• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende bir çok test yaptırdım doktor benim hiç yumurta rezervime bakmadı da ondan sordum acaba başka bölümde falan mı yaptırmak gerekiyor diye
Devlette kısırlık polikliniği bakıyor kadın doğum uzmanım biz bazı testleri isteyemiyoruz kısırlığa git orda testleri yaptır dedi bende gittim direk bana pcolusun rezervi var dedi rahim filmi istedi tabi ben korktuğum için erteledim kurbanı bekliyorum birde şu virüsün geçmesini bekliyorum tabi bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz kendi gelir miniğim

Yumurtlama gününü nasıl takip edşyosun peki
Uygulama indirmiştim ordan takip ediyorum genel olarak doğru çıkıyor hatta bunun için doktora gittim açıkçası o kadar çok doktora gittim ki bu 1 senede benden bıktılar artık 😅

Devlette kısırlık polikliniği bakıyor kadın doğum uzmanım biz bazı testleri isteyemiyoruz kısırlığa git orda testleri yaptır dedi bende gittim direk bana pcolusun rezervi var dedi rahim filmi istedi tabi ben korktuğum için erteledim kurbanı bekliyorum birde şu virüsün geçmesini bekliyorum tabi bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz kendi gelir miniğim
Anladım canım teşekkür ederim bilgin için. İnşallah gerek kalmaz annesi de hemen gelir 😊

Uygulama indirmiştim ordan takip ediyorum genel olarak doğru çıkıyor hatta bunun için doktora gittim açıkçası o kadar çok doktora gittim ki bu 1 senede benden bıktılar artık 😅
Doğru cıkıyosa problem yok tabi canım. Sabretsin doktorlar bu bebek askı bitmez :KK70:

Korundun mu hiç yani ne zamandır istiyosun bebek. Beklenen adet tarihin ne canım yazalım listye beraber bekleyelim:KK52:
Ben de 1 5 senedir evliyim bebiş istiyorum adetime 3 gün falan var hiç belirtim yok insAllah hepimize Rabbim sağlıklı bebişler nasip eder 🤲

Eczane de bu vardı bunu yapmıştım bende hangisine inanacağımı şaşırdım işte biri silikti normal test arkadaşlar da hamilesin demişti hatta görmüştü herkes ama erken gebelik üzdü
Bunu geçen gün yaptım htta attım buraya yok denecek kdr silik çıkardı. Normal kaset testler dha güvenilir bundan sa şahsen.

Bunu geçen gün yaptım htta attım buraya yok denecek kdr silik çıkardı. Normal kaset testler dha güvenilir bundan sa şahsen.
kuzum bende o testen yapıyorum yaaa bak içime kuşku düştüü ben baya 4 5 tane yaptmmm

benimde erken gebelik testleri koyu sayılır ama normal testler cok silik off yarın olsada artıkk

kuzum bende o testen yapıyorum yaaa bak içim ekuçku düçtüü ben baya 4 5 tane yaptmmm
Ya çıkmıyor deil ama normal kaset testten dha silik çıktı bende bu marka ama. Mesela geçen gebeliğimde predictor du sanrm 7 gün kala ysptğmda dha netti silikti ams netti. Sen normal kaset test yapmadın mı hiç

Ya çıkmıyor deil ama normal kaset testten dha silik çıktı bende bu marka ama. Mesela geçen gebeliğimde predictor du sanrm 7 gün kala ysptğmda dha netti silikti ams netti. Sen normal kaset test yapmadın mı hiç
yaptım kuzum ama daha silk buna göreee

oblomov21 oblomov21
belki daha 10 tane yapmışımdır hepsinde cıkıyo yanii ama silik 5gün olcak gecikmem yaa

Eklentiler

• 1587878061601.webp
    1587878061601.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 42
yaptım kuzum ama daha silk buna göreee
Ya takılma oraya bak benim bu sbash ta yaptım koyulaşma varmı die. Bst ın geçti sonuçta panik felan yapma gidip kan verirsin.

Eklentiler

• IMG_20200426_081951.webp
    IMG_20200426_081951.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 40
ku
Ya takılma oraya bak benim bu sbash ta yaptım koyulaşma varmı die. Bst ın geçti sonuçta panik felan yapma gidip kan verirsin.
kuzum bendede bu kdr silik felan yani gözle daha gözüküyo iyi ohh içime su serpildi

sen verdinmi kan kac haftan ?? bide qaliba altdan ultrason yapıyolar ? diye duydum oblomov21 oblomov21

ku

kuzum bendede bu kdr silik delan yani fözle daha gözüküyo iyi ohh içime su serpildi
Ee ancak ben geçen gebeliğimde normal testte 3 gün kala bile silik çizgiyi göremedim. İçimde o koyu çizgiyi görmek kalmasın diye hamileliğim in 6.haftasında bilem yaptım 😀😀

Ee ancak ben geçen gebeliğimde normal testte 3 gün kala bile silik çizgiyi göremedim. İçimde o koyu çizgiyi görmek kalmasın diye hamileliğim in 6.haftasında bilem yaptım 😀😀
hahahah aynn bende qalibaa öyle yapıcam Yaa koyu olsun saklarım😁😁😁😁

Back
X