- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
Canım bildiğim kadarıyla yumurtlama gününden 17 gün sonra gebelik testi yapın diyorlar. 17 gün oldu mu?Ahhh inşallah canım yumurtlama günlerimi doktor söylemişti o günleri değerlendirdik aslımda hep erken adet olurum hiç gecikmezdi ama o negatifi görüp üzülmek de istemiyorum daha ne kadar beklemeliyim onu da bilmiyorum
İnşallah hepimizeHayırlısı olsun kuzum. Mayıs ayı uğurlu gelsin inşallahyeni bat ne
Dün akıntım oldu baya yoğun ama yumurta akı gibi mi bakamadım yani amaaan hayırlısı olsunŞimdiki resimde dünki pik gibi görünüyor canım.. Akşam üzeri 4 gibi tekrarlarla bakalım testini iyice açılacak mı t.. Düne göre silikleşmiş.. Yumurta akı gibi akıntı falan var mı ?
Adet günün geçti mi canımBen daha olmadım beklemedeyim
Rabbim kabul eetsin canmAmin ben bide böyle ayetel Kürsi okuyorum son günüm bunda da bakalım nasip artik ❤
Hayır bugün olmam gerekiyor tabi insAallah olmammmmAdet günün geçti mi canım
Sen değerlendir canım yinede kaçırmaDün akıntım oldu baya yoğun ama yumurta akı gibi mi bakamadım yani amaaan hayırlısı olsun ☺
İnşallah canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallahHayır bugün olmam gerekiyor tabi insAallah olmammmm
Özele canımÖzele mi devlete mi gidiyorsun canım?
AminnnnnRabbim kabul eetsin canm
Aminnnnn hepimiz canım inşallahİnşallah canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Canım o testi pazartesi günü yaptım adetim 11 Mart benim 16 gün geçince yaptım böyle olduAbla adetin kac gun gecti bu testi yaptin baya belirgin masallahbenimde adetim 8 gun var zamam gecmiyo biran once ogeriniyom var mi yok mu
off ben bebegin altini degistirecegimi dusundukce fena oluyorum. Dogar dogmaz tuvaletini soyleseler keskeKızlar dün gece yine psikolojimi ele geçirmişim ki rüya gördümbebeğim vardı emziriyodum,altını temizliyodum ay harika şeylermişşş
İnşallah rüyan cikicak goruceksin o günleri de canımKızlar dün gece yine psikolojimi ele geçirmişim ki rüya gördümbebeğim vardı emziriyodum,altını temizliyodum ay harika şeylermişşş
En garantisi şu testlere takılmadan günaşırı değerlendirmekDün akıntım oldu baya yoğun ama yumurta akı gibi mi bakamadım yani amaaan hayırlısı olsun ☺
Oldu canım adetim 3 gün geçti bir de adet sancısı çekiyorum tam oldum olacam diye hissediyorum ama gelen giden yokCanım bildiğim kadarıyla yumurtlama gününden 17 gün sonra gebelik testi yapın diyorlar. 17 gün oldu mu?
Ya aynen aslında valla sinir oldum bir koyu bir açıkEn garantisi şu testlere takılmadan günaşırı değerlendirmekPcos da ovlasyon kafayı yedirtiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?