Bir kürtajım oldu dört ay önce şuan sanki olmayacak korkusuna kapıldımÖyle yapıp da çıkanlar çok nadir canım daha batına çok varken çıkmaması o kadar normal ki. Boşu boşuna karamsarlığa kaptırma kendini :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kürtajım oldu dört ay önce şuan sanki olmayacak korkusuna kapıldımÖyle yapıp da çıkanlar çok nadir canım daha batına çok varken çıkmaması o kadar normal ki. Boşu boşuna karamsarlığa kaptırma kendini :)
O da olcak inşallahhh Rabbim şu mübarek ay hürmetine duamızı kabul edecek inanıyorum benBizden cok iyi olurr valla. Her türlü destek varasla negatiflik yok hep pozitif. Ama ne eksik
![]()
Demek ki hamile kalabilmişsin kürtaj olduğuna göre, bak ben hiç gebelik yaşamadım nasıl bir şey hiç bilmiyorum bana imkansız gibi geliyor. Bi de bu açıdan bak bi kez olan bi daha olur :)Bir kürtajım oldu dört ay önce şuan sanki olmayacak korkusuna kapıldım![]()
Tahminimce 16 nisanda oldu yumurtlamamyumurtladıgın tarih önemli, belki geç yumurtlamıssındır
En az 12 gün geçmesi lazım diyorlar yumurtlamadan, sen batını bekle canım şurda bişey kalmamış zaten :) Benim de 3 mayıs hiç acele etmiyorum varsa eğer öğrenicem zaten inşallah :)Tahminimce 16 nisanda oldu yumurtlamam
İnan onu psikolojiside çok kötü ve bir doktorun yanlış teşhisi ile gitti bebeğim Rabbim size bir defa ve tam vericektir emin olun:) ne kadardır bekliyorsunuzDemek ki hamile kalabilmişsin kürtaj olduğuna göre, bak ben hiç gebelik yaşamadım nasıl bir şey hiç bilmiyorum bana imkansız gibi geliyor. Bi de bu açıdan bak bi kez olan bi daha olur :)
benimde o tarihte oldu, ama ben ovulasyon takibi yaptım, siz nasıl takip yaptınız? sormamın nedeni bem aylarca telefon uyglamasyla takip ettim, megeraem alakası yokmus, yanılıyor olabilirsinizTahminimce 16 nisanda oldu yumurtlamam
Yaaa İnşaAllah güzel haberler alırız mucizemizi nasip etsin Rabbim sağlıklı bir şekilde :)En az 12 gün geçmesi lazım diyorlar yumurtlamadan, sen batını bekle canım şurda bişey kalmamış zaten :) Benim de 3 mayıs hiç acele etmiyorum varsa eğer öğrenicem zaten inşallah :)
Kürtaj olduğum gebeliğimde yaptığım ovulasyon programı ile takip ediyorum belirtileri de tutuyorbenimde o tarihte oldu, ama ben ovulasyon takibi yaptım, siz nasıl takip yaptınız? sormamın nedeni bem aylarca telefon uyglamasyla takip ettim, megeraem alakası yokmus, yanılıyor olabilirsiniz
Akintın falan hic yok mu canım. Belki sen de o hic belirti yasamayan hamilelerden olcaksıninşallah canım. İnsan belirti arıyo ama oda olmaynca değilmiyim acaba diyo. Ama sabıır.
Öyledir tabii ki Rabbim kimseye yaşatmasın ama bardağın dolu tarafından bakmak derler ya, mesela Allah korusun infertilite probleminiz olabilirdi yokmuş ki bi kez hamile kalmışsınız. Bi daha kalırsınız sağlıkla da doğurursunuz inşallahİnan onu psikolojiside çok kötü ve bir doktorun yanlış teşhisi ile gitti bebeğim Rabbim size bir defa ve tam vericektir emin olun:) ne kadardır bekliyorsunuz
İnşallah kuzum bu günlerimizi gülerek hatırlarızO da olcak inşallahhh Rabbim şu mübarek ay hürmetine duamızı kabul edecek inanıyorum benSüper teyzeler oluruz ciddenn
Ay inşaAllah bu ay beklediğin bebeğin kapını çalar :) hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun evlat beklemek çok farklıymışÖyledir tabii ki Rabbim kimseye yaşatmasın ama bardağın dolu tarafından bakmak derler ya, mesela Allah korusun infertilite probleminiz olabilirdi yokmuş ki bi kez hamile kalmışsınız. Bi daha kalırsınız sağlıkla da doğurursunuz inşallah ☺ Ben 2 senedir istiyorum aslında ama son 6 aydır deli gibi istiyorum![]()
Şuan yok canım. İnşallah öyle olur bakalım beklşyorum merakla bu yolun sonunda üzülmeyi hiç istemiyormAkintın falan hic yok mu canım. Belki sen de o hic belirti yasamayan hamilelerden olcaksınhic belli olmaz sabırla bekleyelim az kaldı senin
![]()
Amin amin :) Gerçekten öyle. Ben hayatımda hiçbir şeyi bu kadar içten istemedim hasretle beklemedim. Daha ortada yokken diğer her şeyden bu kadar farklıysa bi de olsa düşünemiyorum :)Ay inşaAllah bu ay beklediğin bebeğin kapını çalar :) hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun evlat beklemek çok farklıymış
Adete 3 gün kala beyaz akıntı görüyormuşuz.. Uff harikaŞuan yok canım. İnşallah öyle olur bakalım beklşyorum merakla bu yolun sonunda üzülmeyi hiç istemiyorm![]()
Aynen bende öyleyim çocukları o kadar çok seviyorum ki çevremdeki herkes kendş çocuğu olsa kimseye vermez diyorlar o kadar sahipleniyorum :)Amin amin :) Gerçekten öyle. Ben hayatımda hiçbir şeyi bu kadar içten istemedim hasretle beklemedim. Daha ortada yokken diğer her şeyden bu kadar farklıysa bi de olsa düşünemiyorum :)
direkt midemiz felan bulansa bu böyle olmıcakAdete 3 gün kala beyaz akıntı görüyormuşuz.. Uff harikaMilletin hayaline bak benimkine bak
![]()
Dizilerdeki gibi böyle baş dönmesi bayılma hemen akabinde mide bulantısıdirekt midemiz felan bulansa bu böyle olmıcak![]()
Aynen ben de öyleyim hele bebeklere hiç dayanamıyorum ama artık uzak duruyorum çünkü kötü oluyorum bayaAynen bende öyleyim çocukları o kadar çok seviyorum ki çevremdeki herkes kendş çocuğu olsa kimseye vermez diyorlar o kadar sahipleniyorum :)