- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
Yok cnm konusmadim aramayacagim brz burnu surtsun bensizlik nasıl miş gorsun pişman olup donerse tm ama hala ayni kafadaysa zaten yapacak birsey yokCanım iyi misin nasılsın? Eşinle konuştın mu
Amin insallah bizlerede sonucumu buraya koymayı nasip etsinAllahım bu manzarayı görmeyi bize de nasip etsin yaa tebrikler canım
İnşallah annesiŞu an hesaplarıma göre 4+4'teyiz canım haftaya gideyim doktora inşallah görürüm
kader arkadaşlarım ❤ Ben de aynı şekilde hissediyorum bir kimyasal bile yaşamaz mı bir insan iki senede. Tık yok ama görünürde sorun da yok
yaaa çok tebrik ederimBir koşu gittim erken gebelik testi aldım geçenki yanlış testten sonra eşim inanamadi çünkü
Binlerce şükür Rabbim isteyen herkese versin bu grupta hamiş olmayan kalmasın
ah canım benim kıyamam sanaYok cnm konusmadim aramayacagim brz burnu surtsun bensizlik nasıl miş gorsun pişman olup donerse tm ama hala ayni kafadaysa zaten yapacak birsey yok
Benimde bir mayıs bende iki gündür birer kez sarı akıntı oldu gögüslerim çok hassas ucuna dokunamıyorum bel ağrım fazla ara ara mide bulantısı kasık ağrısı tabi pdikolojik değilse dünde test yaptım negatif tabi fakat daha erken dedi buradaki arkadaşlarBenimde regl bir mayıs beklenen. Sibilce bastı be akıntım var umudumu kesmiştim ama kesmemek lazım demekki teşekkür ederim umut oldun
Aminn insallahŞuan adet dönemindeyim 4 günüm ve bu ay prefert jelini aldım kızlar 10 aylık evliyim ve cocuk istiyoruz inşallah allahım hepimize nasip eder birer bebis
yaaa çok tebrik ederimdarısı bize inşallah
Canım sen boyle rengi dagılmıs test yuklemistin dimi yanlıs hatrlamiyorsamSağol canım darısı başına inşallah
Maalesef veremiyorum ya benim sağlık ocağı epey uzak kendi arabamız da yok.
Haftaya direkt doktora gideyim dedim 5. Hafta girince belki keseyi görürüz.
tabiki de canım bat tarihin neBenide gruba eklermisin
Insallah düzelecektir aranız şimdilik sakin kalmaya çalış canımYok cnm konusmadim aramayacagim brz burnu surtsun bensizlik nasıl miş gorsun pişman olup donerse tm ama hala ayni kafadaysa zaten yapacak birsey yok
Benim ki de oyle kendini yanlis hissetme bende varimKızlar neler yapıyorsunuz ?
İftardan sonra gözüm açılmıyor uykudan, yemek ağırlık yapıyor galiba.
Erkenden koltukta uyuyup kalmışım yine.
Eşime diyorum sanki bu aralar çok uykum geliyor, yoo senin her zamanki halin diyor
Sağol ya, insanı iki umutlandırma zaten
Canım sen boyle rengi dagılmıs test yuklemistin dimi yanlıs hatrlamiyorsam
Cunku o test bana pozitif gelmisti sadece rengi dağılmisti markası neydi onun ondan istiyorum hemenAynen canım belki de doğruydu o test bilmiyorum. Ertesi gün negatifti garip bişey oldu yani orda ben de anlamadım.
Herşeyde bir hayır vardır o test yüzünden 1 hafta bekledim zaten test yapmadım regl stresten gecikti sandım
ekledim canım1 mayıs
Benim ki de oyle kendini yanlis hissetme bende varim
ovuasyon yapmıs mıydın cnm kac gun gecıktıAynen canım belki de doğruydu o test bilmiyorum. Ertesi gün negatifti garip bişey oldu yani orda ben de anlamadım.
Herşeyde bir hayır vardır o test yüzünden 1 hafta bekledim zaten test yapmadım regl stresten gecikti sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?