Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki bizde belirtsiz hamileler arasına katılırız kim bilirGerçi daha çok erken gerçekten belirti için .
Benim bile şöyle aman aman belirtim yok hala.
Rabbim hayırlısını versin kuzum![]()
İnşAllah yakın zaman da olur kuzum bizimde erkek olursa hazır eşim çok seviyormuş o ismi kıza da kaynanamın adını koymak istiyormuş ama ben asla istemiyorumBende merak ediyorum neler çıkcaakk. Teyzem bi rüya gördü yakın zaman da eğer hamile kalırsam ve oğlum olursa ismi hazır. Ama kız için bilmiyorum![]()
Sağlıkla kucağına al inşallah canımOnu gormeden daha sadece kesesini gormek bile dunyanin en guzel duygusu sanki. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Ben sürekli ediyorum Rabbim kabul etsin kuzum. Heycan tavan mıAzze Senin son 3 gün benim 2. Benim kızın da oğlanın da isimleri hazır inşallah. Kızlar çok dua edelim birbirimize
![]()
İnşAllah hemen gelir kuzum bebişAzze Senin son 3 gün benim 2. Benim kızın da oğlanın da isimleri hazır inşallah. Kızlar çok dua edelim birbirimize
![]()
Pardon niye? Bi tane var ikincisine ne gerek varmış.İnşAllah yakın zaman da olur kuzum bizimde erkek olursa hazır eşim çok seviyormuş o ismi kıza da kaynanamın adını koymak istiyormuş ama ben asla istemiyorum![]()
Heyecandan çok gerginlik var yaa. Bu iş çok çetrefilli. Keşke malum olsaydı birdenbire vahiy iner gibiBen sürekli ediyorum Rabbim kabul etsin kuzum. Heycan tavan mı![]()
Belki bizde belirtsiz hamileler arasına katılırız kim bilirdoğum tarihin aralıgın 31i gözüküyo 2020yi sondab yakalamışsın
Belirti aramayin bence adetle ayni oluyor hepsi ama normalde olandan farkli bisey hissederseniz ayriBelki bizde belirtsiz hamileler arasına katılırız kim bilirdoğum tarihin aralıgın 31i gözüküyo 2020yi sondab yakalamışsın
Evet ya keşke yani elimizde net bişe olsa. Buda fazla rahatlık mı olurduHeyecandan çok gerginlik var yaa. Bu iş çok çetrefilli. Keşke malum olsaydı birdenbire vahiy iner gibiBöyle zor.
Belki 2021'nin ilk bebeği diye haberlere çıkarEvet öyle görünüyor canım ama geç döllenmeden dolayı 2021 bebeği de olabilir diyorum artık onun keyfine kalmış ne zaman gelmek isterse![]()
Ay sorma kadın ağzıyla istiyor ya hem kız evladı evlat dan saymıyor hemde adının koyulmasını bekliyorPardon niye? Bi tane var ikincisine ne gerek varmış.![]()
hahaj yeterki gelsindeEvet öyle görünüyor canım ama geç döllenmeden dolayı 2021 bebeği de olabilir diyorum artık onun keyfine kalmış ne zaman gelmek isterse![]()
Ay rahatlık mahatlık keşke olsaydı yaniEvet ya keşke yani elimizde net bişe olsa. Buda fazla rahatlık mı olurdu![]()
Sorması ayıp ne ki adıAy sorma kadın ağzıyla istiyor ya hem kız evladı evlat dan saymıyor hemde adının koyulmasını bekliyor![]()
Ben suan hissedemiyorum. Diger hamile oldugum ay hissetmistim. İstahım artmıstı ve sıcak basıyoduBelirti aramayin bence adetle ayni oluyor hepsi ama normalde olandan farkli bisey hissederseniz ayri
hahaj yeterki gelsinde
Belki 2021'nin ilk bebeği diye haberlere çıkar![]()
Neymiş kız evlat. Kendisi erkekmiymiş. Hiç anlamıyorum böyle düşünenleri. Sağlıklı olsun demiyolarda. Sen uyma kuzucum kaynanayaAy sorma kadın ağzıyla istiyor ya hem kız evladı evlat dan saymıyor hemde adının koyulmasını bekliyor![]()