• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yasadıgın yere baglı aslında. Kimi ilde yok denecek kadar az vaka sayısı var. Ama zaten suan ülkenin durumu cok iyiye gidiyo. Virüsü daha cabuk atlatacaga benziyoruz. Şuan belki bazı doktorlar tavsiye etmeyebilie gebelik o yüzdende kabul de etmeyebilirler bilemiyorum hic.
Ya zaten gidersekte haziran ayında gidebiliriz belki ihtiyacımız olmaz iki ay var şunun şurasında belki hamile olur gerek kalmaz 😅😅

Ya kızlar rica etsem Bi bakar mısınız? Bugün ovulasyon testi böyle idi ben genelde 13. Gün yumurtlarım ama bugün kasık ağrım vardı akşam üzeri de sık sık beyaz akıntım geldi acaba erken mi yumurtluycam ya da iki kere mi yumurtluycam acaba? :KK64:

Eklentiler

• DSC_0165.webp
    DSC_0165.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 42
Aynen minik bir eksik dışında herşey tamam 😂

Bugun pik gibi sanki. Iki kere test yapacaksan iki test arasinda en az 8 saat olmasi gerekiyormus onu okumustum.
sabahları ilk degil ikinci idrarla yapsam olur mu saat 12den once onu biliyor musun? Bir videoda dinlemistim ama simdi o videoyu bulamıyorum 😞

Anlattigin bana hic normal gelmiyor 🥺 Ama ben hic kür vs uygulamadim oyle oluyorsa bilgim yok, farkli birsey yapmis miydin bu ay? Acaba enfeksiyon mu oldu
Hic bir bilgim yok cnm kur fln bugune kadar hic yapmadim 12 ayda kurtaj oldum 30 gun sonra adet gordum ve o gunden beri normal ilk gun agrim oluyor geciyor ilk defa denedik bu ay regl 22 de geldi kahve rengi 1 kasik kadar ondan sonra durdu 23 te regl basladi 10 gundur kasik bel agrisi cekiyorumve buyuk parcalar var pazartesi termin almaya calisacagim doktorumdan

Reglin yoğun mu canm
Buyuk parcali emde bugun az di ve temin baktigimda sadece kahverengi vardi ama dun cok fazla buyuk parcalar gordum goguste ki koyulasma fazla olmus okadar agrim var ki bel ve kasik agrisi gecmek bilmedi

Ya kızlar rica etsem Bi bakar mısınız? Bugün ovulasyon testi böyle idi ben genelde 13. Gün yumurtlarım ama bugün kasık ağrım vardı akşam üzeri de sık sık beyaz akıntım geldi acaba erken mi yumurtluycam ya da iki kere mi yumurtluycam acaba? :KK64:
Henüz yumurtlama gözükmüyor testte yapmaya devam etmelisin, eğer akıntın yumurtlama akıntısı ise yarın ki testte çift çıkar zaten

Henüz yumurtlama gözükmüyor testte yapmaya devam etmelisin, eğer akıntın yumurtlama akıntısı ise yarın ki testte çift çıkar zaten
Yok canım pik değil biliyorum ama çok da silik değil şaşırdım çünkü tüm gün kasık ağrısı çektim sonra da akıntı geldi sürekli galiba erken Olcak bu ay

Yok canım pik değil biliyorum ama çok da silik değil şaşırdım çünkü tüm gün kasık ağrısı çektim sonra da akıntı geldi sürekli galiba erken Olcak bu ay
Benim akıntı olduğunda anlıyorum ovulasyon olduğunu canım test pik oluyor o günü demekki farklılık gösteriyor kişiden kişiye

Kızlar benim adetime 12 gün varken kahve rengi akımtım geldi şimdide 4 5 gündür kasıklarım ağrıyor adetime 6 gün kaldı hala kasık ağrım var sizce gebelik var mıdır bu arada bat 2 mayıs

Buyuk parcali emde bugun az di ve temin baktigimda sadece kahverengi vardi ama dun cok fazla buyuk parcalar gordum goguste ki koyulasma fazla olmus okadar agrim var ki bel ve kasik agrisi gecmek bilmedi
Vallahi kuzum ilk aylar da regl görenleri okumuştum. Tabi düşük bi ihtimal ama belli de olmaz. Senin kacıncı günün bugğn

Back
X