Ben mesela pik günunden 3 gün once yapmayı bırakıcam ki pik ve catlama günune yapabileyim sonrasında gün aşırı sekilde devam edebilirim bakıcam duruma gorepik günüve çatlama günü yapınca işte 2 günden sonrakiyaptıklarımızdan şüphelyim,2 gun yapıp bırakyım olmazsa bu ay da,bi de böyle deneyim
Bende subat mart denedim olmadi subat seyrekti martta normal hatta martta adetima bi kac gun kala acile gitmistim orda ogrendim olmadigini bu ay ise 8,10,12,14,16 ve 17 yaptik bakalim insallah tutmustur 16tiyi ve 17yi sabah denedik bu arada sabah spermler daha kaliteli olurmus yanlis hatirlamiyorsam bide duş alirken su da etkiliyormus sicak su olmiyicakmis ben iligin bi ust sicakligi kullaniyorum
Tutcagı varsa tutuyoda işte bizi uğraştırıyo
Hepimiz göstercez vallaaynen öyle cnmm ,gelsin sıpa gösterecem ben ona
Canımm hayır olsunnn Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah dikakt et kendine cnm❤
Ben mesela pik günunden 3 gün once yapmayı bırakıcam ki pik ve catlama günune yapabileyim sonrasında gün aşırı sekilde devam edebilirim bakıcam duruma gore
Pardon ya yanlış olmuş msj sana değil diOlabilirbelirti var mı diye sordugun için basım döndü dedim
o zaman da kıyamayızHepimiz göstercez valla
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsinAmin canım Allah razı olsun
Sağolasın inşallah sizlerden de alacağız güzel haberler
Onun yerin esine bir nescafe icir yada sert bir turk kahve ama iliskiden 1 2 saat once icirinşallah tutmustur cnm,biz de genelde sabahları yapıyoruz eşim evde oldugu zamnlarda,duşun vaktıne de dıkkat edıyorum ama suyun sıcaklıgına deil
bir de ilişkiden önce penisi soguk suyla yıkanyanları duydum,bi de öyle deneyelim bakalım
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin
Güb aşırı yaptığımızda olmadı bide böyle seyrek deneyelim bakalımbenhep öyle yapıyorum,sadece pikigörünce üst üste yapmıs oluyoruz,diğergünler seyrek
Onun yerin esine bir nescafe icir yada sert bir turk kahve ama iliskiden 1 2 saat once icir
Insallah canim insallah
Sicak su veya sicak ortam spermleri olduruyormus ben oyle biliyorum
Güb aşırı yaptığımızda olmadı bide böyle seyrek deneyelim bakalım
Dene umarim tutar insallahtamam onu da denerimsoguk suolayını da birinden duymustum buralarda
Yarin yapcam tekrar bugunde gelen giden yokAyyy test yapsana
Dene umarim tutar insallah
Ya kizlar ben dun bir konus actimda gorunmuyor her halde hic kalan yada duyan var mi
Yumurtlamadan once hamile kalan var mı?
tutarsa birgün kitap çıkarıcam hamile kalmak için denediğim şeylerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?