İnşallah canımHadi güzel haberlerle gel inşallah canım
Benimde regl bir mayıs beklenen. Sibilce bastı be akıntım var umudumu kesmiştim ama kesmemek lazım demekki teşekkür ederim umut oldunCanım açıkçası ben pek belirti aramadım. Yani gebeliğe yormadim şimdi düşündükçe aklıma gelenleri yazayim
Akıntım önceden çok vardı regl yaklastikca azaldı. Şu an beyaz , seffaf akıntım geliyor genellikle
Hatta kızlar ben reglden önce sivilcelenirim aynı şekilde sivilcelerim çıktı ve hala var hala da çıkıyor. Sivilcelerim çıktı kesin regl olcam demeyin yani.
Göğüslerim ara ara ağrıdı acıdı ama bende kist var ondan hamileliğe yormamistim.
Ve uyku yani 3-4 gecedir özellikle iftardan sonra gözüm açılmadı.
Masaallah inşaallah sağlıkla kucağına alirsin
Masaallah inşaallah sağlıkla kucağına alirsin
Benimde regl bir mayıs beklenen. Sibilce bastı be akıntım var umudumu kesmiştim ama kesmemek lazım demekki teşekkür ederim umut oldun
İnşaallah regl gününde gelmeyen reglle veririz bu haberi benim daha ayın 11 ne varBi biz kaldık biz ne zaman veriyoz sevincli haberi
AminnnAllah korusun ya şöyle bi 1 sene kadar gelmesin lütfen nisanda gördüğümüz regl son olsun inşallah
evet ama hamilrlik olursa devam eder diye okumuştum demekki kesin bişe değilmiş
Dün basım döndü ama psikolojik benceBişe kalmamış pekş hamilelik belirtilerin var mı
Gecmis olsun uzuldum. Tam bilmiorum ama sorun olucagini sanmiorum.
Olmaz canım folik asit ilaç değil ki. Yine de bi araştır geçmiş olsun
çok güzel anne olcaksınn. Rabbim sağlıklı şekildr kucağına almayı nasip etsin.Amin canım Allah isteyn herkese versin
Bence üzülmeyin benim önceden çoktu çünkü bariz azaldı. Yine var tabi de az geliyor.
Çok şükür canım gülecek tabi duayı eksik etmeyin hatta bu ay burada dua grubundaydım şansıma iki kere bana denk gelmişti.
ayy inşallah inşallahAllah korusun ya şöyle bi 1 sene kadar gelmesin lütfen nisanda gördüğümüz regl son olsun inşallah
İnşallah vercez kuzumİnşaallah regl gününde gelmeyen reglle veririz bu haberi benim daha ayın 11 ne var
kız psikolojik olarak baş dönmesi nasıl olcakDün basım döndü ama psikolojik bence
HoşgeldinHerkese merhaba,
Uzun bir aradan sonra yine kadınlar kulübüne geldim
Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin hayırlı dualarını kabul etsin. Evlat isteyen tüm arkadaşlarımın kucağını boş bırakmasın Rabbim.
Ben 35 yaşındayım. 5 yıllık evliyim, 4 yaşında bir kızım var. Allah izin verirse bize 2. evlat, kızıma kardeş olsun istiyoruz. 2 aydır korunmayı bıraktık, 2 aydır da olumsuz sonuç aldık. Dilerim mayıs ayı hepimizin olduğu gibi benim de yüzümü güldürür. Adetim yeni bitti. Adetimin ilk gününden itibaren sayınca bugün 11. gün. Okuduklarımdan edindiğim bilgiye göre bu haftayı iyi değerlendirmek gerek sanırım. Kızımda korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ama sanırım artık yaştan dolayı sıkıntı oluyor.
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar, dua eder dua beklerim
çok güzel anne olcaksınn. Rabbim sağlıklı şekildr kucağına almayı nasip etsin.canım seni listeye eklememişmiyim göremedim
İnsan bikaç ipucu yakalamak istiyo ama oda mümkün değil sanırımBenim diğer hamileliğimde doğru düzgün akıntım olmamıştı. Akıntıya da güvenmemek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?