Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir koşu gittim erken gebelik testi aldım geçenki yanlış testten sonra eşim inanamadi çünkü

Binlerce şükür Rabbim isteyen herkese versin bu grupta hamiş olmayan kalmasın
yaaa çok tebrik ederim darısı bize inşallah

Benimde regl bir mayıs beklenen. Sibilce bastı be akıntım var umudumu kesmiştim ama kesmemek lazım demekki teşekkür ederim umut oldun
Benimde bir mayıs bende iki gündür birer kez sarı akıntı oldu gögüslerim çok hassas ucuna dokunamıyorum bel ağrım fazla ara ara mide bulantısı kasık ağrısı tabi pdikolojik değilse dünde test yaptım negatif tabi fakat daha erken dedi buradaki arkadaşlar

Sağol canım darısı başına inşallah

Maalesef veremiyorum ya benim sağlık ocağı epey uzak kendi arabamız da yok.
Haftaya direkt doktora gideyim dedim 5. Hafta girince belki keseyi görürüz.
Canım sen boyle rengi dagılmıs test yuklemistin dimi yanlıs hatrlamiyorsam

Yok cnm konusmadim aramayacagim brz burnu surtsun bensizlik nasıl miş gorsun pişman olup donerse tm ama hala ayni kafadaysa zaten yapacak birsey yok
Insallah düzelecektir aranız şimdilik sakin kalmaya çalış canım

Benim ki de oyle kendini yanlis hissetme bende varim

Canım sen boyle rengi dagılmıs test yuklemistin dimi yanlıs hatrlamiyorsam

Aynen canım belki de doğruydu o test bilmiyorum. Ertesi gün negatifti garip bişey oldu yani orda ben de anlamadım.

Herşeyde bir hayır vardır o test yüzünden 1 hafta bekledim zaten test yapmadım regl stresten gecikti sandım

Cunku o test bana pozitif gelmisti sadece rengi dağılmisti markası neydi onun ondan istiyorum hemen

ovuasyon yapmıs mıydın cnm kac gun gecıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…