Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pik günüve çatlama günü yapınca işte 2 günden sonrakiyaptıklarımızdan şüphelyim,2 gun yapıp bırakyım olmazsa bu ay da,bi de böyle deneyim
Ben mesela pik günunden 3 gün once yapmayı bırakıcam ki pik ve catlama günune yapabileyim sonrasında gün aşırı sekilde devam edebilirim bakıcam duruma gore

inşallah tutmustur cnm,biz de genelde sabahları yapıyoruz eşim evde oldugu zamnlarda,duşun vaktıne de dıkkat edıyorum ama suyun sıcaklıgına deil
bir de ilişkiden önce penisi soguk suyla yıkanyanları duydum,bi de öyle deneyelim bakalım

Ben mesela pik günunden 3 gün once yapmayı bırakıcam ki pik ve catlama günune yapabileyim sonrasında gün aşırı sekilde devam edebilirim bakıcam duruma gore

benhep öyle yapıyorum,sadece pikigörünce üst üste yapmıs oluyoruz,diğergünler seyrek

Onun yerin esine bir nescafe icir yada sert bir turk kahve ama iliskiden 1 2 saat once icir
Insallah canim insallah
Sicak su veya sicak ortam spermleri olduruyormus ben oyle biliyorum

Onun yerin esine bir nescafe icir yada sert bir turk kahve ama iliskiden 1 2 saat once icir
Insallah canim insallah
Sicak su veya sicak ortam spermleri olduruyormus ben oyle biliyorum

tamam onu da denerim soguk suolayını da birinden duymustum buralarda

Ya kizlar ben dun bir konus actimda gorunmuyor her halde hic kalan yada duyan var mi
Yumurtlamadan once hamile kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…