Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C oncekı oku gün koyu bugün rengi açık test bozuk olabılır mı yoksa normal mı acaba
Normalde C her zaman çok koyu olur ama burda baya açık. Bence olabilir canım istersen bi test daha yap ama yine de bugünü değerlendir

Ne güzel ya inşallah. Burda biri daha yazmıştı eşiyle arabaya binerken simitçi dayı eşine senin oğlun olacak demiş sonra hamileliğini öğrenmişler ve gerçekten oğulları olmuş. Ben anlattım ya bana malum olmuştu arkadaşıma sen hamilesin eminim dedim yeni itiraf etti o an bilmene çok şaşırdım bi tuhaf oldum demişti :)
ay cok garip ya. Sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Tamam Canım çok saol hergun 6 da yapıyorum testi bugün bir daha ne zaman yapmalıyım
Tam bilemiyorum canım ama en az birkaç saat gereklidir herhalde, şimdi yapabilirsin bence bu akşamı da bi an önce değerlendirmek adına. Yine de iyice araştır tabi ki

Aynen iyi yaparsın canım bir doktora görünmekte fayda var mikrop kaptiysan o da gebeligi engeller en iyisi bi bakılsın
Duşun gozuyle de bamiyorum cnm çok fazla parca geliyor kirmizi beyaz akinti kahve rengi geliyor ve buyuk parcalar agrilarim cok var :(

Bnde az önce doktora yazdım neden adet olamıyorım bi sorun mu oldu diye. 1 hafta içinde olmazsanız gelin dedi neyse rahatladım birazz. 😊

Duşun gozuyle de bamiyorum cnm çok fazla parca geliyor kirmizi beyaz akinti kahve rengi geliyor ve buyuk parcalar agrilarim cok var :KK43:
Kuzum düşük falan yapıyor olmayasın:KK17::KK17:, kızlar düşük yapan varsa yardımcı olun böyle oldu mu siz de

Bnde az önce doktora yazdım neden adet olamıyorım bi sorun mu oldu diye. 1 hafta içinde olmazsanız gelin dedi neyse rahatladım birazz. 😊
Belki artış gösterdi değerin, inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Duşun gozuyle de bamiyorum cnm çok fazla parca geliyor kirmizi beyaz akinti kahve rengi geliyor ve buyuk parcalar agrilarim cok var :KK43:

Canım sen bu ay herhangi bi kür yapmışmıydın? Bazen kürlerden de böyle sancılı parçalı adet olunuyormuş.

Benim olursa kızın da oğlanın da ismi hazır çok şükür. Ama küçük bi eksik var bilin bakalım ne 😂
Aynen minik bir eksik dışında herşey tamam 😂
18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bugun pik gibi sanki. Iki kere test yapacaksan iki test arasinda en az 8 saat olmasi gerekiyormus onu okumustum.
sabahları ilk degil ikinci idrarla yapsam olur mu saat 12den once onu biliyor musun? Bir videoda dinlemistim ama simdi o videoyu bulamıyorum 😞
Anlattigin bana hic normal gelmiyor 🥺 Ama ben hic kür vs uygulamadim oyle oluyorsa bilgim yok, farkli birsey yapmis miydin bu ay? Acaba enfeksiyon mu oldu

Kızlar dün yumurtam çatladı değerlendirdik bugün iftardan sonra hafif kanamam olmuş çatlama kanaması olabilir mi lütfen bana birşey söyleyin

Ay kızlar ben de sürekli hamile görüyorum kendimi, en son ikiz oğullarım vardı isimlerini bile görmüştüm hayrolsun 😂

Ya bende, eşimde, kayınvalidemde, arkadaşım herkes hamile görmüş :) inş gerçek olur bu rüyalar :)

Back
X