Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kullanıyoruz, ben kacırdım sanırım 🙄
Folattro folik asit kullanıyormus biri bu ay basladım yazmış gebelik olusumuna yardımcı oluyormus diye duymus sonra bizim Maliko Maliko da kullandım bende bir bucuk ay dedi ki suan hamile belki bize de faydası olur yarın almayı düsünüyorum bakalım🤗

Folattro folik asit kullanıyormus biri bu ay basladım yazmış gebelik olusumuna yardımcı oluyormus diye duymus sonra bizim Maliko Maliko da kullandım bende bir bucuk ay dedi ki suan hamile belki bize de faydası olur yarın almayı düsünüyorum bakalım🤗
Şu içinde milyon tane vitamin barındıranlardan o da o zaman, ben de gynositol adında folil asit kullandım yumurta geliştirici özelliği olandan onda da hersey var, 3 ay kullandım ama sonuc aynı 😔

Onu da deneyeyim olmazsa içimde kalmasın ☺️

Merhaba nisan 19 pik gordum 20 catladi kacinda test yapmaliyim ve benimle birlikte 19 pik olanlar yazsin litfen beraber bekleyelim❤️

Kizlar yumurtlama döneminde hergynmu yoksa gun asiri mi degerlendirmeli hamile olanalr ya da duydugunuz varsa bilgi verebilir misiniz

Biraz pahalı bir ilaç ama doktor iyi demişti b12 falan da içeriyor.
Benim d vitaminim düşük ek olarak fazlaca vitamin içerdiği için bunu aldım. Doktorlarda öneriyor ve kullananlarda memnun kalmış

Yalnız ben gebelik oluşturduğunu bilmiyordum doktor yazmıştı gebelik öncesi kullanmam için. Diğer arkadaş öyle dedi yanıltmayayım sizi 😁

Back
X