- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 27
Normalde C her zaman çok koyu olur ama burda baya açık. Bence olabilir canım istersen bi test daha yap ama yine de bugünü değerlendirC oncekı oku gün koyu bugün rengi açık test bozuk olabılır mı yoksa normal mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde C her zaman çok koyu olur ama burda baya açık. Bence olabilir canım istersen bi test daha yap ama yine de bugünü değerlendirC oncekı oku gün koyu bugün rengi açık test bozuk olabılır mı yoksa normal mı acaba
Ben bu kalem testlerden anlamıyorum canım yapanlar yardımcı olur ben kaset tip kullanıyorumC oncekı oku gün koyu bugün rengi açık test bozuk olabılır mı yoksa normal mı acaba
Tamam Canım çok saol hergun 6 da yapıyorum testi bugün bir daha ne zaman yapmalıyımNormalde C her zaman çok koyu olur ama burda baya açık. Bence olabilir canım istersen bi test daha yap ama yine de bugünü değerlendir
ay cok garip ya. Sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahNe güzel ya inşallah. Burda biri daha yazmıştı eşiyle arabaya binerken simitçi dayı eşine senin oğlun olacak demiş sonra hamileliğini öğrenmişler ve gerçekten oğulları olmuş. Ben anlattım ya bana malum olmuştu arkadaşıma sen hamilesin eminim dedim yeni itiraf etti o an bilmene çok şaşırdım bi tuhaf oldum demişti :)
Tam bilemiyorum canım ama en az birkaç saat gereklidir herhalde, şimdi yapabilirsin bence bu akşamı da bi an önce değerlendirmek adına. Yine de iyice araştır tabi kiTamam Canım çok saol hergun 6 da yapıyorum testi bugün bir daha ne zaman yapmalıyım
Amiin aminay cok garip ya. Sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Duşun gozuyle de bamiyorum cnm çok fazla parca geliyor kirmizi beyaz akinti kahve rengi geliyor ve buyuk parcalar agrilarim cok varAynen iyi yaparsın canım bir doktora görünmekte fayda var mikrop kaptiysan o da gebeligi engeller en iyisi bi bakılsın
Kuzum düşük falan yapıyor olmayasınDuşun gozuyle de bamiyorum cnm çok fazla parca geliyor kirmizi beyaz akinti kahve rengi geliyor ve buyuk parcalar agrilarim cok var![]()
Belki artış gösterdi değerin, inşallah güzel haberlerle gelirsin canımBnde az önce doktora yazdım neden adet olamıyorım bi sorun mu oldu diye. 1 hafta içinde olmazsanız gelin dedi neyse rahatladım birazz.![]()
Canım sen ilk testini yumurtlamadan 10 gün sonramı yaptın? Yoksa 9. Gündede yaptında çıkmadımı?Benim yumurtlamadan 10 gün sonra çıktı silik çizgi. Yarın dene istersen.
Duşun gozuyle de bamiyorum cnm çok fazla parca geliyor kirmizi beyaz akinti kahve rengi geliyor ve buyuk parcalar agrilarim cok var
Canım sen bu ay herhangi bi kür yapmışmıydın? Bazen kürlerden de böyle sancılı parçalı adet olunuyormuş.
Aynen minik bir eksik dışında herşey tamamBenim olursa kızın da oğlanın da ismi hazır çok şükür. Ama küçük bi eksik var bilin bakalım ne![]()
Bugun pik gibi sanki. Iki kere test yapacaksan iki test arasinda en az 8 saat olmasi gerekiyormus onu okumustum.18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı![]()
Anlattigin bana hic normal gelmiyorDuşun gozuyle de bamiyorum cnm çok fazla parca geliyor kirmizi beyaz akinti kahve rengi geliyor ve buyuk parcalar agrilarim cok var![]()
Pembe mi canımKızlar dün yumurtam çatladı değerlendirdik bugün iftardan sonra hafif kanamam olmuş çatlama kanaması olabilir mi lütfen bana birşey söyleyin
Ay kızlar ben de sürekli hamile görüyorum kendimi, en son ikiz oğullarım vardı isimlerini bile görmüştüm hayrolsun![]()
Bilmiyorum canım hayırlısıı olsunBelki artış gösterdi değerin, inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Yani çatlama günü ile 10.gün oldu. 8 günde yaptım yoktu bişey sanrm. Siz 9 günde mi yaptnzCanım sen ilk testini yumurtlamadan 10 gün sonramı yaptın? Yoksa 9. Gündede yaptında çıkmadımı?
Daha bebek yerleşmemiştir bile bi dur bi sakinBu arada hayırlı akşamlar herkesebugünü saymazsak 7 gün bata. Durdurun beni test yapmim ya:))) daha çok erken dimi :)