldım testi elime bide pet bardak :KK70: klozete oturdum bi anda vazgeçtim, ne kadar daha dayanırım bilmem :KK70:

2 gün sonra yapabilirsin belkim 😊varmı belirti felan herhangi bişey

Ya ara ara karnıma regl sancısı giriyor ama uzun sürmüyor. Birde hep sol kasığım ağrıyor. Normalde bel ve karın ağrısı olurdu regl olana kadar sürerdi. Bu sefer sadece karın ağrım oluyor oda hafiften🙄

Ya ara ara karnıma regl sancısı giriyor ama uzun sürmüyor. Birde hep sol kasığım ağrıyor. Normalde bel ve karın ağrısı olurdu regl olana kadar sürerdi. Bu sefer sadece karın ağrım oluyor oda hafiften🙄
İlk gebelik mi olcak. Göğüsler de varmı hassasiyet.

Yarın sabah yap sonra 2 gğn sonra tekrar et varmı belirti felan ilk gebelik mi olcak
İlk gebelik olacak olursa, belirtim kasık ağrılarım batma hissi, bide göbeğimin biraz altına batma oldu dün bikaç kere.
2 gün sonra Ayın 27 sinde yapayım diyorum o gün evlilik yıldönümümüz, 2. Çizgi fln çıkarsa hepsini bi arada kutlarız 😊 tabii benimki büyük bi hayal işte canım.

İlk gebelik mi olcak. Göğüsler de varmı hassasiyet.

Hayır ikinci olacak. Diğerini kaybettim. Normalde oda çok acaip şişerdi ve çok fazla sızlardı oda yok. Diğer hamilelik belirtim de adetime bir iki gün kala koku hassasiyeti olmuştu tek hatırladığım o

Hayır ikinci olacak. Diğerini kaybettim. Normalde oda çok acaip şişerdi ve çok fazla sızlardı oda yok. Diğer hamilelik belirtim de adetime bir iki gün kala koku hassasiyeti olmuştu tek hatırladığım o
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur bu ay hepimize🙏🏻🙏🏻

İlk gebelik olacak olursa, belirtim kasık ağrılarım batma hissi, bide göbeğimin biraz altına batma oldu dün bikaç kere.
2 gün sonra Ayın 27 sinde yapayım diyorum o gün evlilik yıldönümümüz, 2. Çizgi fln çıkarsa hepsini bi arada kutlarız 😊 tabii benimki büyük bi hayal işte canım.
Öyle deme ben hiç beklemediğim zamanda öğrendim. İnş alırsın güsel haberleri.

Geçmiş olsun. Benimde ilki boş gebelik ti düşürdüm. 2.de ilki gibi belirti yoktu bende de kasık ağrısı dışında sadece.

Geçmiş olsun. Benimde ilki boş gebelik ti düşürdüm. 2.de ilki gibi belirti yoktu bende de kasık ağrısı dışında sadece.

Geçmiş olsun sizede. İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲

Back
X