- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
Folattro folik asit kullanıyormus biri bu ay basladım yazmış gebelik olusumuna yardımcı oluyormus diye duymus sonra bizimNe kullanıyoruz, ben kacırdım sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folattro folik asit kullanıyormus biri bu ay basladım yazmış gebelik olusumuna yardımcı oluyormus diye duymus sonra bizimNe kullanıyoruz, ben kacırdım sanırım![]()
Ağlaaa gözüüm ağla ağlaa gülemem bugüünArdından Rüknettin ben hamileyim müjdesi ve Rüknettin'in olamaz Alev ben evliyim tepkisi djdjs of çok klasik
Aynen. O hissi hiç tatmadığım için sana benim adıma imkansızmış gibi geliyorKesinlikle, bende 2 yıldır hiçbişey yaşamadım, gebe kalıp kalamıcagımdan emin deilim![]()
inşallsh canımInsallah evet ilk olacak nasipse
Ben yaptım cok eglenceli![]()
Şu içinde milyon tane vitamin barındıranlardan o da o zaman, ben de gynositol adında folil asit kullandım yumurta geliştirici özelliği olandan onda da hersey var, 3 ay kullandım ama sonuc aynıFolattro folik asit kullanıyormus biri bu ay basladım yazmış gebelik olusumuna yardımcı oluyormus diye duymus sonra bizimMaliko da kullandım bende bir bucuk ay dedi ki suan hamile belki bize de faydası olur yarın almayı düsünüyorum bakalım
![]()
psikolojik olarak hamile kalınsaydı varya bi numaraydıko da psikolojik oluyor diyosun yani
bu ay hic bir belirtime inanmicam görceksiniz burada hadi bakalım
![]()
İnşaAllah canımO zaman bi an önce beyaza çevirir inşallah![]()
Bazen rüyamda görüyorum güzel gibiAynen. O hissi hiç tatmadığım için sana benim adıma imkansızmış gibi geliyor![]()
Ben bu ay kesın hamıleydım, ama gel gör ki adetin 3.gününe geçtim bilepsikolojik olarak hamile kalınsaydı varya bi numaraydık![]()
Bende şubat ayındaBen bu ay kesın hamıleydım, ama gel gör ki adetin 3.gününe geçtim bile![]()
Amiiiinn kuzuBende şubat ayındasonra martta belrti aramayı bıraktım baktım ki gercekten belirti olmuyo
Rabbim psikolojik belirtilerden sana sıgınırız.
Ben de rüyalarla avunuyorum şimdilik, cennetvari bi his rüyada hissettiğim :)Bazen rüyamda görüyorum güzel gibi![]()
İnsan bi umut arıyo işte. Cok nazlı bebişlerimiz olcak gslibaAmiiiinn kuzu❤ önumuzdeki ay belirti aramak yok
Bende anca yılanlarla yaratıklaela uğraşıyom rüyamda onlardan sıra gelmiyp ki güzel bişeler görimBen de rüyalarla avunuyorum şimdilik, cennetvari bi his rüyada hissettiğim :)
Benim d vitaminim düşük ek olarak fazlaca vitamin içerdiği için bunu aldım. Doktorlarda öneriyor ve kullananlarda memnun kalmışBiraz pahalı bir ilaç ama doktor iyi demişti b12 falan da içeriyor.
Yalnız ben gebelik oluşturduğunu bilmiyordum doktor yazmıştı gebelik öncesi kullanmam için. Diğer arkadaş öyle dedi yanıltmayayım siziFolattro folik asit kullanıyormus biri bu ay basladım yazmış gebelik olusumuna yardımcı oluyormus diye duymus sonra bizimMaliko da kullandım bende bir bucuk ay dedi ki suan hamile belki bize de faydası olur yarın almayı düsünüyorum bakalım
![]()