Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçi daha çok erken gerçekten belirti için .

Benim bile şöyle aman aman belirtim yok hala.

Rabbim hayırlısını versin kuzum 🤲
Belki bizde belirtsiz hamileler arasına katılırız kim bilir :KK51: doğum tarihin aralıgın 31i gözüküyo 2020yi sondab yakalamışsın

Bende merak ediyorum neler çıkcaakk. Teyzem bi rüya gördü yakın zaman da eğer hamile kalırsam ve oğlum olursa ismi hazır. Ama kız için bilmiyorum :KK37:
İnşAllah yakın zaman da olur kuzum bizimde erkek olursa hazır eşim çok seviyormuş o ismi kıza da kaynanamın adını koymak istiyormuş ama ben asla istemiyorum :kusmuk:

Ben sürekli ediyorum Rabbim kabul etsin kuzum. Heycan tavan mı:KK51:
Heyecandan çok gerginlik var yaa. Bu iş çok çetrefilli. Keşke malum olsaydı birdenbire vahiy iner gibi 😂 Böyle zor.

Belki bizde belirtsiz hamileler arasına katılırız kim bilir :KK51: doğum tarihin aralıgın 31i gözüküyo 2020yi sondab yakalamışsın

Evet öyle görünüyor canım ama geç döllenmeden dolayı 2021 bebeği de olabilir diyorum artık onun keyfine kalmış ne zaman gelmek isterse 😀

Bende o ağrı bugün artık sürekli var hani altta diyordum ya. Hafif hafif rahatsız edecek kadar değil ama var yani. Yaklaşık 10-15 gündür devam ediyor dua edin kızlar inşallah bebiştir ya. Hiç sanmıyorum ama :')

Back
X